Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 12

• 33 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
 HugДобро утро Hug

Шатци Heart Eyes много е приятно  кафенцето днес Hug Hug HugБлагодаря ти  bouquet

Приятен ден Hug

# 721
   И мен ме яд ,ама...

# 722
  • София
Този клип минава в графа любими. Heart EyesИ заради музиката и заради съдържанието.Отлична работа на Диана  Hug

# 723
# 724
Добро утро!  Hug
Само при мен ли стачкува БГ мама и не ми отваря клипчетата?  Shocked
Нито фрагман видях, нито клипчето на Диана, но от снимките във фейса разбрах, че няма нищо различно от резюмето.  ooooh! Благодаря ви за публикуването им.   bouquet   bouquet   bouquet

Цитат
Как можаха да финализират този хубав сценарий...толкова мн.хляб има в него...прекрасни артисти,прекрасна игра...
Подкрепям.  Peace   Точно такъв тип филми искам да гледам и аз, но масовата аудитория не иска. Докато парите управляват света, няма да се гледат такива поучителни филми.
Рими, хич не се надявам на другаря Тургут. Той рече и отсече -  13 епизода стигат. Чаках сценаристите да ме зарадват, ама щом Орхан Кемал така е написал романа, те ще се съобразят с него.  Peace
Хубав ден!  Hug

Изгледах ги!   Фрагманът ме изненада с Леман. Какво ли дудне на Нуран? Нали й провали годежа и кариерата, отишла е да злорадства може би? Или пък й се извинява?   ooooh!

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 10:44 от Snake777

# 725

От известно време гледам тази сцена от серията и не мога да си отговоря-влюбена ли е вече Нуран в Кенан /то за него е ясно,не го слагам в графата използвачи -категорично/ и ако с какво заслужи това почтено момиче  дълбоко да се разочарова  и от двамата мъже  които обичаше истински. Cry Cry Cry

Уси каквото и да дудне Леман е с цел психически тормоз над Нуран Много добре усеща ,че е с голям потенциал като актриса и ще гледа да я манипулира и то точно сега когато е най- нестабилно състояние. Нещастница , тя не знае на какво е способна Нуран.Само като видях с каква ярост късаше афишите  с нейният филм разбрах ,че ще се върне на снимачната площадка с още по-голям хъс.
Нейният успех ,ще е нейното отмъщение  на всички.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 10:57 от sebilMM

# 726
  • София
Себи  Hug не си прави заключения без превод  Stop дали ги е обичала и двамата Нуран  Crossing Arms и кой кого използва Whistling

Разговор от епизод седем между Нуран и Решат  Mr. Green говорят за Кенан.

Решат: Какво става? Заяжда ли се с теб?
Нуран: Не, ще ме взема сутринта и ще ме връща обратно вкъщи вечерта.
Решат: И няма значение какво мисля аз?
Нуран: Моля те, опитай се да ме разбереш. Ако му кажа „не” всичко за мен ще свърши. Записът на филма и други неща. Ще трябва да се върна в Адана.
Решат: Добре. Тогава няма да стоя на пътя ти.

# 727
Себи  Hug не си прави заключения без превод  Stop дали ги е обичала и двамата Нуран  Crossing Arms и кой кого използва Whistling
Определено обича Решат, и в последния фрагман пак това видях. За Кенан е необходим превод, че много дуднеха името му Айтен, Айшето и Джанан.

# 728

Нова профилна снимка на Пънар.
Доколкото разбрах снимките на филма свършват утре.Е след това може да избягат на някой пуст остров със страхотен плаж. newsm78

# 729
  • София
Иф  Hugслед като снимките свършват утре , да се надяваме , че фрагмана , снимките , а и резюмето са половинчати  newsm78 Joy Joy

# 730
  Вие говорите за разговора който водиха Нуран и Решат  твърде рано.Тогава тя едва започваше и беше важно на всяка цена да се научи.

Струва ми се ,че тя отписа Решат ката любим човек някъде 9-10 епизод когато той отиде да живее при Бедие.Още я държи обидата  от постъпката му.

Тогава защо прие да се омъжи за Кенан Пак ли ще кажите ,че си прави сметка  newsm78.
Мисля ,че не .

# 731

Колкото до Пънар- възхищавам се от акуратността  и финеса на това момиче - жена вече.
Винаги информира феновете къде и какво предприемат  макар и в далечен план.

Разстоянието не пречи да се различи  прекрасната и фигура. 

# 732
Иф,   bouquet ти ме накара да мечтая отново за друг финал.  Laughing
Снимката на Пънар може да е отскоро. Все пак имаха 5 дена празници, не вярвам да са били само край трапезата. Сега очаквам да се появи снимка на мустакатко под палмите.  Wink

# 733
  • София
Фрагмана със субтитри  Hug

# 734
Дискутираме за нешта кои сеуште не ни се сосема јасни  newsm78
Ме интересира вашето мислење за љубовта Леман-Кенан и обрато,ако можам да кажам љубов Кенан-Леман?
Ме инресира и што мислите за љубовта Нуран-Кенан и обратно Кенан-Нуран (ако се погледа убаво клипот направен од Дијана)?
Дозволено е сите различно да гледаме на нештата и различно да ги разбираме,земајки ги предвид нашите животни искуства  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт