Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 12

• 33 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
    Мишенце,с превода уби всичко в мен...как да гледам този лош финал... smile3511
    ....Сигурно ще гледам...заради ДЖАНСЕЛ... newsm78

# 691
  • София

Уси, и аз ще съм разочарована. Нямаше късмет Джансел с екип за сериал. Освен да вземе да си напише сам сценарий, да си го изиграе и заснеме  Laughing

# 692
  • София
Аз съм на мнение , че в личния живот много каши се надробиха и нямаше начин да е хепи енд.Обаче в професионалния може   Sad
За по сигурно да изчакаме епизода Hug
На снимките според мен Нуран разнася прането из Истанбул  newsm78 това не е ли улицата където е къщата на Фикрет Confused

# 693
Аз съм на мнение , че в личния живот много каши се надробиха и нямаше начин да е хепи енд.Обаче в професионалния може   Sad
За по сигурно да изчакаме епизода Hug
На снимките според мен Нуран разнася прането из Истанбул   това не е ли улицата където е къщата на Фикрет
Аз много си харесвам тази народна мъдрост - любов, пари и здраве на едно място няма. Тия сценаристи що не се съобразяват с нея?  Naughty Като няма любов, поне пари да има, т.е. филмът да е успешен. Ама ха, ядосаха ме.  Mr. Green
И аз мисля, че е квартала, в който живеят.

Уси, и аз ще съм разочарована. Нямаше късмет Джансел с екип за сериал. Освен да вземе да си напише сам сценарий, да си го изиграе и заснеме  Laughing
Аз мисля, че е харесал ролята, защото не е положителена. Явно му писна да е все напудрен.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 20:42 от Snake777

# 694
  • София
....
Аз мисля, че е харесал ролята, защото не е положителена. Явно му писна да е все напудрен.

на мен ми липсва положителната роля, с добър сценарий и режисьор. Дано се случи някога. Ще се изкефя максимално.

Все си представям екип:

режисьор Мерджан
сценаристи: екип начело с Гюл Дериджан
в главната роля: Джансел
музика: Наил Юрцевер или Кърач  Peace

еххх, мечти   Rolling Eyes

# 695
....

на мен ми липсва положителната роля, с добър сценарий и режисьор. Дано се случи някога. Ще се изкефя максимално.

Все си представям екип:

режисьор Мерджан
сценаристи: екип начело с Гюл Дериджан
в главната роля: Джансел
музика: Наил Юрцевер или Кърач  Peace

еххх, мечти   Rolling Eyes
То и аз искам такъв филм, с хубави емоции, с реални персонажи. Ама като гледам хората какво ги вълнува - тайни, отмъщения, интриги, затвори, изнасилвания.  Rolling Eyes Те затова и такива филми правят комшиите.
Гюл Дирижан много ми допада.  Peace Мерджан не съм му гледала последния филм, така че не знам дали все още е толкова добър.

# 696
  • София

.....Ама като гледам хората какво ги вълнува - тайни, отмъщения, интриги, затвори, изнасилвания.  Rolling Eyes Те затова и такива филми правят комшиите.

оххх, аз пък от натовареното ежедневие, искам да "избягам" в един хубав романтичен сериал, с реални персонажи, красива история и музика  Crazy

# 697

А аз от много и то негативни  емоции останах без думи - честно.
Съгласна съм с всички вас момичета . Hug
Мише  bouquet за бързата реакця с превода ,който ни "разби " направо.
Да, в живота става какво ли не  Rolling Eyes но ние искахме да се откъснем макар и за малко   от този тъжен и не винаги справедлив живот. Искахме да гледаме  сериал с любим актьор, и много приятната  турска актриса Шюкран.
Разочарована съм  , но не  и от прекрасните актьори.

Какъвто и да е края на "Лош път" аз си оставам заклет фен на Джансел.

# 698
  • София
ние сме му фенове, ама чакаме да се сформира читав екип и да се направи хит сериал  Peace Нещо подобно на първите 5-6 серии на ПнС  Peace

Тогава екипът беше почти идеален:

реж. Мерджан
музика: Кърач
сценаристи: начело с Гюл Дериджан
продуцент: Томрис
актьори: без думи "simply the best"

еххх....... изпуснахме момента, ще чакаме друг Crazy

# 699
Себи, то и аз си оставам негова фенка.
В този филм много ми допадна играта на Шукран. Доколкото разбрах, това е първата й главна роля. Езги също е много добра, но тя отдавна се е доказала.
Досега и сериалът ми харесваше, ама краят се очертава тягостен. Дано този фрагман да е заблуда.  Praynig

Цитат
.... ама чакаме да се сформира читав екип и да се направи хит сериал 
Само дето малко се разминаваме с критериите за читав сериал със съседите.  ooooh!

# 700
    И АЗ СЪМ ЛУД ФЕН НА ДЖАНСЕЛ...и ще си остана Outta Joint

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/309141_34814511296 … 8_331672204_n.jpg

# 701
  • София
...
Само дето малко се разминаваме с критериите за читав сериал със съседите.  ooooh!

и ти си права  Tired

# 702
    Снейк,ама то остана ли време за "кьорфишек"фрагман newsm78

# 703
   Снейк,ама то остана ли време за "кьорфишек"фрагман newsm78
Ами до вторник вечерта ще се залъгвам, че все пак след N години, Кенан ще излезе от депресията, маман ще напише един чек на детето, на Нуран ще й писне да пере мръсни чорапи и ще направят хит. И този червен килим няма да ми е блян. Поне ще си мечтая за този край, докато ми отнемат мечтата.  Cry

# 704

И   аз ще си мечтая заслужаващата слава и почит -красива , кадърна ,почтена Нуран да мине по червения килим .

Общи условия

Активация на акаунт