Изгледах и втората половина от 6-ти епизод. И много, много ми хареса. И ми даде отговор на няколко въпроса.
Първият е за Леман. Тя осъзнава колко гадно се държи с всички и обеща, че ще бъде по добра, по търпелива и ще започне кариерата си отново на чисто. И се държа много добре със Севил.
Кенан е следващия, който ме изненада приятно. Бях останала с впечатление, че той сам се самопокани в главната роля на филма си, за да бъде в по близки отношения с Нуран. Нищо подобно, той дори се съмнява в себе си, добре че беше татко Сулхи и другите от екипа. Стана ясно, че Кенан наистина е убил човек заради майка си и родата и че този кошмар ще го преследва до края на живота му. Кошмарът продължава да го преследва и през деня.

Нуран - толкова е искрена и добронамерена, толкова е справедлива и чувствителна. Решат имаше толкова много пари и една пара не е оставил на Фикрет, за това че се настаниха у дома им.

Сал един Решат не ме изненада много. Не го харесвах досега, но след този епизод не знам какво трябва да направи, та да му простя всички низости, които сътвори до момента. Отврат ми е, особено когато упрекна Нуран, че давала пари на Фикрет.

На първо четене на 6 епизод това е от мен. При втория прочит ще досаждам повече.