С две чертички се похвали - чакаш ЮЛСКО бебе ти!

• 26 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Олее колко голяма юлска групичка се заформямеее!!!! Ще бъде много весело през идните 9месеца!!!

На новите майчета пожелавам едни дебелички, пухкави и розиви мъничета накрая  Hug Hug Hug

Pina, Hope,  аз предишната си бременност доверих на М.Яков в Майчин дом и останах очарована от него и всички там като цяло.Той ми стана и гинеколога към който се обръщам за всичко. Та и този път на 100% съм пак там! Мисля идната седмица да отскоча вече, защото съм много нетърпелива да се срещна с "точица"  newsm51

Здравейте и от мен аз се местя тук от проблемно забременяване(ин витро)
Казвам се Миглена от Варна пациентка на "Майчин дом"
Последен цикъл 10.10 пункция на 21.10 трансфер на 24.10. Мисля,че съм с близнаци понеже кръвният ми тест беше на 10 ден след трансфера с 157.80 което е доста
още не знам точно в коя седмица съм понеже мисля,че ин витро се изчисляват нещата по друг начин.На 12.11 ми е първият преглед
glorybg ти кога си на преглед?

# 437
  • София
Хайде и аз съм записана на 15.11 при д-р Барбова, но съм убедена, че няма да има възможност да ме приеме  Confused та записах още един час при Богословова на 20.11. Пък ще видим  Rolling Eyes

# 438
Ами точно, че не излизат сметките  newsm78 Имам преглед на 20 и тогава трябвало да се чуе сърцето или апарата й е стар или незнам Sad не искам да си мисля лоши неща

# 439
  • София
Ами точно, че не излизат сметките  newsm78 Имам преглед на 20 и тогава трябвало да се чуе сърцето или апарата й е стар или незнам Sad не искам да си мисля лоши неща
Никакви лоши мисли, всичко е наред!
Аз просто си мисля, че лекарката нещо не е сметнала. А е възможно и късна О. да си имала. Моята например беше на 17 ден,

# 440
Ами точно, че никой не ме пита каква ми е продължителността на цикъла и кога ми е свършило например, защото тогава няма как са съм забременяла. Най - интересното е, че ми 28 дневен цикъл ми показва в нета вероятна дата на зачеване 05.10, а това беше първата ни брачна нощ  Joy
Личната ми лекарка ми сметна предполагаем термин 28.06.2013 Simple Smile

# 441
  • София
Ами то в опредлянето на седмиците има значение и дължината на МЦ. Но няма как да ти е термина края на юни, а да си  5-та седмица. Но не се тревожи. Нека мине още малко време и нещата ще се изяснят.
На този етап е възможно да има разминаване.  Hug

# 442
Много благодаря, дано наистина всичко да се нареди. Пожелавам успех и на теб  Hug и благодаря за подкрепата

# 443
Ох аз днес много четох за т.нар. "кухо яйце" и започнах много да се сдухвам  Sad Не че имам някакви симптоми, за сега всичко е наред, но много ме е страх. В четвъртък съм на преглед при Бачуров в от окръжна болница /само че в частния кабинет/, дано не е много рано и да се наложи още да чакам, че вече ще откача. Притеснявам се много понеже ние почти се бяхме отказали, лекарите ни казаха да чакаме  2 години за да се възстанови мъжа ми след химиотерапиите, но уви чудото се случи след 6 месеца. Надявам се това да не е дало отражение и всичко да е наред, Господ си знае работата...  Praynig

# 444
  • София
Момичета, не мислете лоши неща! Позитивизъм му е майката!

# 445
Здравейте момичета! Приемате ли още бъдещи мами?   Grinning Да се похваля с две чертички, видях ги на 31.10 вечерта. Направих си един тест лентичка, въпреки че не им вярвам много, но ми отчете 2 чертички. На 02.11 си направих още един тест, вече хубав, където ясно блеснаха двете чертички  Grinning Grinning Grinning Много съм щастлива и няма с кога да споделя радоста си, освен с таткото и за това реших да ви пиша. Миналата година забременях по същото време, но за съжаление направих спонтанен аборт в 8 г.с. , за това докато не минат 12 седмици няма да казвам на никой, не от суеверие, а просто да не стане като предния път.
Иначе за мен - на 26 години съм, имам една неуспешна бременност, извънматочна, приключила с операция, но за щастие без да ми махат тръбата и яйчника, втора бременност успешна, безпроблемна и сега съм мама на едно сладко момиченце, което е на три и половина, много искахме да я направим кака, но следващата бременност приключи както казах също неуспешно. Надявам се по пътя на логиката тази вече да е успешна  Laughing Laughing Laughing и през юли да стана мама за втори път.
На преглед съм си взела час на 19.11, тогава ще съм може би в 7 г.с. , дано видим сърчице. Иначе термина ми е 11.07.2013 по калкулаторите в нета  Grinning
Симптоми нямам освен болки в гърдите, така не ме бяха боляли отдавна, за това и толкова рано направих теста.
Момичета, дано всички да родим живи и здрави бебенца през юли, толкова много го искам  Hug

Не се настройвайте отрицателно, аз имам две неуспешни бременности и за момент не съм се отчаяла, каквото трябва ще стане, така че горе главите!

# 446
леле, колко сте изписали. Аз цял ден бях със служебното бусче по обекти, към 16.00 за малко да повърна в него и сега пиша от вкъщи. За първи път ми става лошо на път, но сега ми помина. Утре сутрин ще проследя по внимателно постингите ви (може и да ми е трудно че тези дни излезе работа в работата   comp03)

# 447
Magi188, добре дошла. И моята история е подобна но нямам детенце и съм ти кака с няколко годинки  newsm53. Моя последен аборт беше преди 3 месеца, но тогава открихме проблема и сега имам добро предчувствие. Дано не ме излъже. Наистина искам всички до една да продължим темата докрай. Flowers Four Leaf Clover

# 448
Момичета,мислете позитивно.Всички гадни емоции дават отражение,а ние не искаме това.
Първо ще видим сакчета,ще чуем сърчица,после и феталните ще минат само с хубави новини,ще си сложим по едни розови или сини гащи до имената,ще родим лесно и така.Какви са тия мрачни мисли?недейте така  Hug Hug Hug

# 449
ivaigriva моят предполагаем термин е на 29.08.2013 , ако всичко е наред, че и при мен още не се вижда сърчице

Общи условия

Активация на акаунт