ПрЪвУписТ по прИзМУция- цитоЗ на матКа, секцЬо и гОВНазия - 75

• 27 017
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Цитат
Ощи

# 481
  • Пловдив
Цитат
сажалявам че не завар6их вис6ето си образование ре6ила сам да у4а пак но незнам дали ще ми се получат нещата ина4е сам сьс средно специялно обаразование тьрговски дизаин и аранжиране по професия сьм флорист тоест изработвам булченски букети и всякакви аранжировки

Ей такЪви гражданки задължително трябва да имат виШСе образУвание!Даже две! Joy Joy Joy

# 482
Цитат
със къпкомера

Цитат
Здравей те

# 483
Цитат
сажалявам че не завар6их вис6ето си образование ре6ила сам да у4а пак но незнам дали ще ми се получат нещата ина4е сам сьс средно специялно обаразование тьрговски дизаин и аранжиране по професия сьм флорист тоест изработвам булченски букети и всякакви аранжировки

Ей такЪви гражданки задължително трябва да имат виШСе образУвание!Даже две! Joy Joy Joy
Ааа, обаразование.

# 484
Цитат
уйндоус

# 485
  • София
Цитат
Петя Шаранкова Мн апетитно изглежда , но на мен ми се е приял качамак ( но ако може с полента) имате ли рецепта ?

Качамак и полента не е ли едно и също?

# 486
Цитат
Петя Шаранкова Мн апетитно изглежда , но на мен ми се е приял качамак ( но ако може с полента) имате ли рецепта ?

Качамак и полента не е ли едно и също?

Polenta е материала, от който може да се направи качамака (царевично брашно?). Не зная какви са алтернативите на polenta обаче. Какъв друг царевичен продукт има за направа на качамак?

# 487
  • София

в този ред на мисли : Люндоус

# 488
  • в сърцата на децата <3
Цитат
igra4a89 преди 58 мин
песента е уникално ТУПА , но танците са много добри
emof2 преди 40 мин
хаха смишник песента не е яка а мега яка
hahaha hahaha hahaha

# 489
  • София
Цитат
здравейте нова съм в форума и не съм на ясно с много неща  . интересува ме аз съм от бургас и ми предстой раждане но не съм наясно с докторите ако някоя мама е доволна ако мже да ми препоръчате блъгодаря ви

# 490
Цитат
Хеуоин

Polenta е материала, от който може да се направи качамака (царевично брашно?). Не зная какви са алтернативите на polenta обаче. Какъв друг царевичен продукт има за направа на качамак?

Царевичен грис.  Grinning

# 491
  • Германия
Цитат
испий

# 492
Цитат
уикензите

# 493
Цитат
Хеуоин

Царевичен грис.  Grinning

Ами тя полентата нали е точно това? newsm78 Царевично брашно (ако е ситно смляна) или царевичен грис (ако е едро смляна) по аналогия с житните продукти. Или викаш, полента звучи по-добре.....

# 494
Не, не, говорех за другия царевичен продукт, приемам ги за различни брашното и гриса.  Grinning Иначе е все едно и също - свареното е полента/мамалига. качамакът за мен си е ястието с добавено сирене и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт