ПрЪвУписТ по прИзМУция- цитоЗ на матКа, секцЬо и гОВНазия - 75

• 27 017
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не, не, говорех за другия царевичен продукт, приемам ги за различни брашното и гриса.  Grinning Иначе е все едно и също - свареното е полента/мамалига. качамакът за мен си е ястието с добавено сирене и прочие.

Различни са брашното и гриса Simple Smile

Да не е спам :
Цитат
Чесно казано

# 496
  • Велико Търново
Цитат
пияна ,слагам крем + ФДТ ,слада ли се нещо друго

# 497
  • Пловдив
Цитат
сажалявам че не завар6их вис6ето си образование ре6ила сам да у4а пак но незнам дали ще ми се получат нещата ина4е сам сьс средно специялно обаразование тьрговски дизаин и аранжиране по професия сьм флорист тоест изработвам булченски букети и всякакви аранжировки

Ей такЪви гражданки задължително трябва да имат виШСе образУвание!Даже две! Joy Joy Joy
Ааа, обаразование.
Извинявам се.Този вид се придобива с обарване явно.  hahaha

# 498
# 499
  • Пловдив
От една потребителка е всичко  ooooh!
Цитат
с вкарването на ел.класирането имало няколко нови закони казаха ни само този че той ни интересуваше всички бяхме възмотени
Цитат
предстой ми подаване на декларация
Цитат
мисалта ми е
Цитат
след като изберем градината нали има някви критерий под нея 5 на брой аз не отговарям на нито една
Цитат
ох нз тъмна индия ми е
Цитат
дъщшеря ми

# 500
  • София
Ох, дано дъщшерята стане по-грамотна.  ooooh!

# 501
Цитат
зъбелязъхме

# 502
Здравейте,лятото работих в едно заведение имах две колежки(майка и дъщеря) дъщерята сервитьорка,майката-готвачка,постоянно се удивявах на тяхните бисИри.
Майката-шкебе(шкеМбе)
дъщерята-маьонеза,ред бур,беше писала бележка на колегата :"като ги ползваш ЗГАВАИ" Sick
Беше ми смешно,но и ми се плачеше,какво младо поколение расте. Sad

# 503
  • в тристайна гарсониера :)
Цитат
конфертирам pdf в някаква програма за четец

# 504
Цитат
осцилокопциум

# 505
  • София
Цитат
Анорексията е болест, която засяга все повече хора по света и то най-вече от женски произход.

# 506
  • Велико Търново
Цитат
Анорексията е болест, която засяга все повече хора по света и то най-вече от женски произход.
hahaha Joy

# 507
Цитат
осцилокопциум

Добре де, тази потребителка очевАдно има интернет. Защо не е научила името на препарата, преди да го обсъжда?!

Прави са Стругацки, като казват, че човек трябва да пише или за това, което знае, или за това, за което никой нищо не знае.

# 508
  • София
Непрекъснато ме удрят тези Е-та по челото, вероятно защото много ги обичам  Mr. Green
Цитат
По настояване на дъщеря ми е анулирах ...... Приеха е и е получена от дъщеря ми.

# 509
  • Пловдив
Цитат
годенник
Цитат
офицялно
Цитат
аз се прибрах при дете то си и се разведох наи после
Цитат
ужастно недоволна

Цитат
абе той и Стойчков много обикаля и живя в чужбина, ама езиците ги праска както само той си знае.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 16:51 от Ket_G

Общи условия

Активация на акаунт