ПрЪвУписТ по прИзМУция- цитоЗ на матКа, секцЬо и гОВНазия - 75

• 25 866
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Bulgaria-Italia

Тази дйета найстина деиства  Laughing
Тази вечер казвам на мажами,че детето е изяло „два тостера„  Joy Joy Joy
   ?

Какво не разбра ?  Grinning

Аз всичко разбрах, дйетата деиства идеално, децата почват електроуредите да ядат от нея Grinning .

newsm20

# 706
  • София
Цитат
кенлуд

За Kenwood става дума.  Wink

Явно е трудна тази марка.
Цитат
  Кенвуд

# 707
От Тук, попадна ми преди време.

Цитат
пичове като пусна парното на моя голф 4 мерише на лаина от кво може да е има ли нешто за смяна благодаря
Цитат
освен някои да ти се е изсрал във филтъра на парното

Няма твърде фрапиращи правописни грешки Wink  Sunglasses , но пък извадките са страшни Laughing . Старо е, сигурно много хора са го чели Mr. Green .

# 708
  • Bulgaria-Italia

Цитат
parvo; galiw s raka 4elceto na detenceto i kazvaw dymite
-женски о4и
-мъжки о4и
-отбити о4и
-посре6нати о4и
итака няколко пати след това прави6 съ6тото движение с ръката си върху корем4ето и пак пофтаря6 няколко пати думите и така докато нети олекне и не спре6 да се прозява6 след това пак гали6 4елцето и пофтаря6 три пъти
-които е видял детето ми да се пръснат тия о4и да отидат вав горите вав полята да ги повърне даги изходи да ги изпикае и
о6те 3 пати на корем4ето след което му плискав лицето 3 пъти с вода от устата си и си тръскав ръката върьу пе4ката и така докато не види6 4е на детето му минава

# 709
Касиерчо, покажи ми темата, може и на лични Laughing , шумра вече наЙстина Mr. Green  Heart Eyes

от6ити о4и, много ме озадачиха, шест и малко б са еднакви и става отБити или отШити, еднакво "смислено" ми изглежда, ще пукна вече Crazy .... Joy

# 710
Шъ падна...  ooooh!

# 711
  • Bulgaria-Italia
 "щетоводителка"   Mr. Green

Това е човек,който се занимава със щетите от природниоте бедствия сигурно ?! newsm78

# 712
  • Bulgaria-Italia
Цитат
Здравей Таня,много се претисняваж май.Затова да не ти идва.За сега нямалали си поне някъкво кървене.Макар за един ден.Нещо тъмно,не светло,както е обикновено.Може това да е на хормонална основа.Какса отношенията ти при мъжъти.Върналолити се желанието за секс.Не си правила иследване,профилактично.Вземи отиди на генеколог,и се успокой поме малко. Grinning Направиси цито маска при генеколога.Тя показва за наличие на бактери.И ще видиж, какво ще ти покаже.Ще чакам отговор от теб.Чао Wink

# 713
  • София
Последната страница никога няма да ме откаже, да чета темата Simple Smile Как е възможно, бе хора? Като започнеш от тостерите, минеш през магиите и накрая тъкмо си мислиш, че не е възможно да има нещо по-откачено и ето я Щетоводителката!!!!

# 714
Преди се възмущавах как може хората да не слагат препинателни знаци... или ако се объркат да ги сложат, то те ще са грешни или на грешното място. Сега това ми е най-малкият проблем, така като гледам.

П.С. Пия три федно и чета бисери...  Mr. Green

# 715
  • Там, където ме обичат
violenzaa, редактирай едната запетайка, че някоя щипната, пардон цитирана създателка на шИдьовър ще те захапе.  Peace

# 716
  • София
Оу, никой не е безгрешен. Даже ще се радвам, ако се видя тук изловена. Все пак щом мога да се посмея на другите, би трябвало да мога и на себе си. Обаче признавам, че не виждам, коя запетайчица ми куца? Помогнете  Embarassed

# 717
  • някъде по морето
Цитат
подово утопление,климатик,устаклени тераси,изложение исток-запад.
newsm78

# 718
  • гр. София
Цитат
подово утопление,климатик,устаклени тераси,изложение исток-запад.
newsm78

Аман от неграмотни! Не се научиха, че се пише "запаТ"!!!

# 719
Последната страница никога няма да ме откаже, да чета темата Simple Smile

Тази не е нужна, но това е издребняване  Peace , тя ти го казва за да не те захапе некой ощипан/цитиран Grinning .

Общи условия

Активация на акаунт