Канадска есен - 52

• 38 252
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря момичета! Чухме се по скайпа, глобулските карти продължават да не могат да намерят роуминг. Кацнали са във Ванкувър, точно някъде около когато е станало земетресението. Наистина, не са го усетили. Но, имало предупреждения за цунами, а мойта щерка от малка най-големият и ужас са кораби и цунамите. Не, че е преживявала цунами, явно е гледала някой филм като малка и се е стреснала, а и хотелът им е точно на брега. Но чета, че опасност май вече няма.
Заминаха за две седмици, за да се огледат и да проучат условията, за да решат окончателно дали да се местят. Но, още от началото са си имали преживявания. След като телефоните не им се включили, се оказало и че банковата им карта не работи. На нито един банкомат на летището. А те с целия си акъл тръгнали без никакви пари кеш, разчитайки на едната карта, вярно с достатъчна наличност, но нямали пари дори за влака до хотела. Аз бих се побъркала в такава ситуация, но те са се оправили. Отишли след 16 часа полети в Макдоналдс и 40 минути чистили масите за 10 долара. Стигнали им до хотела. Обяснили са им, че не всички българските карти работят с канадските банкомати.

# 136
  • Vaudreuil Canada
Ужас .. а Гаргамелчо преди няколко дни писа че са в Хаваи .. дано да са се прибрали или да са ги евакуирали.

# 137
Momichetata ot Toronto pishete kakvo stava s uragana, chustvate li nablizavaneto mu.

Sorry za latinicata ama shtoto mnogo se razvalnuvah ot pustiya mu uragan.

# 138
  • Торонто/София
ето ме и мен

Тарили
- Честито и от мен! Нека всичко мине леко и много бързо! Много ти се радвам  Hug.... на мен също ми минават много мисли напоследък за номер 3
Вери - Честито и тук!
шеметче - Честит ти рожденник (с малко закъснение) Нека расте винаги усмихнат и щастлив!

И ние вчера си имахме рожденник ... прекарахме весело ... не точно както бях планирала ама така се тръшнах болна миналата седмица че изкарах 4 дена с постоянна темп, в леглото, на антибиотик  #Cussing out #Cussing out #Cussing out... та това ми провали всичките планове но все пак прекарахме много добре..

Как е времето при вас ... при нас  идва Sandy... такъв дъжд се лee вече 4ти ден подред.. очакваме и вятър до 100 км/ч  Whistling

# 139
  • Монреал
Мерси, booboo's mama , щом го искаш - пожелавам ти го от сърце! Честито ти пораснало момченце - да ти е жив и здрав!  Hug

Аз напоследък изтървах бая събития, във фейсбук не съм влизала от 100 години, съвсем по случайност само видях на Дамян тортата (прекрасна!) и успях да честитя, а кой знае колко още събития съм изтървала  ooooh!

Тая Санди що не вземе да се разкара. Сега гледах тази карта, това значи, че и нас ли ще ни огрее? Уж казаха само вятър и малко дъжд  Rolling Eyes А между другото Санди и Франкенсторм за едно и също нещо ли става въпрос, че малко се обърках вече  Embarassed

http://google.org/crisismap/2012-sandy

# 140
  • On the sea
Здравейте на всички канадски мами! Извинявам се че така нахлувам в темата, но от няколко дни насам с моя мъж се замечтахме някой ден да заживеем в Канада. Започнах  да се ровя как стоят нещата за работна виза, позната ми каза, че в България не издавали и трябвало в Румъния и разни такива. Знам че сигурно постоянно ви разпитват на тази тема и е дискутирано по напред, но въпреки, че имам желанието нямам времето да изчета предишните теми. Искам да ви попитам какъв е начина да се сдобием с канадски визи и изобщо имаме ли този шанс в момента? Благодаря предварително

# 141
booboo's mama,да ви е жив и здрав рожденника и много да ви радва!И аз ти пожелавам номер 3  Wink
Тук доста взе да духа...  Confused

# 142
Е, изненади да искаш  Laughing
ТарилиM, честита бреmенност, със здраве да си я караш!
Вери, честито и на теб, спокойно бебче ви желая!
Shеmет, честито и на твоя mоmък!

Ако някой съm пропуснала да се обажда  Mr. Green

# 143
Тарилимам, една и съща буря е, но дано все пак да ни позаобиколи...

Велвет, заповядай http://www.cic.gc.ca/
Подробно, ясно и точно Simple Smile

# 144
  • Лавал-Пловдив
Най-лошото на урагана е, че ще развали на децата Хелоуина. Ако валят проливни дъждове как ще събират бонбони.

# 145
  • Vaudreuil Canada
Най-лошото на урагана е, че ще развали на децата Хелоуина. Ако валят проливни дъждове как ще събират бонбони.
С чадъри или с дъждобрани ... въобще няма да им пука щом става въпрос за бонбони.

# 146
Извинявам се наистина, но толкова хора загинаха от урагана. Дали това е най-лошото

# 147
  • Лавал-Пловдив
Ние говорим за Квебек, тук не се очаква да е толкова страшно... Hope so.
А и всеки гледа от собствената си камбанария. Собстевениците на къщи се притесняват да не им се наводнят сусолоите, аз се притеснявам, че децата ми няма да имат Хелоуин, кой каквото го тревожи. Нали за това е форум...

# 148
  • Монреал
И на мен не ми се шляпа из локвите утре вечер, дано да не вали много.

Извинявам се наистина, но толкова хора загинаха от урагана. Дали това е най-лошото
Сериозно ли реши да се хванеш за това? Ясно е, че кака Дора говори за нас - в Канада, а не за бедствията в Щатите.

# 149
И на мен не ми се шляпа из локвите утре вечер, дано да не вали много.

Сериозно ли реши да се хванеш за това? Ясно е, че кака Дора говори за нас - в Канада, а не за бедствията в Щатите.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт