Канадска есен - 52

• 38 240
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Калгари, Канада
Ех, каква хубава новина  Grinning
Вери, честито! Да ви е здраво бебчето!  Hug  Heart Eyes
А ти що така потайно?  Grinning Радват ли се децата? Мен ми стана много щастливо в момента.  newsm51

TariliMom , стискам палци да не се повтаря  Hug И теб те обичам знаеш  Heart Eyes

# 121
  • Лавал-Пловдив
Тарили, поне си се успокоила, че не е нещо с бебето  Peace Не знам аз ако бях, как бих изчакала 9 месеца да разбера пола, каквато съм любопитна  Shocked

Аз като лудите се събудих в 5 часа в събота, ама мъжа ми е за бой. Вчера му дойде новия ай-фон от щатите и сега е като малко дете - не го изпуска, само го човърка и ме събуди да ми показвал някакви приложения  Crazy #2gunfire

Иначе в училището на Ники, всяка събота от 13 до 16:30 имат организирани игри в салона, с аниматори. Събират се всички деца от квартала, което е много удобно, защото мога да си свърша някоя работа на спокойствие. А и на него му е приятно, защото е с приятелите си, иначе вкъщи му е скучно и само върви след мен и мрънка. Вие имате ли такива съботни активитета?

# 122
Вери,честито!Да е живо и здраво бебчето!   bouquet
Какви хубави новини напоследък!  Heart Eyes

TariliMom,и аз стискам палци да не се повтаря!Доста е стряскащо,но важното е,че всичко е наред накрая!  Hug

# 123
TariliMom честита бременност и стиснати палци да нямаш вече такива проблеми  Hug

Вери да жив и здрав бебчо и много да ви радва  Hug

# 124
  • Калгари, Канада
Вие имате ли такива съботни активитета?
При нас има безплатни кънки на лед, но са само един час и са без наблюдение, т.е. трябва да се ходи с родител (да се пързаля , ако желае). Иначе ние сме ги записали (платено) на футбол и двамата, така че съботите се разкарваме напред назад (понеже групите са по възраст, а и понякога са на различни места; поне времето не съвпада  Wink ). Аз съм оставила това приятно занимание (разкарването) на половинката, че аз обикновено съм на работа в събота.
Има и програми към библиотеката, но те не са повече от 45 мин. и пак трябва да чакаш наблизо. 
За други програми не съм запозната, ама и не съм търсила напоследък.

# 125
Благодаря Ви! Simple Smile

Радват ли се децата?
Да, много. Simple Smile
Нямам проблем с тях. Стараят се и да помагат.

Тарили, пожелавам ти всичко да е наред до края на бременността и здраво бебе на финала! Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 23:50 от Вери

# 126
  • Монреал
mamamia  Hug, страхотна както винаги   Heart Eyes

И благодаря на всички за думите на подкрепа, много сте мили. Наистина доста се ошашках, особено че докторката ми беше казала, че щом е само кафява кръв няма проблеми, но ако е червена тогава е проблем, а вчера ми потече и червена  Shocked И от работа беж на болницата веднага, но Слава Богу всичко с бебчето е наред, сега да видим колко време ще е това кървене, не знам как ще издържа до следващата визита с лекарката.  ooooh!

И в нашето училище има някакви активитета в събота, но май трябва да има родител там за по-малките, май по-големите могат и сами да са.

Някой посещавал ли е магазините на Lush, днеска търсих подарък за колежка и направих грешката да вляза и какви красоти само, обаче цените  Shocked И въпреки всичко се обзаведох с един сапун, а на Тари подариха някаква бомба за вана.

Сега започвам разчистване на играчките, както съм се наканила, поне от половината да се отърва, ама като се познавам като започна и сигурно ще ми стане тъжно да се разделям с тях. Децата не играят с тях, майката -  луда работа. Къде да ги дам за дарения? В сините кутии взимат ли играчки?

# 127
  • Pierrefonds, CA
Страхотна новина ! Честито Вери !

Тарилимом, да свършват тези неразположения и да изкараш лека бременност !

# 128
  • Лавал-Пловдив

Сега започвам разчистване на играчките, както съм се наканила, поне от половината да се отърва, ама като се познавам като започна и сигурно ще ми стане тъжно да се разделям с тях. Децата не играят с тях, майката -  луда работа. Къде да ги дам за дарения? В сините кутии взимат ли играчки?

Аз направих тази работа този вторник. Сами имаше една парка, пълна догоре с играчки, с които не играеше. За рождения ден в понеделник получи още играчки, та се хванах и изхвърлих повечето стари (в контейнер за дарения, има един точно до градината ви, от другата страна на Пи 9, пред депаньора). Сега сме купили една ракла на спайдермен от Тойсърса, само каквото се побира в нея това оставих. Той си ги разхвърля, после си ги събира сам в раклата и сме много доволни. А и място се отвори още като махнахме парката.

# 129
  • Vaudreuil Canada
В тия контейнери не се ли слагат само текстилни играчки - плюшковци демек  newsm78

А иначе по въпроса с играчките аз съм тежък случай - такова сигурно от къщи няма да излезе  ooooh!  по-лошото обаче е че постоянно влизат нови такива.

Наскоро си купих нова серия пъзели - аз старите не съм наредила ама заредих с един кашон нови - 12-13 пъзела са май най-малкия беше 1000 парчета.

# 130
  • Лавал-Пловдив
Аз всякакви хвърлям, не само плюшени. Тарили сега се сетих, че до вас на Вилаж дьо Вальор на Жан Талон срещу Бонанза също взимат неща, може и в контейнера, може и пред магазина да ги оставиш. Даже веднъж с мъжа ми гледахме, как някой остави нещо, вече не помня какво, мина една леля, хареса си го и си го взе  Wink

# 131
Аз май нещо съм изпуснала....
Вери,честито бебче !Да   е живо и здраво,да яде и спинка по много newsm07

Тариили,дано да нямаш други проблеми  и да ти върви леко бременността   Praynig

# 132
момичета, какво става в Канада? Децата ми са кацнали сутринта във Ванкувър, но не знам защо нямат роуминг на българските телефони, а тамошни нямат още. Чета за земетресениетои сърцето ми се обръща. Само са ми пратили по скайп от някъде, че са стигнали. Мола ви, кажете как е положението.

# 133
От теб разбирам, че е имало земетресение. Като гледам на 1-ва стр. няма кой да се включи от Ванкувър, за да те успокои. Дано всичко е наред!

Е&M, Танита, благодаря ви! Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 08:25 от Вери

# 134
  • Лавал-Пловдив
http://ca.news.yahoo.com/magnitude-7-7-earthquake-hits-canadas-b … ia-032417518.html

Къде точно са ти децата, тук пише, че най-лошо е било - north-central B.C., including Haida Gwaii, Prince Rupert, Quesnel, and Houston. Няма жертви или нещо такова така че спокойно, ще се обадят като се осеферят.
The quake was not felt in the larger cities of Victoria or Vancouver in the south

Общи условия

Активация на акаунт