Канадска есен - 52

• 38 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Весели празници на всички Hug

Ние ще си ги прекараме самички вкъщи пожелавайки си бързо оздравяване Praynig

# 511
Весела Коледа на всички вас, момичета, и от мене! Hug
Бъдете много здрави, весели, обичани и щастливи!
Благодаря на всички вас, които сте ми помагали с ценни съвети за живота в Канада! Hug

# 512
  • Монреал
Тиха и спокойна Бъдни вечер и красива и топла Коледа ви пожелавам!
Галче, бързо оздравяване!
Кака Дора, как е компанията? Сигурно сте много щастливи сега  Grinning

# 513
  • Лавал-Пловдив
Весели празници на всички  baloni happy bd

Тарили, много съм щастлива, къщата е пълна догоре, мама върти разни баклави и др., децата си играят с новите подаръци, много ми е празнично като сме всички заедно.

# 514
  • Калгари, Канада
Имам картички от днес от November rain Hug и booboo's mama  Hug Благодаря ви, момичета   bouquet

kaka_dora, благородно завиждам за лудницата, и аз искам такава приятна лудница  Hug

Момичета, Весела Коледа ви желая!   Close-mas:

# 515
  • Торонто/София
Момичета - Весела Коледа! Желая на всички вас и на семействата ви много здраве, щастие и поводи за усмивки! Весело прекарване на празника![/color]

# 516
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАМИ И ДЕЧИЦА!ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И МНОГО ТОПЛИНА И ДОБРОТА В СЪРЦАТА!  santa2 Close-mas: Nature Snowman

# 517
  • Монреал
Как бяхте днес, момичета, в този снежен ден?
При нас нямаше ток преди обед за около 4 часа, най-дългото прекъсване, което сме имали досега тук.

# 518
  • Монреал
Ние нямахме проблеми с тока, дано да няма и за в бъдеще. Мъжът ми е копал колата час и половина след работа, а пък вечерта не можа да я вкара в гаража, понеже не бяха разчистили още и трябваше да се прокопае тунел. Иначе от вкъщи си беше много красиво да се гледа как се трупа снежец  Mr. Green

# 519
  • На бял кон в Pierrefonds
Аз пък вчера имах час за фризьор. При нас вътрешните улици ги разчистиха чак следобеда, а аз трябваше да изляза по обед. Колата ми е малка и се забих на два пъти в снежна пряспа, докато успея да стигна до по-голяма улица, която е по-проходима. Въртях лопатата и аз, ама то пуста суета  hahaha Мъжа ми каза, че съм луда....

Днес обаче е прекрасно. Сега се прибираме от разходка с шейните. Малкия пояде сняг и после заспа седнал в шейничката си.

# 520
  • Монреал
А така ми се искаше да излезем малко с баткото навън днес, вчера си говорихме как ще строим снежен човек, обаче градината на малкия затворена днес и естествено ботушите му са там и сега не мога да ги изведа двамата заради тия глупави ботуши  ooooh!

# 521
Весели празници , момичета   bouquet

# 522
  • Монреал
Къде може да се намери телешка луканка/сушеница?

# 523
  • Лавал-Пловдив
В турския магазин на Кремази, понякога купувам от там един суджук, като подкова е, но не е много сух като нашата луканка. Иначе е 100% телешки и е вкусен.

Nouveau Marche Istanbul
8780 Boul Saint-Laurent #C, Montreal, QC H2N 1M4
Phone: (514) 276-7930

На плацата на Бургер Кинг, отстрани на 40ката, на ъгъла на Кремази и Ст. Лоран

# 524
  • Монреал
Кака Дора to the rescue!   Mr. Green

От сума ти време го бленувам, пращам мъжа ми да купува  Hug

Айде още един въпрос от мен (мисля, че Камбанка и Изма бяха писали, че ползват ел.четци) - да ми препоръчат някой лек, предимно за книги, и за четене на бг мама  Grinning Аз досега си ползвам блакбери плейбука, обаче ми е много тежък, особено с моя карпал тунел, много ме болят ръцете, като го държа по-дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт