Канадска есен - 52

• 38 032
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Лавал-Пловдив
Аз съм с четеца на Сони от миналата година, лек удобен, с голяма памет, електронно мастило да не дразни очите и е към 100$.
Съвет от мен: купувай 1-2 седмици след нова година, тогава в бест бай и футчъра има много върнати четци с намалена цена, аз моя така го купих.

# 526
  • Монреал
Мерси, Кака Дора, и в темата за четците също ми препоръчаха Сони, в момента са на промоция със 40$ отстъпка - ще ги разглеждам  Grinning А ти откъде си сваляш книги?

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 01:15 от TariliMom

# 527
По темата за четец -  за мен беше важно да има подсветка (и затова взех Кобо Гло  http://www.kobo.com/koboglo ). Не че го препоръчвам, просто искам да обърна внимание на един важен според мен фактор.

Весели празници на всички !!!

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 21:44 от WebMama

# 528
  • Лавал-Пловдив
А ти откъде си сваляш книги?
моята библиотека. ком май беше, има много, аз чета основно Агата Кристи и то на български, та все от там.

# 529
По въпроса с четците аз ползвам Kindle Fire,удобен е,екрана си свети (понеже поне за мен използването на book light изобщо не е удобно) пък и понякога докато чета ми се ще да погледна в бг мама  Wink или пък да допиша нещо.Батерията издържа на зверско използване ( и малката си гледа улица сезам на него) около 3-4 дена.
Сайта от който свалям е chitanka.info  Simple Smile

# 530
  • Монреал
Хора, сдобих се със Сони-то  Grinning Намерих го в кижижи на смешна цена, чисто ново, запечатано в кутията, на младежа са му го дали за подарък от работата му, ама той не четял   Laughing Сега ще си търся калъфче. Много е симпатично, мъничко, лекичко, а екрана е точно, все едно четеш хартиена книга.
Мерси на всички за съветите Hug

# 531
  • Лавал-Пловдив
Калъфче си взех за 9$ Simple Smile от Уинърса до нас, твърдо, отваря се като книга и е с едни напъпили вишневи клончета на син фон.

# 532
TariliMom, честит ти четец Grinning Да си го ползваш със здраве!
И аз имам четец - Киндъл, това ми е най-хубавата покупка, която съм правила.
Книги тегля от тук, библиотеката е много богата. Peace
http://chitanka.info/?cache=0

на младежа са му го дали за подарък от работата му, ама той не четял

Не мога да повярвам, че има такива хора ooooh!

# 533
  • Монреал
TariliMom, честит ти четец Grinning Да си го ползваш със здраве!
И аз имам четец - Киндъл, това ми е най-хубавата покупка, която съм правила.
Книги тегля от тук, библиотеката е много богата. Peace
http://chitanka.info/?cache=0

на младежа са му го дали за подарък от работата му, ама той не четял

Не мога да повярвам, че има такива хора ooooh!

Мерси, много му се радвам  Hug (Даже успях и 2 книги на Удхаус да си сваля вече) А няма проблеми, че има такива хора - иначе нямаше да се сдобия толкова бързо и евтино  Mr. Green

# 534
  • Лавал-Пловдив
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, на големите мъже и дребните души, на лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло и на хапчетата, които правят всичко – възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада.

Запомнете! Отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги! Кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Моето пожелание за новата година, момичета!  Hug

# 535
Защото животът не се мери с броя на вдишванията, които правим, а с моментите, които спират дъха ни. Wink

Hug

# 536
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, на големите мъже и дребните души, на лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло и на хапчетата, които правят всичко – възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада.

Запомнете! Отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги! Кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Защото животът не се мери с броя на вдишванията, които правим, а с моментите, които спират дъха ни. Wink

Hug

smile3501 newsm10  202uu Няма какво повече да кажа!Страхотно казано!Да сме здрави и по-добри през новата година!

# 537
  • Торонто/София
Мили момичета - Честита Нова Година! Нека донесе и на вас и на семействата ви много здраве, щастие, усмивки, любов и сбъднати мечти! Весело прекарване!

# 538
Джордж Гaрлин
Simple Smile

# 539

Hug

smile3501 newsm10  202uu Няма какво повече да кажа!Страхотно казано!Да сме здрави и по-добри през новата година!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт