Канадска есен - 52

• 38 050
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Наистина е добре, благодаря! Simple Smile
Последния път ми излезна 9.64 за либра заедно с доставката, но се поръчват големи количества.

# 496
  • Монреал
Не подозирах, че има такова голямо разнообразие от олио-та на пазара, то човек цяло второ висше трябва да изкара за свойствата и качествата на всяко  Crazy Ние си ползваме обикновено веджетабъл ойл за печене, а за готвене и салати, както и само за топене (любимо на децата) ни носят марокански зехтин, сурово пресован по старинни методи с кошници и магарета  Laughing Страхотен е на вкус.

# 497
  • Vaudreuil Canada
mamamia и Вери благодарим за поздравите  Hug Още не сме си снимали тортата та нямаме снимка за почерпка  Embarassed

# 498
  • Монреал
Ей, пак съм се забляла значи  Grinning

Честит ти пораснал Марти! Да ви е жив и здрав, усмихнат и миличък батко!

# 499
  • Лавал-Пловдив
Шемет, честито на рожденика и от мен! Задължително покажи снимка на тортата.

Ние готвим със слънчогледово олио от Макси и захтин за салатите. Едно време купувахме зеленчуково, но като забременях много ми се повдигаше от миризмата и го спряхме.

Как ще работи магазин Балкан по празниците, че нашите идват вдруги ден и искат някои неща?

# 500
Честито и от мен на рожденника!Да е много здрав и да радва мама и тати!  newsm59

# 501
Аз обожавам миризмата на кокос, и даже се разочаровах като купих от олиото, към което беше дала линк Вери и го отворих и не миришеше на кокос Crazy. На мен на Nutiva най ми харесва. Продават го дори в нашия Макси и сие, даже понякога е на промоция. Но го ползвам само за печене. За пържене или масло от гроздови семки или шафраново олио ползвам. За това последното май не прочетох коментари.

Aко не мирише на кокос, значи е силно рафинирано.

Шемет, много здраве на рожденника и от мен!

# 502
  • Pierrefonds, CA
 newsm59 Честит Рожден Ден на Марти ! Здраве и усмивки и да слушка мама, тати и братчето !newsm59

# 503
Шемет, честит рожденик и весел празник  bouquet

камбанка, и според мен е минало през някаква преработка кокосовото олио, за да не мирише на такова, но на опаковката пише, че не е хидрогенирано. Има и още една разлика с Нутивата. Нутивата ми се втечнява при по-ниска температура, т.е. на стайна температура стои твърдо, а Нутивата си става бистра течност и си стои така. В един и същ шкаф съм ги държала Peace

Вери
, аз за кокосово масло вземам едни малки картонени кутийки на Grace, пише Pure Creamed Coconut. В едното Макси до нас с по-богата интернационална секция е по-малко от долар за 170г, на другото Макси където пазарим обикновено е 1.49 долара за същата кутийка.

# 504
Aко не мирише на кокос, значи е силно рафинирано.
Както писах по-рано, нашето също не мирише. Това, което извличаме от зрял кокос със сокоизстисквачката.

Галче, има разлика между рафинирано и хидрогенирано.

Ни носят марокански зехтин, сурово пресован по старинни методи с кошници и магарета  Laughing Страхотен е на вкус.
Тарили, много ме впечатли. Simple Smile
Дали може да се закупи някъде или от някого?

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 02:38 от Вери

# 505
  • Монреал
Ни носят марокански зехтин, сурово пресован по старинни методи с кошници и магарета  Laughing Страхотен е на вкус.
Тарили, много ме впечатли. Simple Smile
Дали може да се закупи някъде или от някого?

Не знам, може някой от тукашните арабски магазини да има. На нас ни го носят, като някой близък пътува и свекървата ни праща.

# 506
  • Vaudreuil Canada
Благодаря на всички за поздравите  Hug
Ето и закъснялата почерпка

Cars by shemet_neveroiaten, on Flickr

# 507
  • Canada
Здравейте момичета! Hug

Много благодаря за картичките на:

kiko-01  bouquet
shemet_neveroiaten  bouquet
tarilimom  bouquet
mamamia и Влади  bouquet
Ronnie  bouquet
boboo's mom  bouquet
Apal  bouquet

Украсила съм с тях, много е приятно!

Приятни празници, момичета!

# 508
  • Монреал
Весели празници, момичета!
Много топлина и обич в семействата ви  Hug

# 509
Весели празници моми4ета, здраве и веселие в семейството!!!

4РД на Марти!!!  bigdance2 newsm67  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт