Канадска есен - 52

• 38 036
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Vaudreuil Canada
Вери новата добавка в подписа ти ме разсмя от сърце ... длъжна сте!!!!  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Прекрасна Нова Година Момичета - Бъдете щастливи и обичани! Хубаво да си изкарате и да стартирате новата година заредени с положителни емоции.

# 541
 Laughing
Той затова е в подписа ми, за да ви разсмива. Wink
Народът съвсем се самозабрави и оля. Simple Smile

Приятно Посрещане на Новата Година!   bouquet

# 542
Вери новата добавка в подписа ти ме разсмя от сърце ... длъжна сте!!!!  Joy Joy Joy hahaha hahaha :hahaha

Ей начи Шемет, накара ме да се регистрирам, за да го видя този подпис, но си струваше  Mr. Green Боже колко мъка има по тоя свят, боже  Rolling Eyes

Весела и успешна 2013 година момичета на вас и вашите семейства. Нека бъде още по-успешна, по-удивителна и по-щастлива от предишната!!!

Ние утре се готвим за термошок, прибираме се в Мтл и се надявам да не е -20 и комшията да е поринал поне малко пред  Praynig гаража, а и де не е затрупана много колата на летището и да запали  Whistling Веселба!

# 543
  • Vaudreuil Canada
За много години! Щастие, здраве и късмет на всички!

Ей начи Шемет, накара ме да се регистрирам, за да го видя този подпис, но си струваше  Mr. Green Боже колко мъка има по тоя свят, боже  Rolling Eyes

Любопитството убива котката ...  hahaha

Ние утре се готвим за термошок, прибираме се в Мтл и се надявам да не е -20 и комшията да е поринал поне малко пред  Praynig гаража, а и де не е затрупана много колата на летището и да запали  Whistling Веселба!

Ако в четвъртък не сте си били тук значи шока ще е мнооооого голям стойте си където сте...

# 544
Честита Нова Година ,момичета !Бъдете здрави,щастливи и обичани!

Ей начи Шемет, накара ме да се регистрирам, за да го видя този подпис, но си струваше  Mr. Green Боже колко мъка има по тоя свят, боже  Rolling Eyes

И аз така снощи като го видях........не можах да се стърпя да не надникна Mr. Green

# 545
Ако в четвъртък не сте си били тук значи шока ще е мнооооого голям стойте си където сте...

Мне, от 19-ти сме във ФЛ...

# 546
  • Калгари, Канада
Надявам се, че сте си изкарали добре на нова година, момичета  Hug Нека новата година донесе на всички ви много здраве и щастие   bouquet

# 547
  • Канада, Монреал
Ч.Н.Г., само хубави и весели неща да ви се случват! Simple Smile
И ние бяхме извън Монреал точно при голямото снегопадане, та бяхме леееко изненадани, като се прибрахме. Но най-накрая имаме сняг и извадихме шейната.
Малка вметка, че бях търсила наскоро за този цитат точно, много ми харесва. Казва се Карлин, а не Гарлин. А цитатът казват, че за първи път се е появил като текст на поздравителна картичка в серийно производство през 70-те. Авторът бил канадец (има други версии, но тази най ми допада  Heart Eyes ). Така че Карлин да ме извинява, ама си запазваме канадските права  Laughing

# 548
Здравейте, честита Нова година!
Надявам се тази година да стана редовен член на тази темичка, че засега само надниквам, докато подготвяме документите.
Имам един въпрос към скоро пристигналите в Канада майки с малки деца - относно медицинските прегледи към документите - как точно протича т.н. обстоен медицински преглед на дете под 5 години? Предварително благодаря на споделилите /може и на лични съобщения/.  Hug

# 549
  • Монреал
sladka_pisanka, добре дошла и успех с процедурата.

Аз съм все още в болнични, днес ми ги удължиха до края на януари  Grinning

# 550
Здравейте, честита Нова година!
Надявам се тази година да стана редовен член на тази темичка, че засега само надниквам, докато подготвяме документите.
Имам един въпрос към скоро пристигналите в Канада майки с малки деца - относно медицинските прегледи към документите - как точно протича т.н. обстоен медицински преглед на дете под 5 години? Предварително благодаря на споделилите /може и на лични съобщения/.  Hug

Стискам палци да стане, макар че не очаквай да попаднеш в Рая на Земята.
Относно медицинските прегледи, зависи от провинцията и от вашия статус. Мога да кажа само за Онтарио. Ако сте със статут резидент или нещо подобно, когато пристигнете веднага подай документи за ОХИП карта. За теб отнема 3 месеца да я получиш, но ако е за малко бебе/дете, трябва да ти издадат за кратко време.
След това намираш педиатър, който приема нови пациенти, обаждаш се да букнеш час и отиваш. Когато представиш ОХИП картата, прегледа е безплатен. Не знам как е на други места, но в Онтарио е трудно да се намери доктор, който да приема нови пациенти. Аз педиатър намерих, но все още търся семеен лекар близо до нас. В краен случай може да прибегнеш до т.нар. walk in clinic, но на мен не ми вдъхват доверие.

# 551
Сладка Писанка пита за мед.прегегледи в БГ свързани с процедурата....

# 552

...моя грешка. Понеже аз много се интересувах как стоят нещата с мед. прегледи в Канада, автоматично реших, че и другите кандидат-канадци са така.
Това, което ми поискаха в Канада от БГ, беше имунизационната карта на сина ми - всички ваксини, които са му били до пристигането ни. Понеже обичам да се презастраховам, аз записах даже и фармачевтичните производители на ваксините, които изполваха в БГ. Това не потрябва, но аз бях спокойна.

# 553

Честно да си кажа май вече не си спомням Blush, но със сигурност не беше по-обстоен от консултация при ДжиПи например Peace Май вземаха кръв от пръста и урина, рентген не правиха, но пак по спомени. Може би, най-добре да питаш в бгканада, там сигурно има кандидати, които са точно на този етап от процедурата.

Успех Hug

# 554

...моя грешка. Понеже аз много се интересувах как стоят нещата с мед. прегледи в Канада, автоматично реших, че и другите кандидат-канадци са така.
Това, което ми поискаха в Канада от БГ, беше имунизационната карта на сина ми - всички ваксини, които са му били до пристигането ни. Понеже обичам да се презастраховам, аз записах даже и фармачевтичните производители на ваксините, които изполваха в БГ. Това не потрябва, но аз ...

Май пак не стана ясно, тя не пита за Канада, а за Блгария...

Сладка Писанка, най-обикновен преглед си е. Тегло, ръст, преслушване, гърло, уши, някои въпроси към родителите за минали заболявания на детето и това е ощо-взето. Не правят изследвания, рентгенови снимки и т.н на малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт