Канадска есен - 52

• 38 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Монреал
WithinTemptation, November Rain - благодаря и на вас за поздравите!  Hug

Teta beta, благодаря за линка, и за този магазин не бях чувала, ще го добавя в списъка за разглеждане.

Bibita, добре дошли на канадска земя и браво за бързата адаптация. Радвам се, че сте доволни. Успех на сина ти в градината, дано да свикне бързо детето.

Какво приготвяте с извара? На мен котидж чииз-а много ми харесва, но не го купуваме, понеже освен да го ям с лъжица, не знам на какво мога да го приготвя  newsm78

# 646
  • Canada
Бибита, добре дошли и лека адаптация! Кофти студ улучихте от първата зима... но като премине, ще сте се убедили, че не е чак толкова зле. Спомням си колко изумена бях как и при ниските температури всичко продължава да си работи и няма бедствени положения. Crazy Simple Smile

Не знам дали има и други като мен, но съвсем бях изключила, че се предполага да организирам за Раян нещо за едноседмичната ваканция в началото на март. Добре, че Шемета ми напомни ooooh!, че със сигурност няма да мога да ползвам отпуск тогава.

# 647
Тарили, когато аз имам извара правя ето това за закуска: http://forum.say7.info/topic26811.html/ Правила съм ги и без сметана и яйце. Просто изварата, содата и брашно колкото поеме. Правиш на лентички и пържиш в малко олио, колкото да не залепнат. У дома винаги се харесват. Винаги съм ползвала домашна извара  chef

# 648
  • Калгари, Канада
най-вероятно ще се местим тази пролет и направо ми се изправя косата как ще ги транспортираме  ooooh!

да не се замисляте да си купувате вече?    Simple Smile

И ние сме така с храната - над 200 долара на седмица отиват.

Някой да си е записвал детето на някакъв инструмент? Интересува ме колко бързо напредват децата? Имат ли интерес да ходят? Аз взех от групон някакво намаление за 4 пъти по 30 мин., после питах Владко какво иска да пробва и той избра китара. Вече беше три пъти, казва, че му харесва, учителя уж е доволен, аз обаче се чудя дали 6 годишните имат усет вече за инструменти. (За пиано съм чувала, че и 3 год. свирят, ама колко сирят, колко дрънкат, знам ли) Не мога да кажа, че е научил кой знае какво, но от друга страна има някакъв напредък.

# 649
Благодаря ви за милото посрещане! Hug
Благодаря и за съветите относно изварата! Wink
Студът за сега не ни е уплашил, мислихме, че ще е доста по-студено декември и януари. Зимата не е свършила, ама за сега звучи подобно на българската. Wink

# 650
Новембер райн,не знам за колко дни търсиш,но ето ти един линк http://www.centrendfatima.com/relache_scolaire2013.  Камп де жур за една седмица.А ако не искаш за цяла седмица провери в карфура дали няма някакви активитета .При нас са организирали всеки ден по нещо за по 25$ с вкл.транспорт,сутрин от 8.30 до 15.30.Може да си избереш само за един ден или  за няколко дни.

Тариили,честито за розовата новина !

Бибита ,добри дошли!Верно голям студ нацелихте,но пък верно така по-бързо ще свикнете  Grinning

# 651
Момичета аз с още един въпрос  Simple Smile
Смятам да отбивам дъщеря ми (почти на 2 е) ама не ми се получава.Пристрастена е и не иска да се откаже.Ако някой знае някакво лекарство дето се маже и е горчиво,да кажем от рода на Даум Екзол-а или пък Цитросепт много моля да ми препоръча канадския вариант  Praynig Вече в чудо съм се видяла  Sad

# 652
  • Vaudreuil Canada
WithinTemptation не знам нищо за лекарство ама се чудя що ще отбиваш детето - до тук сте докарали то няма да е още много само ще се откаже в някой момент - не си причинявай стрес пък и на него ... Естествено твое право е и ти си знаеш най-добре, но погледни и от тази гледна точка - ако търси това детето явно има нужда от него.

# 653
  • Монреал
Може да пробваш със грейпфрут или лимон, да не е лекарство.

За мартенската ваканция, записахме Тари за активитетата към общината - много им е интересна програмата - ще ходят тубинг, на басейн, на някакъв детски център фън о макс, кино, биодом, кабан а сукр - всеки ден нещо различно.

# 654
shemet,TariliMom благодря за отговорите  Hug
shemet,мисля за отбиване,защото ми дотежа нещо вече  Tired .Другото е,че като гледам някои други мами,такива пристрастени кърмачета си сучат до 3 годинки  Simple Smile Веднъж четох пак в бг мама,една майка се опитваше да отбие около 3 годишното си кърмаче.Намазала се с цитросепт и детето като усетило горчилката си придърпало чаршафа,позабърсало цицата и пак си продължило да суче  Grinning Като си помисля и ме втриса.
TariliMom,ако се намажа с лимон или грейпфрут дали няма с едно засукване да изчезне киселият вкус?  newsm78

# 655
  • Vaudreuil Canada
Намазала се с цитросепт и детето като усетило горчилката си придърпало чаршафа,позабърсало цицата и пак си продължило да суче  Grinning

Право си е детето и аз да съм и на мен няма да ми хареса да ми развалят вкуса  hahaha hahaha hahaha 

А по другия ти въпрос за ушите, мисля че и в ателиетата за татуировки пробиват уши - питай и педиатричните клиники или някоя поликлиника около вас дали нямат такава услуга - тук в Монреал има такава опция.

# 656
Другото е,че като гледам някои други мами,такива пристрастени кърмачета си сучат до 3 годинки  Simple Smile
И по повече. Wink
Не съм отбивала по мое желание и не мога да помогна с илач или трик някакъв.
По принцип мисля като Шемет, но кърменето е процес, който е хубаво да е приятен и за двете страни, така че направи така както го чувстваш. Simple Smile

# 657
 ами право си е детето,така си е  hahaha
А по другия ти въпрос за ушите, мисля че и в ателиетата за татуировки пробиват уши - питай и педиатричните клиники или някоя поликлиника около вас дали нямат такава услуга - тук в Монреал има такава опция.
Ще се обадя в педиатрична клиника-дано да може,някак си по-сигурно ми се вижда. smile3552 Мерси за идеята  Hug

И по повече. Wink
Не съм отбивала по мое желание и не мога да помогна с илач или трик някакъв.
По принцип мисля като Шемет, но кърменето е процес, който е хубаво да е приятен и за двете страни, така че направи така както го чувстваш. Simple Smile
Вери,винаги съм се възхищавала на майките,които имат толкова голямо търпение и кърмят толкова много-над 2-3 години   bouquet  Аз явно не съм толкова възхитителна  Wink

# 658
  Аз явно не съм толкова възхитителна  Wink
Глупости! Simple Smile
Това не бива и да си го помисляш.
Много сте си добре.
А и както писах - трябва да е приятно и за двете страни, а не въпреки всичко, на всяка цена и да върви срещу теб.

# 659
Вери,благодаря ти за окуражителните думи  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт