Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 301
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
И аз не го съвсем рабрах, но така ми каза. Мери го даже. Имам го на снимка  Joy  каза, че най-вероятно този месец ще се спука и яйцеклетката ще може да бъде оплодена. Иначе и в другия яйчник ми видя фоликулчета, но по-малки, за следващите месеци. Не ми е ясен съвсем този въпрос, даже го питах какво е фоликул, но това се дължеше и на шока от първия ми преглед при него, това обаче е друга тема.

# 541
  • София
Колко е бил голям, когато сте го мерили?

# 542
ще го погледна по-късно и ще кажа, че сега мъжът ме тормози нещо  Simple Smile

# 543
  • София
 Дани стискам палци за бебче  Hug

# 544
  • София
Привет и от мен  Hug От сутринта съм по задачи и тичане в лудницата на София... преди малко се прибрах и се чувствам като пребита... сега ще релаксирам малко, след това ще стана да си свърша домакинската работа, че мъжлето си иска ядене няма как  Laughing При мен иначе нищо интересно, не знам О мина ли вече или е сега... И напоследък ме връхлитат едни мисли за изследвания, дали да си пускам хормони  newsm78 и аз не знам вече, както Весито казва идват момичета и си отиват, а такива като мен дето пишат от 1ва тема какво да кажем....
Да не се поддавам на мрачни мисли в това хубаво време  Hug

Мила ми душичко, не си само ти от първата тема  Hug Ей ме и мен...Аз даже не смея да пиша тук, тъй като вече не познавам никого от онези първи, трепетни за нас теми...... Само теб познавам. И аз съм пак на стартовата линия и пак почвам отначало. Съвзех се след аборта и вече имаме официално разрешение за бебеправене. И почнахме. За съжаление първия път не стана и сега съм в МЦ. Другия месец пак. Така че споко, ей ни на двечките с теб от най-първите теми  Hug  Дръж се, скоро и при нас с теб ще стане  Hug Hug Hug
Танчеееееееее радвам се да те видя, мила  Hug Не мога да повярвам, че се реши отново да пишеш в темичката. Тук момичетата са много добри, действат ми зареждащо и надъхващо и изобщо си е друго като има с кого да споделиш и да ти олекне! Радвам се, че си добре и че си отново сред нас  Hug стискам ти палци другия месец да се похвалиш с двете чертички  Hug

# 545
Благодаря illusion__ !  Heart Eyes Аз чета всеки ред от тая тема, но не смеех да пиша просто. Но от както от един месец пак бебеправим, може би трябва да съм по-активна Simple Smile

# 546
  • София
От една страна е хубаво да пишеш, поне има кой да те "изслуша" и да ти даде съвет, лошото е че понякога се вманиачаваме, но това си е нормално, особено преди датата на М  Crazy
Относно изследванията, моето лично мнение за мен самата е, че ако имаше проблем видим, щеше да си проличи по графиката ми за БТ, при поликистозни яйчници БТ варира много, няма О. и куп други неща. За това мерих 2 месеца за да видя дали нещо не е наред. Слава Боги, нещата не са толкова отчайващи, имам си О. само ЛФ ми е 12-13 дни... но това ще се оправи. А ако не стане още 1-2 месеца тогава ще ходя на лекар.

# 547
  • София
И аз се чудех нещо относно дължината на ЛФ. Нали реално лигавицата почва да се лющи с идването на М. А имплантацията е от 5 до 10 ден, обикновено около 7-ми. Тогава какъв е проблемът при по къса ЛФ, като ако има имплантация, то няма да има М., ако всичко е наред разбира се.

# 548
Сладурки, тука съм!  Hug
Добре дошли на Близначето и Ема!  Hug Момичета, искренно ви желая скоро да сбъднете мечтата си и ни зарадвате с  EFP Всяка от нас заслужава да бъде мама...въпрос на време е.
Илюжън, Веси, Цвети, Даниелка, Кристи, Гарванчето и другите мацки ...много сте ми готини. И да знаете, че подкрепата и разбирането, които намирам тука - никъде го тяма. Безкрайно съм ви благодарна! Гуш... з авсички  Hug Hug Hug

# 549
И аз се чудех нещо относно дължината на ЛФ. Нали реално лигавицата почва да се лющи с идването на М. А имплантацията е от 5 до 10 ден, обикновено около 7-ми. Тогава какъв е проблемът при по къса ЛФ, като ако има имплантация, то няма да има М., ако всичко е наред разбира се.
Весе, и аз днес разсъждавах в тая насока. Даже писах след твоя пост относно 10 дни на ЛФ. Според мен е проблем ако е ПОД 10 дни. Защото ако реално няма време да се случи имплантацията, М ще отнесе оплоденото яйце. Малко тъпо го обяснявам / не научно/ ама така си го представаям. Защото ако има имплантация и в 9 ден да е , М няма да дойде. Колко време отнема имплантирането?

# 550
  • София
Аз разсъждавам точно по същия начин. Точно така си го представям. Даже прочетох доста неща за имплантацията. Всъщност почти няма описани случаи на толкова късна имплантация. Масово е на 6-7 ден. Затова не искам да се затормозявам. Свиркам си и чакам!  Peace

# 551
  • София
И аз, Веси - свиркам си и си чакам, какво се искаше от мен направих (без хормони) дано всичко да е наред, а ако не е то ще стане ясно по нататък

# 552
Весе, гледах снимките сега и нищо не разбирам. Имам някакви разстояния - 2 за снимката на матката, три на яйчника, където доктора видя фоликулчето и още две на другия яйчник. Мерил е значи не колко е голям фоликулът, а разстояние до нещо. Крайно съм незапозната по темата с ехографа. Ще взема да прочета малко какво значат тези цифри и кое точно се смята за образ, защото аз освен тъмни и светли неясни петна нищо не различавам  newsm78

# 553
  • София
Разстоянието е от единия до другия край на фоликула, вероятно. Отдолу на снимката трябва да пише l= или d=. Това е размерът.
Нещо подобно:

# 554
леле сладури колко съм изпуснала вие не само сте свършили предишната тема, но сте и доста напреднали са тази. Имам да си чета Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт