Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 303
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • до най-прекрасния мъж
Аз и мъжът ми сме под 30 годишни, не се опасяваме от някакви конкретни проблеми. Аз не съм страдала от гинекологични заболявания /освен банални гъбички на 2-3 пъти/, нито съм имала проблеми с цикъла. Той също не е страдал от нещо, което да застрашава репродуктивната функция. Затова сме си казали, че няма да се предаваме, а ще опитваме поне година. Ако не стане до тогава, ще решим какво да предприемем по-нататък. Но това си е нашият избор и не ангажирам никого с него. Всеки си решава сам за себе си. Просто не искам да се вкарвам във филми и да мисля негативно. Вероятно не ни е дошло времето още за бебе Simple Smile

# 526
Пивал ,вие от колко време пробвате?

# 527
  • Пловдив
От четири месеца. Сигурно си мислите,че е несериозно, но решихме профилактично да си направи изследвания.

# 528
Да в крайна сметка всеки си преценява.Аз сигурно усещам вътрешно, че не всичко е наред, или има нещо, което ме притеснява и не мога да се отпусна.За мен специално е по добре да се убедя, че няма нищо плашещо и тогава бих си освободила психиката и бих позволила на нещата да се случат.

# 529
От четири месеца. Сигурно си мислите,че е несериозно, но решихме профилактично да си направи изследвания.
Не, нищо не казвам.Това вие си го решавате и щом ще сте по спокойни ,защо да не си видите нащата.В крайна сметка, нали за да стане се иска спокойствие.

# 530
Здравейте момичета. На мен днес странни неща ми се случват, чм много сладко, дано не е само лелката #2gunfire , а да е от друго.  Laughing Днес след работа си купих кроасани с ягода и ако щете ми вярвайте ама в кутията бяха 6, а аз си хапвах цели 5 като пич.  Embarassed Ям много сладко, добре че не ми се лепи. И гърдите ги усещам леко напрегнати, или по-скоро ми тежат, аз съм с малки гърди. Още няколко дни и ще си покаже какво е, много се надявам да е  EFP.

Сега се връщам да ви чета, че сте изписали много.  Mr. Green

# 531
  • София
Дани, аз нали ти казах. Чакаме те с "+". Трябва да откриеш месеца!

# 532
Дани, стискаме палци да има добри новини  Praynig Praynig Praynig
Кога мислиш да е първото тестче  EFP

# 533
Много ви благодаря, дано наистина да е бебе, странно ми е, че гърдите не са ме боляли преди М и не са били напрегнати. Ами не знам с теста, един вътрешен глас ми казва да изчакам закъснение, а друг да подраня -  не знам. Искам да си изчакам закъснение, ако има, но дали ще издърйа е въпросът?  Mr. Green
Днес и БТ се вдигна на 37,2. Thinking

Добре дошла на Близначе, дано скоро се махнеш от темата, и аз съм някъде от 6-7тема май.  newsm78

# 534
  • София
Аз съм решила моят да го направя в деня на М., ако дотогава гадината не е дошла. Дани,  Praynig

# 535
Привет, момичета.   bouquet  След кратка пауза и временно пазене се включвам отново с пълна сила към групата на бебеправещите  luvbed Миналата седмица с чичо доктор видяхме да ехографа готово за оплождане фоликулче. Днес или утре трябва да е при мен О и ще го атакуваме упорито, за да не го изпуснем.  Laughing

# 536
Привет, момичета.   bouquet  След кратка пауза и временно пазене се включвам отново с пълна сила към групата на бебеправещите  luvbed Миналата седмица с чичо доктор видяхме да ехографа готово за оплождане фоликулче. Днес или утре трябва да е при мен О и ще го атакуваме упорито, за да не го изпуснем.  Laughing

Точно така -  действайте!  Peace Успех!  Hug

# 537
и на теб така  Grinning дано кажеш тези дни хубавата новина  Hug и повлечеш крак  Grinning

# 538
и на теб така  Grinning дано кажеш тези дни хубавата новина  Hug и повлечеш крак  Grinning
Дано скоро всички се махнем от тук, че ми омръзна. Имам шесто чувсто, че този месец ще е мой, дано съдбата не ми изиграе лоша съдба. Peace Ако има радост, около рождения ми ден в края на юни ще получа най-прекрасния подарък, ако е рекъл Господ!  Praynig

# 539
  • София
Привет, момичета.   bouquet  След кратка пауза и временно пазене се включвам отново с пълна сила към групата на бебеправещите  luvbed Миналата седмица с чичо доктор видяхме да ехографа готово за оплождане фоликулче. Днес или утре трябва да е при мен О и ще го атакуваме упорито, за да не го изпуснем.  Laughing

Здравей и добре дошла.
Аз нещо не разбрах. Как готов фоликул миналата седмица, а чак сега О.?
Дани, дано си права.

Общи условия

Активация на акаунт