Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 305
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Успех и от мен на близначе!

Весе-ще видим, дано, ако е станало ще е цяло чудо защото бебеправихме 4-5 пъти:(

# 511
  • София
И един път да е, важното е да е навреме.
Ох, аз вече се чудя дали да не пийна един парацетамол.

# 512
blue_angel , благодаря !  Hug
Ми как да те познае човек, като си под прикритие  Laughing
Ivelina2006 , благодаря   bouquet
Да ви кажа, сега съм много по-спокойна от предишното бебеправене. След преживяното някак поулегнахме.....Видяхме, че бебе на всяка цена не води до добро понякога...В случая с мен доведе до аборт поради не излекувана инфекция. Сега сме внимателни. И чакаме, пък когато дойде. Simple Smile Междувременно се занимавам с първокласничката, която вече много иска братче  Mr. Green

# 513
Температурата е ужасно смазваща, дано ти отпусне малко.
Иначе да, тайно ще се надявам пък ще кажа в понеделник какво що.

# 514
Илюжън, само да ти кажа за хормоните, според мен е хубаво всеки, който пробва повече от 6 месеца и не се получава да си пусне хормони. Моя братовчедка правеше опити 8 месеца, накрая си провери хормоните - оказа се, че не са й наред, взеха мерки и след това от втория опит забременя. Сега има едно сладурско момиченце. Тя после се чудеше защо не си е направи тези хормонални изследвания по-рано...

# 515
  • София
Аз пък не мисля, че всеки трябва да си самоназначава изследане за хормони Трябва лекар да ги назначи и лекар да ги разчете.

# 516
Здравейте и от мен момичета.Близначе  добре дошла отново и успех и от  мен . Блу ти верно си се дегизирала добре  Laughing Laughing LaughingИвелина 2006 стискам ти палци за понеделник дано да е  EFP .Ilusion никакво отчайване и аз съм с вас от втората тема.Еми на някой от нас  им трябва повече време  ще дойде и при нас не се тревожи и не си вкарвай мухи в главата Laughing че от това по лошо няма  Laughing Laughing LaughingИ аз се отчайвам понякога ама сега съм се навила за коледно чудо , тоя месец го отписвам нещо не го чувствам да е моя а и графиката ми е една смотана.Моето синче е правено по коледа може пак да стане чудо а на всички ни пожелавам да ни се сбъдне мечтата по коледните празници нали стават чудеса  Laughing Laughing Laughing

# 517
Аз пък не мисля, че всеки трябва да си самоназначава изследане за хормони Трябва лекар да ги назначи и лекар да ги разчете.
Разбира се че трябва да има лекарска консултация. thumbsup  Аз не съм казала обратното. Не съм споменала лекарите само защото си се подразбира, че бяз тях няма как. Лично аз днес бях на лекар, и ми пуснаха първите изследвания(скъпичко ще ми дойде, че не са по здравна каса, но в момента нямам друг избор). Мисълта ми е, че няма смисъл да се седи и да се чака да се случи "когато му е времето", а месеците да си текът. Видиш ли, че не се случва по добре да вземеш мерки навреме и да се обърнеш към съответните специалисти(говоря по принцип, а не конкретно за теб - защото виждам, че ти действаш по въпроса thumbsup . Както ти самата каза по-горе: "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще" Wink

# 518
  • до най-прекрасния мъж
Нелка, нашите бебоци ще са си нашето малко чудо, когато и да се случат. Така че, аз предлагам да не чакат Коледа, а още този месец да покажем тестовете с двете чертички Simple Smile

# 519
  • София
Аз все си мисля, че без доказан проблем, няма смисъл да се стресира човек от толкова рано с изследвания. Особено ако е под 30 години. А и идва скъпичко. Аз съм изследвала хормони, защото имам операция и едно двуседмично закъснение, ама иначе никога нямаше да помисля преди да пробвам известно време без да се затормозявам психически и финансово. Всеки сам решава, но за мен всички изследвания и лекари са си стрес. А уж казваме, че спокойствието е важно!
Не ме разбирай погрешно, не че споря. Просто споделям моята лична гледна точка.
Нали знаете, че все пак шансът да се забременее при един цикъл, при положение че всичко е нормално, е само 25-30 %. Нека не насилваме нещата, момичета. Ясно е, че щом сме тук, не сме от тези, при които става от веднъж.

# 520
Аз все си мисля, че без доказан проблем, няма смисъл да се стресира човек от толкова рано с изследвания. Особено ако е под 30 години. А и идва скъпичко. Аз съм изследвала хормони, защото имам операция и едно двуседмично закъснение, ама иначе никога нямаше да помисля преди да пробвам известно време без да се затормозявам психически и финансово. Всеки сам решава, но за мен всички изследвания и лекари са си стрес. А уж казваме, че спокойствието е важно!
Не ме разбирай погрешно, не че споря. Просто споделям моята лична гледна точка.
Нали знаете, че все пак шансът да се забременее при един цикъл, при положение че всичко е нормално, е само 25-30 %. Нека не насилваме нещата, момичета. Ясно е, че щом сме тук, не сме от тези, при които става от веднъж.

202uu

# 521
Аз също смятам че не трябва да се чака.Е първите няколко месеца може да не се вземат мерки, но след тях най малкото- профилактичен преглед, проследяване на О ,след 5 ,6 месеца неуспешни опити останалите.По добре да се знае какво е ,що е.Ако има проблем се работи по разрешаването му, ако няма двойката се успокоява и когато дойде.Друго е да чакаш ,когато знаеш че няма проблем, съвсем друго да чакаш и да си мислиш има ли ми нещо, какво ми има.

# 522
  • София
Казвам само, че дори при липса на проблеми, шансът за забременяване е около 30 %. Стига вече с тия лекари. Това е стрес!
Ако има нещо притеснително - ОК, но не можем след 4-5 месеца неуспешни опити да се втурнем да се изследваме за всичко възможно и да си мислим постоянно, че нещо ни има. Спокойствие му е майката!
for girls who ride, радвам се да те видя. Как си?  Hug

# 523
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм си поставила една психологична граница от 1 година опити и ако не стане, тогава ще мислим за лекари и изследвания. Даже понякога си казвам, че ако и този месец не е станало, отивам на доктор. Като ми дойде, обаче, си казвам, че няма нужда да се товаря психически и вероятно следващият месец ще е нашият и отлагам Simple Smile. А и някак вътрешно усещам, че всичко е наред и щом имам редовен и точен цикъл, значи всичко ми е наред и няма нужда от притеснения и ходене по доктори преди първата година опити.

# 524
  • Пловдив
За мен лично е дълго една година. Ние решихме да е по-рано и поне знаем какво е положението.

Общи условия

Активация на акаунт