Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 308
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Илюжънче, радвам се да те видя!
Никакви мрачни мисли. А относно хормоните, аз като съм пускала какво? Първо ми изкараха акъла с ужасно високи нива на андрогените (без поликистоза), всички казваха, че е невъзможно, после се оказа, че няма нищо такова. Какво да ти кажа. Докато лекар не реши, според мен няма смисъл. Само ще си дадеш парите и ще си късаш нервите.

# 496
  • до най-прекрасния мъж
Илюжънче, не се поддавай на мрачни мисли, всичко ще е наред и нашият час ще дойде. Вярвам, че скоро ще си имаме по едно тестче с две чертички и по един малък зайо-байо в коремчетата.

# 497
  • София
illusion__ мила и аз подкрепям Веси, че няма смисъл да се тормозиш с хормони..аз също ходих и какво от това..уж са в норма ма имах неспукан фоликул /да уточня, че заради него си ги правих хормоните по нареждане на Доки/ та така..съдба..каквото е писано това ще стане  Hug Hug Hug Hug

# 498
  • София
Да и ти си права, Весииии ама понеже четох един пост на Денис преди малко, че не е хубаво да имаш проблем с ЖТ и ЛФ... ама аз пък защо си мисля, че имам проблем  #2gunfire ще се гръмна вече... ще спра да чета всякакви теми и коментари

# 499
  • София
Ами аз вече казах. Имам доверие на лекаря си, а и на други, които съм питала. Всички казват, че ЛФ над 10 дни не е проблем! Женският организъм не е часовник. Не може всички да сме еднакви.
Аз например имам идеални хормони и къса ЛФ. Явно не са съвсем зависими!

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 14:12 от veseto87

# 500
  • София
Всички казват, че ЛФ под 10 дни не е проблем!
Искаш да кажеш над 10 дни не е проблем  Wink
Аз понеже никога не съм пускала такива изследвания и съм почти 100% сигурна, че след като спрях ОК имах разбъркване в хормоните, но мисля, че от 2 месеца нещата се наредиха, започна да ми идва нормално, а и графиките горе долу бяха добре... та за това ми минаваха тези мисли за хормони все пак да видя как стоят нещата.... но до началото на ноември има време, ако ме удари съчмата ще отида да си пусна едни пък да видим  Crossing Arms

# 501
Всички казват, че ЛФ под 10 дни не е проблем!
Искаш да кажеш над 10 дни не е проблем  Wink
Илюжън, правилно го е казала Весито ПОД 10 дни... Мисля си, че това е времето в което трябва да стане оплождането и да се закрепи яйцето, за да почне да се развива. Ако това време е малко и дойде М, няма да има възможност да се закрепи. Поне аз така си го обяснявам....може  и да не  е много правилно...

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 14:22 от Princessa SS

# 502
  • София
Поправих се. Исках да кажа точно, че щом ЛФ е поне 10 дни, тогава няма проблем. Засега аз ще се доверя на това мнение и ще си свиркам. Simple Smile
Обаче нещо друго да питам.
Нали бях писала онази вечер, че се разболявам. Е не се разболявам, а ме мъчат два мъдреца. Растат едновременно и много болезнено. Вдигам и лека температура от тях - 37,1 - 37,2. Какви мерки да взема?

# 503
Уау, Веси, тия зъби са много гадни... никаква файда от тях обаче много болят. Аз още нямам такива. зъболекарката ми каза, че на някои хора въобще не им никнат. Е аз съм от тях вероятно. Никогаш няма да помъдрея!  Grinning
Обезболяващи не знам дали помагат или нещо за жабурене например. Знам ,че отвара от лайка помага - противовъзпалително. Питай стоматолог все пак....

# 504
  • София
Аз знам какво да пия обаче температурата ме притеснява. А знам, че е от тях. И друг път ми се е случвало като се активизират.

# 505
  • до най-прекрасния мъж
Весе, знам за какво говориш. И аз имам растеж на мъдрец и ме боли венеца. За щастие за момента боли само като го докосна с четката за зъби, но си е неприятно. Направо не мога да повярвам, че съм започнала да помъдрявам  hahaha

# 506
Весе- лятото ми изникна мъдрец и беше голяма мъка, дори ми беше разранено от него, общо взето болката скоро сама ще ти отмине, надяваме се, на мен за около 2 месеца изникна и сега нямам проблем.

За другото- така се надявам това неделно зацаоване при мен( което никога не беше ми се случвало преди) да е нещо хубаво... Няма как, тая надежди исках да споделя

# 507
  • София
Аааа, те моите растат от години. Ей така на моменти са. Н много ме мъчат коато се активизират. Сега се чудя дали да пия нещо за тази температура, че ме изморява някак.
Иве, чакаме в понеделник да се похвалиш.

# 508
Привет и от мен  Hug От сутринта съм по задачи и тичане в лудницата на София... преди малко се прибрах и се чувствам като пребита... сега ще релаксирам малко, след това ще стана да си свърша домакинската работа, че мъжлето си иска ядене няма как  Laughing При мен иначе нищо интересно, не знам О мина ли вече или е сега... И напоследък ме връхлитат едни мисли за изследвания, дали да си пускам хормони  newsm78 и аз не знам вече, както Весито казва идват момичета и си отиват, а такива като мен дето пишат от 1ва тема какво да кажем....
Да не се поддавам на мрачни мисли в това хубаво време  Hug

Мила ми душичко, не си само ти от първата тема  Hug Ей ме и мен...Аз даже не смея да пиша тук, тъй като вече не познавам никого от онези първи, трепетни за нас теми...... Само теб познавам. И аз съм пак на стартовата линия и пак почвам отначало. Съвзех се след аборта и вече имаме официално разрешение за бебеправене. И почнахме. За съжаление първия път не стана и сега съм в МЦ. Другия месец пак. Така че споко, ей ни на двечките с теб от най-първите теми  Hug  Дръж се, скоро и при нас с теб ще стане  Hug Hug Hug

# 509
  • до най-прекрасния мъж
Близначе, добре дошла отново при нас и да не се задържаш дълго в тази тема. И аз съм от първите с вас, но съм се прекръстила - тогава се подвизавах из форума като ivka03 Simple Smile. Успех и не се отчайвай, щом е станало един път, ще стане отново. Стискам палци да е успешно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт