Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 309
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
Съгласна съм със Sunlight- трябва търпение, но усилията за него са огромни!

Градския съм го ненавидяла отдавна и сега поне си ходя с колата на работа от началото на пролетта, родих се!

Иначе да, чакамее и ако не  стане сега, чакаме О. Абе има нещо хубаво и тръпчиво в очакването!

# 481
  • София
Аз да ви кажа, днес съм обзета от щастие. Не знам на какво се дължи, но наистина се чувствам много щастлива! Е да, спи ми се и не ми се работи, но съм щастлива!
Нали знаете приказката: "Прави, каквото трябва, пък да става, каквот ще". Ами така сме и ние. Действаме, изследваме се, пък каквото стане - съдба! Аз ви казвам, никой тук няма да остане без дете, рано или късно!
И на мен ми става мъчни, защото нови момичета идват и си отиван, а ние редовните сме си все тук, НО...ше дойде и нашият час! Бъдете сигурни!
Целувам ви всички и силно ви прегрущам!
Очаквам включване от Илюжън.
Иве, малко остана до 22. Имаш ли някакви симптоми, ПМС?

# 482
Весе, така е, сигурно после няма да ни се вярва!
Симптоми-вчера корема на няколко пъти ме смушкваше, но друго не, даже съм перфектно да чукнем на дърво.

# 483
Аз ви казвам, никой тук няма да остане без дете, рано или късно!
И на мен ми става мъчни, защото нови момичета идват и си отиван, а ние редовните сме си все тук, НО...ше дойде и нашият час! Бъдете сигурни!
Целувам ви всички и силно ви прегрущам!
Веси, от твоите уста в Божиите уши...дет се вика!!! Много ме кефиш така, като те е обзело щастие! И на мене ми е някакво такова приповдигнато...макар, че няма причина. Вероятно твоето щастие е заразително! И знаеш ли...мисля, че няма случайни неща: не случайно на теб се падна да направиш новата тема. И не трябва да ти е мъчно, че момичетата идват и си отиват, а ти / и аз и другите де  Wink/ си все тука....сигурно има защо. Ти помагаш на много хора тука със съвети и подкрепа. Правиш нещата по-лесни и даваш сили на момичетата да се борят. Друг е въпроса, че само ти си знаеш какво ти струва това... Но, да знаеш лятото на 2013 ще си имаме вързопче   ylinfant
 Hug Hug Hug

# 484
  • София
Само така Иве...аз съм ти казала какво и се пише на лелката и се надявам да съм я прогонила  Joy

Веси така е..каквото ще да става..важното е да не спиравме да се надяваме, че и при нас ще стане  Hug

Мен ми се губи Ради...с нея какво става..тя май около тези дни не чакаше  newsm78

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 11:18 от Cvety_U86

# 485
Момичета,много сте готини всички. Hug Хубаво е човек да може да сподели,да получи съвет или подкрепа. Определено ти става по-добре,не губиш надежда. Искрено се надявам тези от вас които от по-дълго време се надяват за бебче,съвсем скоро да се похвалят и да идат в другата темичка за Бъдещите мами. Simple Smile Разбира се,на всички го пожелавам.

# 486
  • София
Благодаря, момичета. Радвам се, че съм полезна и благодаря за хубавите думи!  Hug Hug Hug

# 487
  • до най-прекрасния мъж
Блу- изключително забавно и приятно ми е да чета постовете ти, толкова си забавна!;)

Мерси, прочети ми постовете в темата за котките, наистина забавно разказвам, но те и забавни неща ми се случват покрай звяра  Laughing. И да ти кажа, сякаш това много ме разтоварва и забавлява. В страхотно настроение съм и спя много спокойно откак имаме мацата. Тя ни внася ведрина и радост в живота, освен всичко останало. Сега се майтапим с мъжа ми, че тя е нашето бебе и си я гушкаме и играем с нея. А и тя постоянно измисля нещо, с което да ни забавлява. Точно като хлапе, което опознава света е.

# 488
Ние си нямаме домашен любимец, макар и давамата много да обичаме животни. Но съм забелязала, когато сме у неговите родители, те имат котка, и мъжлето ми и се радва и гушка, се улавям, че изпитвам ревност. И когато го запитам, защо към мен не се отнася толкова любвеобвилно, той ми казва, че аз нямам толкова малка главичка  Joy Надявам се, когато имаме бебенце, да не изпитвам подобна ревност, все пак то ще бъде нашето дете  Crazy

# 489
  • до най-прекрасния мъж
Сънлайт, това само трябва да те радва. Щом се отнася толкова мило към котето, ще го прави същото и с бебето. Моят прави чудни муцки и бебешки физиономии като гушне нашия мишок, а аз изпитвам някаква вътрешна радост и задоволство да ги гледам двамата как се обичат. За ревност и дума не може да става. Имам 2 клипчета с нея, но нямам кабел да ги кача от телефона. Като видиш нещо толкова малко и сладко, няма как да не му се радваш и да му нацункаш бебешката муцунка.

# 490
Е, да, знам че не е нормално да изпитвам ревност, но какво да правя...малко имам проблем с егото  hahaha Иначе и аз им се радвам, но това не ми пречи и да ревнувам  Wink

# 491
Момичета,тези от вас, които от по-дълго време опитват за бебче ,колко време без прекъсване пиете фолиевата киселина?

# 492
  • до най-прекрасния мъж
Фолиевата киселина се пие по принцип непрекъснато, но аз съм докарвала до 2 месеца и половина, после спрях, защото бях теглила м*****а на всичко. Сега пак пия, но свърши и ще трябва да взема.

# 493
  • София
Без прекъсване около 2 месеца вече пия.

# 494
  • София
Привет и от мен  Hug От сутринта съм по задачи и тичане в лудницата на София... преди малко се прибрах и се чувствам като пребита... сега ще релаксирам малко, след това ще стана да си свърша домакинската работа, че мъжлето си иска ядене няма как  Laughing При мен иначе нищо интересно, не знам О мина ли вече или е сега... И напоследък ме връхлитат едни мисли за изследвания, дали да си пускам хормони  newsm78 и аз не знам вече, както Весито казва идват момичета и си отиват, а такива като мен дето пишат от 1ва тема какво да кажем....
Да не се поддавам на мрачни мисли в това хубаво време  Hug

Общи условия

Активация на акаунт