Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 315
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро сладурчета...Иве разбирам те..макар, че днес с мъжа успяхме даже и да седнем в метрото  Joy

Еее Принцес душко е това е мечтаната закуска..кафенце с нещо сладичко  Laughing

NanittA честитооо бебче мила  Hug

blue_angel атака и трябва на тази яйцеклетка..и после  baby_neutral искренно ти го пожелавам..изиобщо на всички ни тук го пожелавам   bouquet

sexy_brunette кой ден от Ц ти е мила..може да е още рано за тест  Hug ако все пак няма бебе..погледни свежарския и готин пост на Kristisha мен определено ме зареди положително.

Ние за сега не бебеправим..някак се все се разминаваме с мъжа..а и това течение..снощи вечерта рак имаше..ама сега ще каквото такова  Rolling Eyes

# 466
sexy_brunette- напълно разбираемо, първите месеци на очакване аз също не можех да се контролирам, разстроивах се, смело напред , без друго е толкова приятно в хубавото есенно временце с любимия да се радвате едни на други.

# 467
Блу- изключително забавно и приятно ми е да чета постовете ти, толкова си забавна!;)

# 468
Добро утро,момичета. Искам да ви споделя. Снощи се видях с моя приятелка от детинство. Съобщи ми,че очаква второто си дете. Наистина,искрено се зарадвах за нея,но същевременно ми заседна буца в гърлото. Преди един час си направих теста-отрицателен. Не бях изненадана,щеше да е прекалено хубаво за да е истина,от първия опит и положителен резултат. Confused Но въпреки това си поревах,защото се надявах. Sad Но борбата тепърва започва.
sexy_brunette , и при мен имаше подобна ситуация, мила  Hug Така че напълно те разбирам и съчувствам! И аз не залагах много надежди още от първия опит, но въпреки това тайничко се надявах на успех...но уви!  Sad Така или иначе трябва да вървим напред ... и да се борим! Късмет!!! Всички заедно можем....

# 469
  • София
Добро утро и от мен. Минавам да ви поздравя, че няма какво да споделя около мен. Чакам си търпеливо и това е.
Усмихнат ден!

# 470
Весе- и аз! Praynig

# 471
Прави сте,момичета,и ви благодаря за успокоението. Аз сама съм си виновна. Нетърпелива съм,искам всичко ако може веднага да стане. Това е втората ми бременна приятелка в момента. Иронията е,че аз от година и половина искам дете,а при тях се е случило ненадейно. Но аз ги обичам и им желая всичко най-хубаво. Simple Smile А аз трябва да се науча да бъда малко по-търпелива. Confused

# 472
  • София
Брюнетче, всеки минава през това. И аз се тръшкаш, че видиш ли, при някои става ей така, от един единствен път. Ама явно ние не сме от тях. И на мен ми е мъчно като мо кажат, че те не знаели дали искат, ама то станало! Но какво да се прави, това е положението. Рано или късно ще стане и всяка от нас ще има мечтаното бебче.
Иве, ти кога на чакаше?

# 473
Добро утро  Hug
Момичета аз май тотално откачам  #Crazy
Някой от вас чувал ли е за така наречения домашен тест със сода. Пишкаш в нещо сипваш сода и ако шупне или там как му се вика ако станат балончета значи си бременна. И преди съм го пробвала и нищо не е ставало, да ама днес имаше реакция Thinking И сега се чудя да тичам ли до аптеката за тест. Малко е рано защото лелката не я чакам в неделя.

# 474
  • София
Добро утро  Hug
Момичета аз май тотално откачам  #Crazy
Някой от вас чувал ли е за така наречения домашен тест със сода. Пишкаш в нещо сипваш сода и ако шупне или там как му се вика ако станат балончета значи си бременна. И преди съм го пробвала и нищо не е ставало, да ама днес имаше реакция Thinking И сега се чудя да тичам ли до аптеката за тест. Малко е рано защото лелката не я чакам в неделя.
Айде бе. Интересно тогава защо са направени тестовете като има толкова лесен начин! Една дама тук го беше приложила на мъжа си, ей така за опит и излязло, че е бременен. Ти си помисли каква глупост е!

# 475
  • София
Djiny аз за първи път чувам за такъв тест...ако имаш нерви изчакай до неделята все пак, за да е по точен теста  Hug стискам палци за бебче   bouquet

Весииии  Hug

sexy_brunette  спокойно мила..всички имаме такива приятелки..ама това е..съдба   bouquet

# 476
Весе-22ри 

# 477
Опаланкаааа, сладурки как сте?   bouquet
Минавам да ви гушна и да ви пожелая много усмиХнатосТ Simple Smile през днешния ден!!!   bouquet
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 478
Добро утро!!! Hug Хубавото време и днес продължава да ни радва! Вчера си направих план за новия цикъл - оказа се, че октомври може да ми  даде още един шанс за бебеправене luvbed
Мисля да пусна всички хормонални изследвания, че досега само някои съм пускала: започвам от утре Simple Smile
За очакващите тези дни стискам палци да има  EFP
Мнооогооо се радвам на компанията ви, момичета, благодарение на вас не падам духом!!!   bouquet Hug  bouquet

# 479
Добро утро и от мен момичета   bouquet

За градския транспорт в София...без коментар. Както си говорихме с една колежка тази сутрин, идва сезонът в който повечето мъже носят една и съща риза цяла седмица....

Иначе по темата за приятелките, моите всичките забременяха от първия месец. Само съм чувала за такива, които опитват с месеци, но не познавам реално такива. Представете си как се чувствам. Много ми е мъчно и снощи пак си поплаках. Естествено вярвам, че и при мен ще стане рано или късно, но просто понякога ми идва в повече. И на мен търпението не ми е от силните страни, но явно това е изпитание, поне така го приемам. Най-важното е да сме здрави и когато забременеем да износим и родим здрави и умни дечица.

Пожелавам на всички ви прекрасен четвъртък и дано не ви се налага да бъдете търпеливи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт