Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 332
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Ами видя малки фоликулчета до големия фоликул и заради тях, след това му казах за цикъла и че имах зацапване 2-3 дни ,но аз днес и вчера вече нямам нито капка или дори петънце и си мисля че може да е заради предстоящата О. .... нз нищо не разбирам
Благодаря мърмели на теб съшо !! Hug

# 451
  • София
Наде, това е нормално. Винаги има и малки фоликули, един става доминантен. Ти виждала ли си поликистозни яйчници как изглеждат?

Няколко фоликула не показват поликистоза. По няколко неща съдя, че гинекологът не е бил читав. Ходила ли си при него до сега?

# 452
Не Веси не съм виждала до сега как изглежда това. Определено моята снимка не е така ясна, но и не ми прилича на това което виждАМ НА ТАЗИ СНИМКА newsm78 Ами той е Каменов в Грийнберг. Ходих при него само 1 път когато бях бременна но беше много рано да каже каквото и било и така и не разбрах дали е добър лекар ...

# 453
  • София
От това, което чувам, силно се съмнявам за поликистоза! А тя трудно може да се сбърка на ехограф. Някога пускала ли си хормони?

# 454
От това, което чувам, силно се съмнявам за поликистоза! А тя трудно може да се сбърка на ехограф. Някога пускала ли си хормони?

Не съм. Каза да пусна на 15 ден от цикъла... което значи някъде средата на другия месец по мои изчисления

# 455
  • София
Абе тоя лекар ще ме сбърка. Защо на 15 ден. Тогава се пускат около О. ЛХ и естрадиол, за да се види как се развива фоликула. Иначе другите хормони, от които може да се съди за поликистоза се пускат на 3-5 ден, най-добре 3-ти. Пускат се ЛХ, ФСХ, естрадиол, тестостерон, пролактин. Изумявам се, честно!

# 456
Ами аз чакам на 28 някъде на ми дойде и той каза да броя от първияден на цикъла 15 дни и да пусна LH , FSH, progesteron, prolactin, DHEA-S  Shocked

# 457
  • София
За Дхеа-с съм съгласна. И аз го пусках с другите. Той се разчита заедно с тестостерона, но обикновено го пускат ако има проблем с него. Но прогестеронът е показателен само 7 дни след доказана О. Можеш да се посъветва и с Денис, но аз съм сигурна в това, което казвам. Пусни хормоните, но на 3 ден от цикъла без прогестерон, а тестостерон на негово място.

# 458
Добро утро момичета  Hug

слънчев и усмихнат ден да всички

# 459
Добро утро дами!:) как сте днес?
Забременялата- сигурно не си спала от вълнение?!:)

Сутрешна София днес  е ад- който е от тук ме разбира!:)
Почти преполовихме работната седмица, леко и приятно да мине деня ви

# 460
Здравейте и добро утро! Леле с това темпо тая тема до неделя яе е свършила....  Laughing

Нанита, честито и лека бременност!  Hug

Ивелинче, времето тук е добре, ама сутрин и вечер си е хладно, но аз вече сложих бодито, не ходя с гол кръст!  Mr. Green

Приятен ден не всички!  Hug

# 461
Добро утро, бонбонки! Кафе.... и пожелания за един прекрасен четвъртък от мен!!!

# 462
Ммм как да откаже човек? Hug

# 463
Добро утро,момичета. Искам да ви споделя. Снощи се видях с моя приятелка от детинство. Съобщи ми,че очаква второто си дете. Наистина,искрено се зарадвах за нея,но същевременно ми заседна буца в гърлото. Преди един час си направих теста-отрицателен. Не бях изненадана,щеше да е прекалено хубаво за да е истина,от първия опит и положителен резултат. Confused Но въпреки това си поревах,защото се надявах. Sad Но борбата тепърва започва.

Нанита,честито на теб и много късмет. Simple Smile

# 464
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро и от мен Simple Smile
Нанита, честито, лека бременност и здраво и красиво бебе на финала.
Хайде, девойки, вадете тестовете  с две чертички EFP
Аз трябва тези дни да съм ову, поне по мои сметки и симптоми - белтъкообразна ЦС, чувствителни зърна, леко гадене и либидо в небесата, 12-ти ден ми е. Снощи успяхме да се вредим за  luvbed с милото, а после не съм дочакала и 5 минути и съм заспала. Вече взех да майтапя милото, че един филм го гледаме по 10 вечери. Той го пуска, но аз заспивам на 5-тата минута, а той малко след това и общо взето гледаме все едно и също от филма  Laughing
Принцеската, страхотна закуска, ще се възползвам от кафенцето Simple Smile. Слънчев и усмихнат ден на всички и порой от положителни тестове за всички ни.

Общи условия

Активация на акаунт