Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 343
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря, дано започне една серия от  EFP

От твоята уста в Божиите уши...

Я кажи сега имаш ли някакви симптоми?

# 436
Не дочаках закъснение и направих тест преди малко(не чакам на 20-ти) с бледа втора чертичка, но ще изчакам 2-3 дни и пак  Simple Smile Успех момичета , скоро да се похвалите  Hug
Ааааа, най-накрая една добра новина!!! Тихичко честито от мен, мила! Лека бременност и едно здраво и бузесто бебче на финала!!! newsm07

# 437
  • София
Здравейте, аз днес работих доста, после дойде една приятелка на по кафенце и така....
Кристиша, смело напред и другия месец да има радост!  Mr. Green
Ох това чакане е много убийствено, само бебета са ни в главата, според мен и затова се бави...
Много си права!!!
На обяд опитахме, но нещо ми се изгуби желанието и се депресирах чак  Close ужас! На мен О ми е около 20-ти, не знам с точност... Последната ми овулация е на 19.09 и уж изчислих, че е около 20-ти... Дано да ми се оправи настроението. ...  Blush
 Хайде де, още някоя мама да се похвали? Като ви чета, ми става едно такова хубаво и спокойно  Heart Eyes и нямам търпение всички да имаме бебчета  Grinning

# 438
  • София
Не дочаках закъснение и направих тест преди малко(не чакам на 20-ти) с бледа втора чертичка, но ще изчакам 2-3 дни и пак  Simple Smile Успех момичета , скоро да се похвалите  Hug
Ааааа, най-накрая една добра новина!!! Тихичко честито от мен, мила! Лека бременност и едно здраво и бузесто бебче на финала!!! newsm07
Честитоооо!!!  Crazy

# 439
Здравейте момичета ! Честитооооо Нанита !!!   bouquet
Да ви кажа за прегледа днес защото малко останах озадачена  newsm78
Матката се е изчистила хубаво след аборта, но видя малки фоликулчета около яйчника и се съмнява за поликистоза, но тъй като видя и един голям фоликул който е 20мм и се очаква до ден -два да се пукне каза да изчакаме този цикъл и да отида другия месец да ми пусне хормони. Направи ми и снимка на лигавицата на матка и каза че му се виждала тънка ( на снимката пише 37.9мм , но аз нищо не разбирам). Каза и да изчакаме с бебето този месец докато се установи какво е това което вижда. Исках да ви споделя и че съм ходила на повече от 10 различни лекари последните 3-4 години за нито един дължината на моя цикъл не е била проблем 32-34 дни , но този реши че било много лошо това, че има проблем и че трябва при всички случаи да е 30-31 дни .... Стори ми се малко пресилено и някой неща много ме издразниха в коментарите му затова се съветвам с вас какво мислите  ??  И въпреки всичко си мисля да пробваме да хванем яйцето сега  !!  Crossing Arms Crossing Arms

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 21:06 от nadeto0o0

# 440
Много ви благодаря, аз още не мога да се зарадвам. Симптоми - пишкане през 1 час, много необичайно за мен и чувствителни гърди за сега е това Simple Smile

# 441
NanittA  честитооо  Hug една хубава новина тази вечер

# 442
NanittA- честито и от мен! Наслаждавай се на бременността си и ти желая красиво пухче на финал!

# 443
  • София
Наде, как тънка. Моята след О. е 10,3 мм и всички казват, че е супер.
А за цикъла, пълни глупости! Аз години наред съм била с цикъл около 33-34 дни и никой не го е сметнал за нередно!

# 444
  • Winterfell
Привет девойки  Wink
НаниттА честито!!!!!Лека и безпроблемна бременност и здрав бебок на финала!!!
Ей как се радвам  като науча такива страхотни новини Grinning
Кристиша успех другия месец!
Стискам палци на всички,които не чакат
Аз още не чакам.Направих си тест на 15-ти-е по категорично-отрицателен тест не бях виждала Confused Сега мисля да почакам до 20-ти и чак тогава нов тест

# 445
Матката се е изчистила хубаво след аборта, но видя малки фоликулчета около яйчника и се съмнява за поликистоза, но тъй като видя и един голям фоликул който е 20мм и се очаква до ден -два да се пукне каза да изчакаме този цикъл и да отида другия месец да ми пусне хормони. Направи ми и снимка на лигавицата на матка и каза че му се виждала тънка ( на снимката пише 37.9мм , но аз нищо не разбирам). Каза и да изчакаме с бебето този месец докато се установи какво е това което вижда. Исках да ви споделя и че съм ходила на повече от 10 различни лекари последните 3-4 години за нито един дължината на моя цикъл не е била проблем 32-34 дни , но този реши че било много лошо това, че има проблем и че трябва при всички случаи да е 30-31 дни .... Стори ми се малко пресилено и някой неща много ме издразниха в коментарите му затова се съветвам с вас какво мислите  ??  И въпреки всичко си мисля да пробваме да хванем яйцето сега  !!  Crossing Arms Crossing Arms
Здравей , би ли споделила колко месеца след аборта ти разрешиха да правите опити за бебе ?

# 446
Наде, как тънка. Моята след О. е 10,3 мм и всички казват, че е супер.
А за цикъла, пълни глупости! Аз години наред съм била с цикъл около 33-34 дни и никой не го е сметнал за нередно!

Весе аз нз дали това 37мм е дебелината но само дова пише на снимката от ехо-то ...

# 447
Здравей , би ли споделила колко месеца след аборта ти разрешиха да правите опити за бебе ?

Ами тъй като не се наложи кюретаж казаха направо след един нормален цикъл (дефакто сега този месец ) , но аз не чаках и веднага след като се изчистих пробвахме още септември. Аборта стана на 11.09

# 448

И според мене това, което ти е казал за дължината на цикъла не е вярно. Той заради дължината на цикъла ли смята, че има проблем или в комбинация с други неща?

# 449
Пожелавам ти успех.Дано да стане скоро .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт