Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 358
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Веси и аз незнам, но се надявам Доки да ме просветли  hahaha

А иначе това със запека ми е позната особенно когато съм след О май..и съм забелязала подуване на корема и направо се чуствам ужасно..за тези случаи си имам едни както аз им казвам големи панталони /смятай широки/ за да не ми притиска пупата  Confused

Иве разбираме те мила  Hug

# 421
Весе-корпоративно са в тази клиника и така се получи, той отиде от работата си там но остана доволен

# 422
Момичета, болките спряха, но за сметка на това лелката дойде. Ей сега тъкмо видях. Започвам ново броене и пак ще има гонене на яйцеклетката.  Wink Довечера мисля да хапна нещо нездравословно и да си пийнем с моя винце, както едно време  1dating

# 423
  • София
Момичета, болките спряха, но за сметка на това лелката дойде. Ей сега тъкмо видях. Започвам ново броене и пак ще има гонене на яйцеклетката.  Wink Довечера мисля да хапна нещо нездравословно и да си пийнем с моя винце, както едно време  1dating

Харесва ми мисленето ти! Смело наоред. Нов месец - нов късмет!

# 424
Кристиша- много си ведра!:) желая ти успех в следващия месец, заразително позитивна!
На мен , ако ми дойде в понеделник наистина ще се опитам да направя нещо друго ,което ме радва и кефи!

# 425
 Hug Hug Hug
Браво, момичета, точно така, имам сега около 2 седмици време да се поглезя! А вие искам другата седмица да ме зарадвате с  EFP

# 426
Здравейте, аз днес работих доста, после дойде една приятелка на по кафенце и така....
Кристиша, смело напред и другия месец да има радост!  Mr. Green
Ох това чакане е много убийствено, само бебета са ни в главата, според мен и затова се бави...

# 427
Дани- права си, а винаги когато наближава Ц чакането става още по-изнервящо, но какво да се прави... Време за всичко ще си дойде!:)
Какво става по Наполи? Топличко ли е още при вас? Тук упорито ни държи циганското лято

# 428
Ей Kristisha така се надявах да повлечеш краче  Flutter
Аз не чакам в неделя има ли някой преди мен ?
Весе моя мъж е правил спермограми в клиники Малинов и Щерев и на двете места със записване, май от Щерев беше по доволен.

# 429
  • София
Ей Kristisha така се надявах да повлечеш краче  Flutter
Аз не чакам в неделя има ли някой преди мен ?
Весе моя мъж е правил спермограми в клиники Малинов и Щерев и на двете места със записване, май от Щерев беше по доволен.
Ама как? Обажда се и си записва час за спермограма, така ли? И в какъв смисъл беше по-доволен?

# 430
Не дочаках закъснение и направих тест преди малко(не чакам на 20-ти) с бледа втора чертичка, но ще изчакам 2-3 дни и пак  Simple Smile Успех момичета , скоро да се похвалите  Hug

# 431
Честитооооооооо Simple Smile Леко бременеене и хабов бебок на финала

# 432
  • София
Честитооооо! Време беше някой да ни зарадва!

# 433
Честито, лека и безпроблемна бременност.
Весе да обаждаш се и си записваш час. А беше по-доволен защото му бяха обяснили по-подробно подробностите от резултата.

# 434
Благодаря, дано започне една серия от  EFP

Общи условия

Активация на акаунт