Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 291
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ели, просто той влияе на ЛФ и ФСХ, а аз нямам проблеми с тях.
Принцеске, защо не си поръчаш тестове от ebay? Излизат много по на сметка.

# 586
Princess какви хубави бонбонки леле каква слабост са ми.Аз  по принцип обичам сладко, снощи като отворих бисквитките орео на сина ми не правя реклама момичета толкова вкусни ми се видяха 4е изядох 5 знам че не е добре вечер ама......Иначе при мен нищо особенно чакам си тоя месец незнам даже кога и да чакам миналия месец ми дойде 4дни по рано ама някъде към края на другата трябва да ме посети гаднярката  Laughing Laughing LaughingТи кога не чакаше че не помня много съм разсеяна тия дни Laughing Laughing Laughing

# 587
Момичета някоя от вас знае ли на увеличаването на кой хормон се дължи гаденето след О аз има месеци в които не ми се гади други  пък много, тоя месец още от сега ме боли кръст глава.

# 588
  • София
Заради прогестерона е. Аз, откакво бебеправим, гърдите ме почват веднага след О., та до първия ден на цикъла.

# 589
  • София
Момичета някоя от вас знае ли на увеличаването на кой хормон се дължи гаденето след О аз има месеци в които не ми се гади други  пък много, тоя месец още от сега ме боли кръст глава.
Нелка, след О. нивото на прогестерона се повишава, от там идва и неразположенията, по високата БТ, респективно и самата телесна Т, главоболие, подуване на гърди. За гаденето не знам, не съм сигурна, може от всичко да е, все пак сме жени  ooooh! през какво ли не минаваме в живота си  Simple Smile

# 590
  • София
Заради прогестерона е. Аз, откакво бебеправим, гърдите ме почват веднага след О., та до първия ден на цикъла.
Веси, ти как си? Кой ден ти е след О.  Hug

# 591
  • София
Ами да кажем 5-6 ден, че нали не знаем точно в кой момент е била.
Съвсем нормално се чувствам. Ако не беше тоя мъдрец скапан! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Болят ме гърдите, както всеки месец след О., та се надявам и в понеделник резултатът да е добът. Пия си витамините  - ФК, вит. В, вит. С и масло от вечерна иглика. Герилукс-ът го спрях, че нали съм след О. вече.
Нищо по-странно не усещам. Притеснява ме леката температура заради зъба и мисля в понеделник да ида на зъболекар.
Оууу, сега се сетих, че не мога и на двете места да отида. Ще видим...

Къде се губят тези дни Тони и Тоито?

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 11:53 от veseto87

# 592
Как да го направя? Не ми е ясно? Колко време ще отнеме?

# 593
  • София
Ами отнема около 20 дни. Аз поръчвам чрез посредник. Мога да ти дам подробности на лични. На мен 30 теста + 5 за бременност ми излязоха около 15 -16 лв. Ако имаш регистрация в Пейпал, можеш и сама да си ги поръчаш.

# 594
Ами отнема около 20 дни. Аз поръчвам чрез посредник. Мога да ти дам подробности на лични. На мен 30 теста + 5 за бременност ми излязоха около 15 -16 лв. Ако имаш регистрация в Пейпал, можеш и сама да си ги поръчаш.
Моля, прати ми и на мен подробностите, че ми омръзна да се набутвам за тестове.

Цитат
Аз, откакво бебеправим, гърдите ме почват веднага след О., та до първия ден на цикъла.
Абсолютно. Аз мислех, че полудявам и си внушавам симптоми от прекалено желание.  Laughing Много странно ми е все пак де, как така има влияние това?

За хормоните аз днес чакам резултат. Вярвам, че всичко е ок и при мен, и при теб ще бъде в понеделник   bouquet

# 595
Веси, благодаря ти за инфото. На този етап няма да се възползвам, защото трябва да ги почвам от понеделник... не мога да изчаквам 20 дни. Ще си купя от аптеката, а ако и този път нищо не стане / дано да греша  Praynig/ ще ти пиша да ми дадеш координати.
 Hug

# 596
  • София
Принцес, ти можеш да си поръчаш, защото ако не стане този месец, другия пак няма да имаш време и ще тръгнеш да купуваш. А ако, дай Боже, не ти се наложи да ги ползваш повече можеш да ги продадеш или подариш на някой тук.

Емма, ще ти напиша малко по-късно, че сега имам малко работа. Simple Smile

# 597
  • София
Здравейте милички...днес направо ми разката фамилията в работа..и чак сега влизам да ви видя...целувам ви всички и чакам някоя от вас да ме зарадва...аз нямам с какво да се похваля  Hug

Записах си час при Доки за понеделник..и после ще пиша как е минало  Praynig

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 13:42 от Cvety_U86

# 598
Здравейте милички  Hug как сте? Аз не много добре много ми е нервно напоследък вчера ходих на лекар видя се бебчо вече оформено главичката сърчицето, но лекарката ми поиска парички еи тъка на майтап  #Crazy и нищо не ми обясни за бебчо и не казва нищо  мисля да я сменя. За съжаление явно нямаме свестни доктори или ако има то те ще искат парички който даже не са заслужили много ме хвана яд на нея  #Cussing out . Веси, илюжън как сте? Надето? хайде време е да се присъедините вече в другата групичка  Hug

# 599
  • до най-прекрасния мъж
Поръси прашец де,  Wink

Общи условия

Активация на акаунт