Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 290
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Роси, чул те Господ. Ама нещо се бавим... Simple Smile

# 601
Ето ви прашец милички  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 дано ви заразя целувам ви и ви прегръщам  Hug  bouquet

# 602
  • София
Събираааам! Тоя месец събрах поне три торби прашец. Да видим какво ще стане накрая! От утре почвам обратното броене до теста!

# 603
Здравейте милички  Hug как сте? Аз не много добре много ми е нервно напоследък вчера ходих на лекар видя се бебчо вече оформено главичката сърчицето, но лекарката ми поиска парички еи тъка на майтап  #Crazy и нищо не ми обясни за бебчо и не казва нищо  мисля да я сменя. За съжаление явно нямаме свестни доктори или ако има то те ще искат парички който даже не са заслужили много ме хвана яд на нея  #Cussing out . Веси, илюжън как сте? Надето? хайде време е да се присъедините вече в другата групичка  Hug
Rosalinda, здр, мила, недей да се нервиш. Сега най важното е, че в коремчето ти расте твоето бебче, най-скъпото нещо на света!
Имам едно въпросче към теб. Разглеждах графиката ти и прочетох, че на 33 ден при доктор сте видели, че яйцеклетката все още не се е загнездила, че се е движела, а два дена преди това си отбелязала положителен тест, правилно ли съм разбрала, тоест теста е дал положителен резултат още преди яйцеклетката да се е загнездила?

# 604
  • до най-прекрасния мъж
Събирам прашец и пускам нещо интересно, на което попаднах преди малко.
http://usmihnise.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=90
Роси, радвам се, че бебчо расте. Леко бременеене и се отбивай насам когато можеш.

# 605
  • София
Кристи, тогава го коментирахме това, ама теб май още те нямаше тук. Това е невъзможно. Няма как да се види яйцеклетката в тръбата! Невъзможно е с ехограф да се види!

# 606
Здравейте, как сте?

Росалинда, не се нерви, вредиш на бебето и на себе си.  Hug

# 607
Криси, тъкмо за тази лекарка говоря, че нищо не разбира и аз от всичко което съм чела и учила през живота си не бях чувала, че яйцеклетката може да се види от ехограф докато се движи  #Crazy даже бях останала като гръмната тя като ми го беше казала  #2gunfire за това и се махам от нея. Та това, което тя е видяла не е яйцеклетката, а плодното сакче  bowuu

# 608
  • София
Роси мила и аз си събирам пэк да видим..аз иманалия събира..ама някак си чуствам, че Ноември ще е моят месец..дано да не се лъжа  newsm28 newsm28 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79

п.п. По отношетие на лекарите..да винаги те гледат по обстойно ако си частно и си плащаш  ooooh!

# 609
  • Пловдив
Пак ме наболяват яйчниците. Ужасно е това неразположение. Така все по-често се замислям, дали е станало нещо

# 610
Пак ме наболяват яйчниците. Ужасно е това неразположение. Така все по-често се замислям, дали е станало нещо

Кога мислиш да правиш тест? Преди или след датата? Кога е била О, правиш ли тестове или БТ?
Дано да е станало!  Hug

# 611
Росалинда, забравих да си събера от твоят вълшебен прашец- ще ми е нужен!  Mr. Green

И така..., събирам ...  newsm28 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

Аз си пия   кафенцето food010, а вие къде сте цял следобед,а ? Wink

# 612
  • Пловдив

Кога мислиш да правиш тест? Преди или след датата? Кога е била О, правиш ли тестове или БТ?
Дано да е станало!  Hug

Положителен тест за О имах на 7.10 . БТ не меря, защото ми беше възпален синузитът и не мисля, че ще е коректна. Няма да изчакам датата, по-рано ще е, но май трябва да минат още няколко дни. Може в понеделник  newsm78. Аз не чакам на 24-25. Малко се съмнявам, че е станало, но тези болки и болезнени гърди ме подсещат почти всеки ден.
Дано при теб да е станало, графиката ти е добра май.  Hug

# 613
Момичета нека ви подсетя за себе си, че симптомите ми на бременност бяха и все още са все едно всеки момент ще ми дойде, е сега понамаляха, но са абсолютно същите както, при цикъл тъка, че не се предавайте докато не ви дойде стискам палци  fingerscrossed

# 614
  • София
Здравейте момичета, гледам че си пишете за симтопми, аз да кажа за мен - до ден днешен нямам никакви симтоми, като изключим че ме приболва кръста, лека тежест и придърпване в корема ниско долу и мааалко по-големи гърди. В общи линии разбрах че съм бременна точно защото нямам никакви симтоми, но май при всички е различно. Целувки от мен, аз ви следя и стискам палчета за всички НЕчакащи тези дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт