Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 302
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
леле сладури колко съм изпуснала вие не само сте свършили предишната тема, но сте и доста напреднали са тази. Имам да си чета Mr. Green

Да, така е, доста сме изписали. Ти къде се изгуби?  Rolling Eyes Казвай, кога не чакаш М? Hug

# 556
На тази снимка, където го видя, има три D-ta: 1 D 34.7mm, 2 D 20.6 mm, 3 D 12.7mm. Това ли е?

# 557
Дани- какво чета аз тук???Simple Smile) я бързо хубава новина за края на седмицата!

# 558
Дани- какво чета аз тук???Simple Smile) я бързо хубава новина за края на седмицата!

Ивелинче, много е рано за края на седмицата, ти си преди мен. Mr. Green
Аз съм за 24 - сряда.

# 559
Като гледам как върви темата, май ако има да се “хвалим“ ще е в следващата.  Laughing

Веси, тия дни ще трябва да пускаш нова темичка, надявам се да е с много хубаво заглавие - както тази!  Hug Не се съмнявам в теб!  Wink

# 560
  • София
Ще го измисля, няма страшно.
Тоито, виждам те! Не се крий, а докладвай какво ново около теб. Simple Smile  Hug
Ради и ти си тук. Какво ново около теб?

# 561
Сладуранки, аз съм се запътила към  smile3524
Лека нощ и сладки сънища!!!

Тоито и Ради да не се спотайват...разконспирирани сте!  Hug
Тонилив ми се губи нещо....
Утре всички на отчет! Да завършим седмицата подобаващо....
 Hug Hug Hug

# 562
  • София
На тази снимка, където го видя, има три D-ta: 1 D 34.7mm, 2 D 20.6 mm, 3 D 12.7mm. Това ли е?

Първите две предполагам са яйчниците. А другото може и да е фоликула. Тъкмо до тази седмица да стане за пукане. Така не мога да кажа. Няма ли нещо, което да прилича на снимката, която показах?

# 563
чесно да ти кажа те на мен всички такива снимки са ми еднакви  newsm78 твоята я разгледах и разликата е първо в контраста, при мен са много по-бледи петната, и второ - формата, при мен са размити някак, не мога да доловя ясни очертания  newsm78
Дано сте прави с доктора и да се случат хубави неща тези дни. Би било страхотно да знам историята още от фоликула  Mr. Green
Чакам първо хубави новини от вас и някой да повлече крак или да ръсне прах, та да се сипнат лавинообразно добрите вести  Hug

# 564
  • София
На мен ми се струва, че сме толкова бързи и на никой няма да му дойде времето в тази тема. Другата обещавам да я направя още по-положителна, а вие ще трябва да я напълните с добри новини!

# 565
последно, че много я напълних и аз темата  Embarassed снимките на бебетата в началото са невероятни, супер сладурски, много ме зарадваха и вдъхновиха. Ще ти пратя на лични моите две любими снимки на бебета, ако решиш да ги вмъкнеш в новата тема  newsm32

# 566
  • София
последно, че много я напълних и аз темата  Embarassed снимките на бебетата в началото са невероятни, супер сладурски, много ме зарадваха и вдъхновиха. Ще ти пратя на лични моите две любими снимки на бебета, ако решиш да ги вмъкнеш в новата тема  newsm32
Давай ги. Събирам материал. Simple Smile

# 567
леле сладури колко съм изпуснала вие не само сте свършили предишната тема, но сте и доста напреднали са тази. Имам да си чета Mr. Green

Да, така е, доста сме изписали. Ти къде се изгуби?  Rolling Eyes Казвай, кога не чакаш М? Hug
в службата има доста работа напоследък и нямаме време за нищо. Едва намираме половин час за храна а има и дни в които не излизаме да хапнем. А вкъщи съм заета с първокласника. Вси не си е написал домашното в занималнята ooooh! и за друго време не остава. 
Иначе овото мина сега сме в очакване. Надявам се този месец са сме улучили ще видим към 29. Миналата седмица правих микробиология и всичко е наред.

# 568
Добро утро! За два дни сте изписали тооокова много  Hug  Аз чакам с нетърпение понеделника и се надявам да чуя, че всичко се развива нормално. Поти нямам съмнения, че бебе има - гърдите ми се промениха, гади ми се чат-пат даже и в момента, имам странни леки болки в корема и т.н. Моля се в понеделник док. да каже, че всичко е наред  Praynig

# 569
Добро утро и от мен.Всичко ще е наред tcvetunka стискам палци не се тревожи сега  не е полезно за бебо LaughingЛек и приятен петък ви пожелавам, до после. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт