Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 296
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Добро утрооооо  morning

Честитоо на бъдещите мами  preggo  Heart Eyes

Вие добре се справяте да изпратите темата бързо бързо Mr. Green При мен нищо нова чакам М. трябваше вчера (няма причина да не я чакам лелката) явно ще се забави ден два...

Момичета имам едно питане, днес БЧК прави акция за даряване на кръв и се замислих, че искам да даря, обаче не съм мн информирана, дали ще е проблем за бебеправенето. Пък и нали лелката я чакам ..... Вие какво мислите по въпроса  Thinking

# 571
Добро утро, момиченца!  Hug
ЦветункаHug Hug Hug Всичко ще е наред, ще видиш! Ох, така ти се радвам!!!
Нелка, здравей мила!  Hug Как са нещата при тебе?
Хайде всички на кафе!!! Донесете и добрите новини!...

# 572
Добро утро! Поздравления на бъдещите мами. Hug Време беше за добри новини.

Princessa,страхотна закуска,обаче я пропускам. Повдига ми се малко,затова само едно кафенце за мен.

# 573
Ради, много благородно решение! Приветствам! Мисля, че няма проблем с бебеправенето. Стига да не ти е ниско кръвното, че като ти дойде М да не падне съвсем. А иначе знам, че е хубаво - обновява се кръвта...Но е хубаво да попиташ и медицинско лице все пак. Иначе от човешка гледна точка - браво на теб за решението!!!  Hug

# 574
  • Пловдив

[/quote]

Ивелинче, много е рано за края на седмицата, ти си преди мен. Mr. Green
Аз съм за 24 - сряда.
[/quote

Дани и аз съм тогава. И аз си чувствам гърдите тежки и понякога леки болки в яйчниците.

# 575
Добро утро. Принцеске, мерси за кафето и бонбонките!  Mr. Green

Аз изчезвам на работа, ще се” видим” към обяд.

Пивал, дано да е хубава новина. Мен яйчниците не ме болят.

Хайде, приятен ден!   bouquet Hug

# 576
  • София
Добро утро и от мен сладурки  Hug
Принцеска, благодаря за кафенцето  Hug
Ради и аз приветствам идеята за даряване на кръв и мисля, че като отидеш там лекарите правилно и ясно ще ти дадат информация за всичко, което те интересува преди да дариш кръв  Peace
При мен мисля, че О. е минала вече, болят ме зърната така, че каквото сме свъешили - свършили, остава да чакам и да се моля за юлско бебче  Praynig Късмет на всички   bouquet
ПП Даниелка, графиката ти е чудесна  Hug стискам палци скоро да ни зарадваш  Praynig

# 577
Добро утро и от мен момичета.Минавам да ви видя как сте.Аз не съм ви забравила.Наблюдавам ви ей Hug Hug Hug
Принцес Благодаря за кафенцето Hug
Илюжънче и аз ще стисна едни палчета за теб,дано Praynig Hug
Приятен ден милички Hug Hug Hug

# 578
  • София
Здравейте сладурки! Надявам се да сте много добре петъчно и да се подготвяте за уикенда.
При мен няма нищо ново. Чакам си и това е. В понеделник пускам прогестерон, да видим как се развиват нещата. Дано всичко е наред. Simple Smile

# 579
ВЕСЕ  и ИЛЮЖЪН относносно късата ЛФ, четох че ВИТЕКС много помага за удължаването и.Даже имаше коментари и от ДЕНИС ,че тази билка е строхотна.Може да прочетете някои коментари.Може да се съчетае с вечерна иглика и витамини. Simple Smile

# 580
  • София
На мен точно Денис ми каза, че Витекс-ът е силен и не препоръчва да го започвам. Иначе маслото от вечерна иглика си го пия. Ето цитат от другата тема:
Когато се бебеправи не е добре да се пият добавки на растителна основа без консултация с лекар.
Агнеса /или Витекса/ действа много добре при Пременопауза, а когато се цели зачеване - не при всички случаи може да се използва. /той действа на ЛХ и ФСХ/

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 09:28 от veseto87

# 581
Добро утро сладурчести!:)

Имам много работа петъчно, но се кефя на предстоящия уикенд, безобразно бързо минава седмицата.
Пожелавам на всички супер свеж, приятен и интересен уикенд!
Ще поглеждам за малки пухкави новини!

# 582
Иве, чакаме в понеделник да ни зарадваш с добра новинка!
При мен нищо интересно, мацки. Ще гоня пак О с тестове. Само че сега ще потърся тия на Овю /сякаш тестовете са ми виновни, ама.../ Миналия път почнах от 9-ти ден да тествам, а хванах О чак на 14-ти ден. Сега пак ли така да процедирам - от 9-тия ден? Веси, кажи бе мило, какво да правя?

# 583
Весе ,не съм наясно колко е силно.Но лично четох коментари ,че Денис даже препоръчваше на едно момиче, което дари нямаше проблеми, и и беше писала ,че е много хубав Витекса и няма да и навреди ,не мога да търся сега цитат, че съм на работа, но в темата за Витекса може да видиш.Аз естествено ще се консултирам с лекар, но съм търсила много за него, писала съм с момичета ,които са го пили и няма недоволни.Това е просто вариант.Иначе и за Вечерната иглика само хубави неща открих.Аз нищо още не пия.За сега проучвам и ще видим по нататък.....

# 584
  • София
Весе ,не съм наясно колко е силно.Но лично четох коментари ,че Денис даже препоръчваше на едно момиче, което дари нямаше проблеми, и и беше писала ,че е много хубав Витекса и няма да и навреди ,не мога да търся сега цитат, че съм на работа, но в темата за Витекса може да видиш.Аз естествено ще се консултирам с лекар, но съм търсила много за него, писала съм с момичета ,които са го пили и няма недоволни.Това е просто вариант.Иначе и за Вечерната иглика само хубави неща открих.Аз нищо още не пия.За сега проучвам и ще видим по нататък.....
И аз пия масло от вечерна иглика и не само  Peace всички витамини и добавки, които вземам са ми дадени от Денис, чела съм и че други момичета са ги пили и имат ефект  Wink Не смятам да пия други неща, без консултация с лекар, а и не мисля, че в момента имам нужда - ЛФ ми е 12-13 дни

Общи условия

Активация на акаунт