Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 597
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Не се отварят линковете за доставчици по професионално обучение вече 1 час #2gunfire ,а сега ми кажете като ще ходя утре рано сутринта  как да разбера има ли  и къде има   в София доставчик по електронна търговия

# 196
Не се отварят линковете за доставчици по професионално обучение вече 1 час #2gunfire ,а сега ми кажете като ще ходя утре рано сутринта  как да разбера има ли  и къде има   в София доставчик по електронна търговия
Доколкото четох някой писа, Матев Строй има електронна търговия.
Тук също срещнах:
http://www.e-obuchenie.bg/kursove/profesionalni/profesionalni-kursove.html

# 197
Искам да кандидатствам за  език КК2 и оперативно счетоводство 3440301, това ли са кодовете?   Мога ли само  едно заявление  да подам или ще трябва за всяко по отделно?

# 198
Аз сега друго започнах да се чудя:

Работя на трудов договор, но в същото време съм съдружник във фирма без дейност. Днес като си подавах документите, изобщо не включих за фирмата, за да ги питам трябва ли нещо да пиша и за нея. Написала съм само адреса на фирмата, в която съм на работа.  newsm78 Дали ще ми създадата проблем после, че не съм обявила, че съм съдружник....особено пък като няма дейност фирмата, а е само регистрирана.

# 199
Искам да кандидатствам за  език КК2 и оперативно счетоводство 3440301, това ли са кодовете?   Мога ли само  едно заявление  да подам или ще трябва за всяко по отделно?
Може ли да се кандидатства за два курса? По език и графичен дизайн, например?  newsm78

Редактирам се: Сега видях в сайта, че има и професионално направление графичен дизайн, и дигитална компетентност по графични програми. Значи би следвало да мога да подам документи и за език и за дизайн.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 23:55 от desex

# 200
Прочетете поне първа страница, много подробно е описано всичко!

# 201
Имам личен проблем, да споделя. Не си намирам дипломата за висше. Тя е педагогика и не съм учила английски език, за който искам да кандидатствам.  Имам копие на заглавната й страница, т.е. без вътрешната част, на всички изучавани предмети, имам си дипломата за средно и т.н., а имам и удостоверение за проф.квалификация от тази година, пак по същата програма. Дали ще ми приемат документите се чудя..../отделно стои въпросът какво да правя ако не си я намеря изобщо, все пак не може да изчезне ей така, но явно ако не я намеря тази седмица ще трябва да правя дубликат ooooh! или най-малко академична справка май се прави.../

# 202
  • Canada
2 заявления. Peace

Момичета, моля за помощ... В бързината сме подали заявлението на мъжа ми за професионално обучение готвач без приложението с дисциплините... Дали можем да занесем допълнително академична справка?

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 07:54 от karelia79

# 203
[/b]Момичета, моля за помощ... В бързината сме подали заявлението на мъжа ми за професионално обучение готвач без приложението с дисциплините... Дали можем да занесем допълнително академична справка?
[/quote]

Какво е това приложение с дисциплини за което говориш.   newsm78

# 204
[/b]Момичета, моля за помощ... В бързината сме подали заявлението на мъжа ми за професионално обучение готвач без приложението с дисциплините... Дали можем да занесем допълнително академична справка?

Какво е това приложение с дисциплини за което говориш.   newsm78

[/quote]
Предметите , които си изучавал и оценките . Peace

# 205
Оказа се, че моята диплома за висше няма ЕГН, само дата и месец на раждане. Трябваше да ходя до Общината, в ГРАО да вадя съответния документ, който евентуално ще бъде готов на следващия ден. Излезнах и попълних нови документи със диплом за средно образования. Не знам колко е редно това. Но нямам възможност и отпуск да отсъствам два дена. Колко е правилно не знам, но при положение, че няма регистър за дипломите - как ще се разбере, че имам висше?
Някой може ли даде мнение относно действието ми?

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 08:51 от raza68

# 206
Моята пък за средно няма ЕГН и трябва да ходя в ГРАО . Sad
За висше имам .

# 207
Моля, кажете ми кой код трябва да се напише - кода на професията или кода на специалността . Става въпрос за графичен дизайн .

Същият ми е въпроса и за английски език- кой е кода ?

Много , много благодаря предварително   bouquet

# 208
  • Около Костинброд
В декларацията кой адрес се попълва /ако имате 2 различни/ - по лична карта, тоест постоянен, или настоящ, на който живеете към момента?

# 209
  • в тристайна гарсониера :)
Добро утро! Някой спомена, че не приемали документите попълнени чрез формата от кабината, наистина ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт