Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 624
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
Това получих днес на мейл и го споделям в случай че някой се интересува  

Поради големия интерес към онлайн обученията, които предлагаме, Кабината реши да провежда курсове по професионална квалификация по следните направления:

-          Оперативно счетоводство (Оперативен счетоводител, СППОО код: 3440301)

-          Уеб програмиране (Програмист, СППОО код: 4810101)

-          Електронна търговия (Организатор Интернет приложения, СППОО код: 4820401)

Първата насрочена начална дата е 11.02.2013г.  (до 1.02.2013 г. ще приемаме  уведомления на одобрените по програмата)

Да попитам и аз - миналата година не подадох документи защото, ми предстоеше раждане. Сега ми се иска да кандидатствам за обучение по немски език. По принцип съм самоосигуряващо се лице, понастоящем в отпуск по майчинство, та дали отговарям на условието " Всяко лице, което работи на трудов договор или е самонаето лице, има право да подаде заявление ". Планувала съм декември, най-късно януари да си прехвърля майчинството и да се връщам на работа така че при всички положения към момента на започване на обучението ще отговарям на условието, но ...  newsm78
Ако някой има инфо по въпроса ще се радвам да прочета, че не ми се виси на опашка напразно.
Приятна вечер!

И докато си в майчинство имаш право да се обучаваш, това е вид отпуск !

# 211
  • Пловдив
Моля, кажете ми кой код трябва да се напише - кода на професията или кода на специалността . Става въпрос за графичен дизайн .

Същият ми е въпроса и за английски език- кой е кода ?

Много , много благодаря предварително   bouquet
Толкова ли не ви остана време да прочетете няколко страници назад. Код за езиците НЯМА! Пишете само дадения език.

На мен също не ми е излязло "Инвестира във вашето бъдеще" Sad ужассс от къде да намеря декларация, на която да излиза този надпис отдолу Sad ? Благодаря!   bouquet
Форматирай си страницата. Иначе декларацията си я има в сайта на АЗ, а също така и на 1 страница, Ледената кралица беше дала линк към нея, ако не се лъжа.

Мамчета пак се обърках,гледах преди малко дипломата ми от средното образование хорариума на година е 278ч .Да обаче аз съм учила 4 г английски и по мое мнение се смятат 4 те години или се бъркам  newsm78 ? И ако е така кажете има ли смисъл при почти 1200 ч да подавам за английски или още сега да напиша нова и да сменя с друг език.Егати  късмета така ми се искаше да попълня пропуснатото в тинейджърските години.
В дипломата за средно не пишат ли всичките часове за целия курс на обучение, а не за година?

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 09:16 от solenka

# 212
Моля, кажете ми кой код трябва да се напише - кода на професията или кода на специалността . Става въпрос за графичен дизайн .

Същият ми е въпроса и за английски език- кой е кода ?

Много , много благодаря предварително   bouquet
Толкова ли не ви остана време да прочетете няколко страници назад. Код за езиците НЯМА! Пишете само дадения език.

Solenka , разбирам раздразнението ти, но колкото повече чета толкова повече въпроси изникват.

А ти като ми прочете поста и реши да ми отговориш, толкова ли не можа да видиш че съм задала два въпроса - а си ми отговорила на един.

Благодаря ти за отговора   bouquet

# 213
Порой темата е оформена толкова добре и инфото на първата страница е толкова изчерпателно. Поне първата страница прочитайте и след това питайте. Обидно е ... най-малко омаловажавате труда на  създателката...
Нищо лично, просто нека уважаваме труда си взаимно  Hug

Аз ще ти отговоря на втория въпрос за "Графичен дизаин" :
Като цяло ако си прочела първия пост би прочела и линк за търсене на одобрените ДО, където изписвайки "Графичен дизаин" или "Графичен дизайнер" веднага ще получиш отговора на въпроса ти, но очевидно искаш някой да го направи вместо теб (предполагам не ти се занимава)  , ето ти кода :

Графичен дизайнер
специалност: Графичен дизайн

Код на професия по СППОО:   213070
Код на специалност по СППОО:   2130701

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 09:39 от chocolate-girl

# 214
в БТ Възраждане имаше над 500 човека в 8,45 днес - как ще приемат всички молби до 02,11 ?!

# 215
Предавам от мястото на събитието - БТ в Младост - София  Laughing
Отидох в 06.15, бях 8-ма. Излязох към 08.40, може би първа или втора - документите ми бяха наред, а и на момичето май още му се спеше и не ги преглежда много  Simple Smile
В Декларацията на живущ на .............. все пак не попълних нищо, а попитах на място. Там ми казаха да попълня адреса си по местоживеене в момента. Вчера една друга съфорумка беше написала, че са я накарали да напише постоянния си адрес! Явно всеки служител си има свое виждане по въпроса, но на мен ми беше обяснено, че щом кандидатстваш не по постоянен адрес, а по месторабота, това не е толкова важно, а е важен адреса на местоработата! Оттук дойде и другият въпрос - какво правим ако адреса на регистрацията на фирмата е един, а адреса на офиса, където работиш друг? Аз бях попълнила адреса по регистрация, тъй като в абсолютно всички официални документи на фирмата попълваме него. Както казах, приеха ми документите. Сега ще чакаме за одобрение. Дано стане  Praynig

Когато излизах към 9 без 20 опашката беше по улицата, до средата на кафето, но днес, за разлика то вчера нямаше викове, опашката беше по-компактна и подредена  Wink

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 10:20 от Lorraine In The Rain

# 216
В четвъртък и аз ще съм там в 6..пък да видим . Дано и аз мина бързо  Praynig

# 217
Относно районирането в София - как определяте в кое Бюро по труда да отидете? Ами ако попадне човек в друго бюро - връщат ли? Какво се случва? Следят ли къде е адреса по местоживеене или месторабота? newsm78

# 218
  • Пловдив

Solenka , разбирам раздразнението ти, но колкото повече чета толкова повече въпроси изникват.
А ти като ми прочете поста и реши да ми отговориш, толкова ли не можа да видиш че съм задала два въпроса - а си ми отговорила на един.
Благодаря ти за отговора   bouquet

Не стига, че съм отговорила на въпроса ти, ама си и нагла, че даже ми правиш забележка, защо не съм отговорила на другия ти въпрос! Отговарям на въпроси, на които знам отговора!
А вие не си правете труда да четете първа страница, в която перфектно е написано и обяснено всичко! Просто ви мързи да си размърдате сивото вещество и да помислите малко.

# 219
  • Варна
Въпрос към asheara или някои друг от Варна успял да подаде документи - къде точно трябва да се отиде, в бюрото на Шипка или някъде другаде?

Още нещо - в дипломата ми от средното няма даден хорариум. Това дали ще е проблем при положение, че няма да кандидатствам за език или специалност, които съм учила преди?
Днес докато чаках дочух, че само в БТ Шипка ще се подават и по-точно на Бдин 5, не в самото БТ. Но това не е информация от някой служител, а се чу в опашката. За втория въпрос не знам, хващат се за всичко, моли се да не те върнат.
Благодаря ти, и на Pampers също  Hug Значи тези дни съм на опашката на Бдин. Дано понамалее малко  Praynig
Извинете, обаче аз пак не разбрах къде точно се подават документие на ул."Бдин" или на ул."Шипка"? newsm78

Не, че няма да разбера като отида. Simple Smile
Мисля да ходя днес и първо ще мина през "Бдин" Grinning

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 10:13 от don domat

# 220
chocolate-girl, само едно ще ти кажа : не питам кой е кода  Shocked

А питам кой от двата кода трябва да напиша КОДА НА ПРОФЕСИЯТА ИЛИ КОДА НА СПЕЦИАЛНОСТТА.

Четете , преди да критикувате  Naughty

# 221
Относно районирането в София - как определяте в кое Бюро по труда да отидете? Ами ако попадне човек в друго бюро - връщат ли? Какво се случва? Следят ли къде е адреса по местоживеене или месторабота? newsm78

Аз се "районирах" по този сайт: http://drsz.dyndns.org/bt.php; документи се приемат само в четирите дирекции, във филиалите - не. Ще кандидатствам по месторабота и си избрах измежду регистрацията на фирмата и адреса на офиса ми, т.к. са в различни райони и съответно обслужвани от различни ДБТ. Документ, удостоверяващ по някакъв начин тези адреси доколкото разбрах никой не иска, а и кой ли ще седне да ги сверява после не знам. На мен обаче така или иначе ДБТ по адреса на офиса ми е най-.. ами най-малко неудобно, но още набирам смелост за чакане по опашки Simple Smile

Ако има някой информация от първа ръка по въпроса, също бих се радвала да я прочета!

# 222

Комплектът документи подавате в Дирекция "Бюро по труда" по местоживеене или в Дирекция "Бюро по труда" по месторабота лично.
В зависимост къде живееш/работиш разбираш в кое бюро да отидеш  Peace

Порой това не беше критика, а молба  Naughty

# 223
  • София
В декларацията кой адрес се попълва /ако имате 2 различни/ - по лична карта, тоест постоянен, или настоящ, на който живеете към момента?

Попълва се постоянен адрес в декларацията!

# 224
  • София
Добро утро! Някой спомена, че не приемали документите попълнени чрез формата от кабината, наистина ли е така?

На мен вчера не ми ги приеха, казаха че трябва да е попълнено със син химикал!

Общи условия

Активация на акаунт