За тези, които четат любовни романи №3

• 83 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета препоръчайте някоя книжка, че оказва  се всички налични вече съм ги прочела. Искам нещо от рода на Малори, Бриджъртън, или на М.Мелтън книгите, също и поредицата Бюканън ми харесва.Стига да е интересна книжка нямам претенции дали ще е историческа или не

Сещам се за Макензи на Линда Хауърд или поредицата й „Кел Сейбин".  Peace

# 601
Благодаря за Тексас.

# 602
Момичета препоръчайте някоя книжка, че оказва  се всички налични вече съм ги прочела. Искам нещо от рода на Малори, Бриджъртън, или на М.Мелтън книгите, също и поредицата Бюканън ми харесва.Стига да е интересна книжка нямам претенции дали ще е историческа или не

Сещам се за Макензи на Линда Хауърд или поредицата й „Кел Сейбин".  Peace

Наистина страхотни книги - особено Кел Сейбин - но за съжаление съм ги чела Sad

# 603
Благодаря за Тексас.

Моля. Приятно четене и дано ти хареса

# 604
  • София
Прочетох "Рай в Тексас", не е лоша книжката. Не ме заплени докрай, но пък я прочетох с лекота  Praynig Ще потърся тази поредица „Кел Сейбин"  Rolling Eyes

п.с. не са лоши резюметата. Освен да пробвам "Разбивач на сърца"  Thinking

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 12:42 от missence

# 605
Мога да препоръчам Лайза КЛейпас поредица "Травис", леки , съвременни, имат някои забавни реплики, като цяло ги четох с удоволствие.

# 606
Мога да препоръчам Лайза КЛейпас поредица "Травис", леки , съвременни, имат някои забавни реплики, като цяло ги четох с удоволствие.

О да страхотна поредица. Втората книжка ми е любима Grinning

# 607
  • ВАРНА

Ако е на Линда Хауърд - за мен това беше ужасно скучна книга,героинята ми се струва твърде наивна и глуповата  Rolling Eyes

# 608
  • София

Ако е на Линда Хауърд - за мен това беше ужасно скучна книга,героинята ми се струва твърде наивна и глуповата  Rolling Eyes

Да, нейна е. Засега ми харесва, в началото съм още  Peace

# 609
Вчера четох на компютъра "Да целунеш ангел" на Сюзън Елизабет Филипс. Доста ми допадна книгата,като изключим,че на някой места главния герой дразнеше и беше доста груб. Пък и не съм свикнала в съвременен любовен роман героините да са девици. Но като цяло е добре написана книгата,увлекателна,и се чете на един дъх. Свърших я за един ден. Simple Smile

# 610
  • София
Свърших "Разбивач на сърца" и ми хареса доста  Peace Чудя се, дали да не прочета и другите 3 от поредицата, но според резюметата са с криминални елементи  newsm78

# 611
Свърших "Разбивач на сърца" и ми хареса доста  Peace Чудя се, дали да не прочета и другите 3 от поредицата, но според резюметата са с криминални елементи  newsm78

Изобщо не се чуди, а ги грабвай.Страхотни книжки са и определено криминалното е малко / има го , но е наблегнато на любовния елемент.

# 612

Има ли ги качени някъде, аз прерових, но дори на английски не ги намерих за сваляне  newsm78

# 613
  • София

Има ли ги качени някъде, аз прерових, но дори на английски не ги намерих за сваляне  newsm78

http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=2342

Изобщо не се чуди, а ги грабвай.Страхотни книжки са и определено криминалното е малко / има го , но е наблегнато на любовния елемент.

Освен да те послушам. Хареса ми резюмето на "Диамантеният залив". Тя ще е следващата  Peace

# 614
мерсим за линка    Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт