За тези, които четат любовни романи №3

• 83 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Дайте пак съвет за съвременен, интересен, страстен роман    Praynig

Чете ли Мечтан любовник - не е точно съвременен, че се преплитат доста неща от митологията със съвременното, но определено е интересен и страстен.Лично на мен много ми хареса

Има ли фентъзи елементи? Аз много не ги обичам, ако има  Rolling Eyes Искам нещо леко за четене, ако е възможно без крими- или фентъзи елементи. Е, кримиелементи може да има, ама малко  Wink
Крими-елементи няма, а колкото до фентъзи има , но с мярка ( сюжета те сблъсква с римските богове ). Определено мисля, че ще ти хареса - все пак прочети първо резюмето на книгата и ще ти стане ясно за какво става въпрос.

# 586

[/quote]
....... "Танцът на късмета" от Мерил Сойър. .....
[/quote]
Ще взема да я прочета и аз .Има ли я в електронен вариант ?

# 587
  • София
Danima, резюмето ми е много объкващо  Rolling Eyes Има 4-ма главни герои, м/у кои е основната сюжетна линия? Ако може кратко да ми кажеш в спойлер или ЛС  Praynig

Скрит текст:
ОСЪЩЕСТВЕТЕ НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ СИ МЕЧТИ...
АЛЕКСА- Руса красавица, жадна за успех и любов.
МАРК- Самоиздигнал се милионер със сурова красота. Няма доверие на амбициозни жени.
МЕЛАНИ- Великолепното й премоделирано тяло е нейният билет към славата.
Безсрамна и коварна, тя не се спира пред нищо!
ДЖЕЙСЪН- Британски аристократ, горещ поклонник на секса. Не подбира, за да вкара Алекса в леглото си.
В затъмнените спални на елегантните лондонски къщи, по оживените площади на Мексико и Хартум съществува само едно правило- залагай на слепия късмет.

vardgy, прочетох резюмето, може и да се навия да я започна, въпреки фентъзи елемента  newsm78

# 588
  • ВАРНА
Danima, резюмето ми е много объкващо  Rolling Eyes Има 4-ма главни герои, м/у кои е основната сюжетна линия? Ако може кратко да ми кажеш в спойлер или ЛС  Praynig

Скрит текст:
ОСЪЩЕСТВЕТЕ НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ СИ МЕЧТИ...
АЛЕКСА- Руса красавица, жадна за успех и любов.
МАРК- Самоиздигнал се милионер със сурова красота. Няма доверие на амбициозни жени.
МЕЛАНИ- Великолепното й премоделирано тяло е нейният билет към славата.
Безсрамна и коварна, тя не се спира пред нищо!
ДЖЕЙСЪН- Британски аристократ, горещ поклонник на секса. Не подбира, за да вкара Алекса в леглото си.
В затъмнените спални на елегантните лондонски къщи, по оживените площади на Мексико и Хартум съществува само едно правило- залагай на слепия късмет.

vardgy, прочетох резюмето, може и да се навия да я започна, въпреки фентъзи елемента  newsm78

За мен тази лично беше твърде крими и с елементи на насилие,иначе авторката пише увлекателно и не можеш да откъснеш дъх,на мен любимата ми от тази авторка е "Кралят на орхидеите", но като цяло бих азала че книгите са малко тежички откъм преживявания на главните герои и ако някой очаква леко разтоварващо четиво може би е добре да потърси нещо друго  Peace

# 589

[/quote]

Искаш ли да ти я пратя ?
Иначе се сетих за още една която е съвременна и интересна, но може и да си я чела - Рай в Тексас.
Пиши ако искаш да ти ги пратя

# 590
  • София
ох, аз търся точно някакво четиво за отдих, романтично, съвременно, страстно и красиво  Heart Eyes Да няма много крими, фентъзи да няма изобщо, да няма и насилие  Rolling Eyes

Има ли такова животно? newsm78

vardgy, да, ако можеш ми ги прати, пък ще видя какво ще започвам  Rolling Eyes

Чете ми се нещо за бивши женкари, някой разглезен богаташ, който влиза в правия път  Laughing Нещо от типа "Гордост", "Рай", но да не е и супер глуповато  Rolling Eyes

Ох, май много искам  newsm78

# 591
ох, аз търся точно някакво четиво за отдих, романтично, съвременно, страстно и красиво  Heart Eyes Да няма много крими, фентъзи да няма изобщо, да няма и насилие  Rolling Eyes

Чете ми се нещо за бивши женкари, някой разглезен богаташ, който влиза в правия път  Laughing Нещо от типа "Гордост", "Рай", но да не е и супер глуповато  Rolling Eyes

Рай в Текасас е твоята книга - бивш женкар, който си пада по една свита сива мишка:)
http://dox.bg/files/dw?a=bb3d2f349c 

# 592
  • София

Рай в Текасас е твоята книга - бивш женкар, който си пада по една свита сива мишка:)

мнооооооого мерси  Hug

# 593
  • Пловдив

vardgy, едно голямо благодаря и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet
С missence имаме сходен вкус и аз харесвам бивши женкари или богаташи, влезли в правия път.

# 594
  • София
....
С missence имаме сходен вкус и аз харесвам бивши женкари или богаташи, влезли в правия път.

Много са ми забавни как искат не искат влизат в правия път  Wink Всеки си намира майстора в този живот  Laughing

# 595
Аз не харесвам такива сюжети...насила хубост не става, а такива, дето за ден- два са преобърнали светогледа си наопаки- за колко време ли ще ги държи...тези книжки са ми все едно с фентъзи елементи  Crossing Arms

# 596
Момичета препоръчайте някоя книжка, че оказва  се всички налични вече съм ги прочела. Искам нещо от рода на Малори, Бриджъртън, или на М.Мелтън книгите, също и поредицата Бюканън ми харесва.Стига да е интересна книжка нямам претенции дали ще е историческа или не

# 597
  • София
Освен да започна "Рай в Тескас", пък да видя дали ще ми хареса  Peace

# 598
  • Варна
Знам че мястото не е точно тук ,но повечето книги са любовни та :
Скрит текст:
Имам няколко книги за размяна
Имам тези : http://lorenka.snimka.bg/culture/knigi.722761

Търся любовни романи или чиклите ако имате предложения ще чакам ЛС  bouquet

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 22:21 от Деси Димитрова

# 599
  • Разпиляна във въображението
От Малори ми харесаха Джеймс и Джеръми. На Ейми също, защото там жената преследваше Laughing . Сега кълва последната, но не ми пода много. Много ми се искаше да разбера историята на техния приятел - Пърси ли беше? Толкова е загубен, че чак ми е забавен.

Общи условия

Активация на акаунт