За тези, които четат любовни романи №3

• 83 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета! Мисля да започна поредицата "Съливън" на Бела Андре.Някой чел ли я е? Дайте малко инфо, че е не английски и не ми се иска да си губя времето, ако е абсолютна боза  Simple Smile

# 616
Здравейте, момичета! Мисля да започна поредицата "Съливън" на Бела Андре.Някой чел ли я е? Дайте малко инфо, че е не английски и не ми се иска да си губя времето, ако е абсолютна боза  Simple Smile

баш на английски я четох и баш е боза  Mr. Green
не абсолютна, ама са си фантасмагории. прочетох само 2 от 7, за Софи и другата за Зак, повече не издържах.

# 617
За Съливан-всеки има различен вкус и на теб може и да ти хареса,но аз да си кажа,че мен не ме грабна.

Прочетох първите две книги за Чейс и за Маркус.След това направо минах на 4-та за едната близначка,сякаш тя ми беше най-интересна и дотам спрях.

Това са поредица за едно голямо семейство и всяка книга е за някой от семейството.Ако искаш я почни може и да ти хареса,но мен не ме грабна толкова.

# 618
Започнах книга 4 от поредицата и е точно за едната близначка - хубавото е , че е кратка и ще я прочета, че вече съм на средата, но като цяло и мен не ме грабна

# 619
Започнах книга 4 от поредицата и е точно за едната близначка - хубавото е , че е кратка и ще я прочета, че вече съм на средата, но като цяло и мен не ме грабна

Да ти кажа,тя ми беше най-интересна,така че смятай останалите какви са Simple Smile

# 620

Да ти кажа,тя ми беше най-интересна,така че смятай останалите какви са Simple Smile

Прочетох я, но определено не мисля да се занимавам с другите от поредицата.Някакви  препоръки за хубава книга? Нещо не мога да си харесам и се оказва, че повечето съм ги чела.Май ще чакам втората от поредицата Блейдън на Дж.Куин, че някой спомена, че ще я сканира.Все пак съм отворена за предложения ... Simple Smile

# 621
  • ВАРНА
Момичета,хич не е по темата,но понеже много от вас споделят,че четата от електронен носител,искам да питам някой има ли електронна книга и какви функции има или по-добре направо таблет да купувам  newsm78 Може и на лични да не се спами темата,че живот и здраве ми предстои едно дълго майчинство вкъщи а стационарния комп ми скапва гръбнака да седя на него и се чудя за някакъв вариант,благодаря предварително на отзовалите се с мнение  Hug

# 622
  • София
Аз вече се реших да започвам "Диамантеният залив", да видим дали ще ме заплени  Rolling Eyes

# 623
Момичета,хич не е по темата,но понеже много от вас споделят,че четата от електронен носител,искам да питам някой има ли електронна книга и какви функции има или по-добре направо таблет да купувам  newsm78
Влез в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=690681.0 , напиши каква сума ще отделиш, какво ще четеш /художествени книги или техническа литература/, на какъв език, от къде ще сваляш ...
Много са мили момичетата и ще ти препоръчат най-доброто.  Peace

# 624
  • Ямбол
morgana07, аз имам Kindle 3, който четец е с е-мастило, не свети - не уморява очите. Доволна съм, вече година и половина го ползвам и не мога без него.
Както и Естел ти е препоръчала - влез в темата за четците, разгледай, има много информация и питай, ако нещо не е ясно.

# 625
Само не взимай таблет за четене- имам и таблет, и киндъл, и друга екнига- на таблета не мога да прочета и ред  Sick
Докато екнижките и двете са много удобни.

# 626
  • Плевен / София
Имам електронна книга Diva E6 Pro Взех я за около 200 лв. преди 2 години  и разчита формати fb2, rtf ,txt,а pdf трудно се чете.Всичко от "читанката" се чете великолепно на нея и с големина на страницата на една нормална книга на хартия.Има най-различни модели просто трябва да си избереш...

# 627
  • София, Младост 2
Аз чета много и на компютъра, и на киндъла, и на телефона ми - определено ел. книга е най-добра и най за предпочитане.

Но не всички четци са еднакви, съвсем определено - имах възможност да сравнявам моя киндъл 3 с плесио-то на племенницата ми - разликата е огромна! Плесиото е безкрайно по-скъпо и има множество функции, но е бавно, тромаво и изнервящо, освен това е по-голямо, по-дебело и по-тежко. Така че аз съм си определен фен на киндъла, а и цените вече са много добри Peace

Пдф не се четат добре на нищо, освен на компютър според мен - за жалост някои от професионалните и неща не могат да бъдат преформатирани и се налага да ги чета в пдф, но за тази цел си ползвам компютъра. Иначе преформатирам всичко с калибре в ориигналния формат, който носителят изисква - така резултатът е най-добър.

# 628
  • София
Аз чета много и на компютъра, и на киндъла, и на телефона ми - определено ел. книга е най-добра и най за предпочитане.

Подкрепям с две ръце. И аз съм с киндъл - това е покупка, за която никой любител на книгите не може да съжалява.

# 629
  • Пловдив
Някой с отзиви за Тереза Мeдейрос - Крадец на сърца?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт