The Vampire Diaries - Сезон 4 (Тема 28)

• 27 807
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • sf
Тайлър е хибрид, така че му действа върбинката.

# 556
ааа моля, моля, първо го утрепахте Кольо, сега ми се редите на клона Naughty

Те да не го харесват, така ще има повече за мен  smile3508

# 557
ааа моля, моля, първо го утрепахте Кольо, сега ми се редите на клона Naughty

Те да не го харесват, така ще има повече за мен  smile3508

добре че съм широко скроена, да не правя проблеми Joy

# 558
  • София
Тайлър е хибрид, така че му действа върбинката.
Аз това го знам, ама ловецът как го разбра, че е хибрид, та да му точи от отровата? То като го гледам колко е неориентиран, дали въобще знае за хибридите? И въобще хибридите познати ли са на ловците, могат ли да ги различават?

# 559
  • София
аз не виждам да е неориентиран ловеца, съвсем ориентиран си е, но естествено е някак Клаус да знае повече от него.

# 560
Joy За мен тогава остава......м........Деймиън..още не сте се скарали за него Crazy
Муахахаха, хубаво е човек да има мечти...
И се казва Деймън Twisted Evil

Таман да кажа "този не го познавам"  Joy

# 561
Joy За мен тогава остава......м........Деймиън..още не сте се скарали за него Crazy
Муахахаха, хубаво е човек да има мечти...
И се казва Деймън Twisted Evil

Таман да кажа "този не го познавам"  Joy
Не го познавате ами Crossing Arms Той си има друго има за пред мен #Crazy hahaha

# 562
Нов клип от епизод 4, лицето на Стефан е безценно Grinning

# 563
Нов клип от епизод 4, лицето на Стефан е безценно Grinning

Дам Grinning.

Аз май съм изпуснала първия клип, а ги чаках с нетърпение.

# 564
Най-сетне изгледан епизода и харесан. Тандемът Деймън и Клаус-разкошен.Ако може още от него  Heart Eyes
Май много хормони са се развихрили тука, а? То не бяха дървета, клони, разклонения.... Mr. Green
Правете като мен-всеки ден на различен клон и за малко(моля, не ме линчувайте Laughing)

# 565
Aннa,  това с халюцинациите на Деймън май съм го забравила - мерси.

Аз друго се замислих - ако ловецът е знаел, че Тайлър е хибрид (защото върбинката му действаше, а отровата е на върколак), как тогава не знаеше за съществуването на Originals - или аз поне с такова впечатление останах от диалога им с Клаус.

Иначе тандема Клаус - деймън - жесток. Искам още подобни "взаимодействия"  newsm18

# 566
  • КиТ
Ааа Плами, объркала си се Mr. Green Тва че не пиша непрекъснато, не означава, че е само твой Flutter

Добре де теб + Мишето,но вас често ви няма  Whistling Whistling Whistling

Какво ще го делиме, ние сме си го поделили в темата, посветена на него Whistling

В която не пишете  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 567
Аз друго се замислих - ако ловецът е знаел, че Тайлър е хибрид (защото върбинката му действаше, а отровата е на върколак), как тогава не знаеше за съществуването на Originals - или аз поне с такова впечатление останах от диалога им с Клаус.

Не знаеше, но на него не му е ясно защо Тайлър е хибрид. По-скоро се е досетил, защото го цели 2 пъти с дървени неща а му няма нищо

# 568
  • Разпиляна във въображението
ц-ц-ц-ц, абе аз защо не си спомням такива халюцинации newsm78 Гледала съм друг сериал ooooh!

# 569
  • София

Какво ще го делиме, ние сме си го поделили в темата, посветена на него Whistling

В която не пишете  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Ние вече сме изписали и разделили всичко, затова. Пък и Дес ни предаде, може да приемем някой нов на нейно място, но само един Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт