Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 686
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Пст, има различни видове камшици Whistling Някои от тях доста добре дисциплинират Mr. Green Особено в съчетание с червени токчета и лош поглед.

# 91
Пст, има различни видове камшици Whistling Някои от тях доста добре дисциплинират Mr. Green Особено в съчетание с червени токчета и лош поглед.

Peace Естествено. Въпросът е какво ще постигнеш - иначе може и кама да е, все тая...

# 92
  • Варна

Peace Естествено. Въпросът е какво ще постигнеш - иначе може и кама да е, все тая...
Е, то е ясно какво ще постигна.  Mr. Green
Нали целта е получаване на цветя и диаманти. Този вид камшик най-добре стимулира вътрешния подтик Mr. Green

# 93

Е, то е ясно какво ще постигна.  Mr. Green
Нали целта е получаване на цветя и диаманти. Този вид камшик най-добре стимулира вътрешния подтик Mr. Green

Напротив. Из хрониките на готварския и определени дами от форума - вместо камшик можеш да приложиш домашен боб с мерудийка.

# 94
  • Варна
Само ако е роднина на бай Ганьо. При Иречека други прийоми действат Mr. Green

# 95
  Беше роматничен, но се отучи.

# 96
buttinsky ти много обезценяващо си предала двата случая в които мъжът подарява разни неща и се отнася с внимание. Всъщност е много по-приятно Simple Smile
Аз обичам цветя и подаръци и всякакви жестове - не ме обиждат никак  Laughing
А мъжът е редно да осъзнава, че когато си привързан към някого, се грижиш за благополучието му. Що за хора са тия, дето не разбират, че като зарадваш една жена, оглеждаш собственото си щастие в очите й.
Мен темерутите не ми харесват и толкоз...

# 97
Аз пък обратно на Човечето, ужасявам се от цветя в саксии, предпочитам отрязани, които ще сложа в един буркан с вода и край, няма да се занимавам повече. А онова трябва да го поливам, да го пресаждам, да го внасям вътре зимата - не е за мен тази работа. Единствено заради сина ми гледам едно растение. Даже с подправките в саксии не се оправям - всичките увехнаха.

# 98
Аз пък обратно на Човечето, ужасявам се от цветя в саксии, предпочитам отрязани, които ще сложа в един буркан с вода и край, няма да се занимавам повече. А онова трябва да го поливам, да го пресаждам, да го внасям вътре зимата - не е за мен тази работа. Единствено заради сина ми гледам едно растение. Даже с подправките в саксии не се оправям - всичките увехнаха.

А, чакай сега, кой говори за обгрижване  Mr. Green аз съм много гнуслива, все си представям, че ако пипна саксията, от нея ще изскочи червей мутант, така че нищо не пипам, мъжът ми се грижи, аз само им се наслаждавам  Embarassed

# 99
  • Galaxy 13197853088
Не се сърди, човече .. голям тарикат си.

# 100

А, чакай сега, кой говори за обгрижване  Mr. Green аз съм много гнуслива, все си представям, че ако пипна саксията, от нея ще изскочи червей мутант, така че нищо не пипам, мъжът ми се грижи, аз само им се наслаждавам  Embarassed

hahaha Това не е гнусливост!
Нека се въpнем към детството ти, там се коренят всички проблеми...
Имала ли си инциденти с червеи? Или се нещо голямо и дълго?

# 101
 Joy Вили...
голямо и дълго викаш Joy

# 102
  • София
Въпреки че съм дресирала мъжа ми в някои отношения, не съм успяла да постигна дресура по отношение на подаряване на цветя и разни други романтични и не дотам романтични придобивки.
Когато наближи мой празник той щедро ми предлага да си взема пари от портфейла му. Е, мерси. То същата работа като да си бръкна в моя. Но за толкова години това не ми прави впечатление. Важното е да се разбираме. Няма да си развалям семейството заради едната китка.

# 103

Имала ли си инциденти с червеи? Или се нещо голямо и дълго?

голямо и дълго, ама тънко.

# 104
... Или се нещо голямо и дълго?

Joy Joy Joy
Не, за щастие, пу, пу, пу! Като изключим оня с питона, но тогава бях вече голяма, т.е. не е от това...
От много малка ми се повдига от всякакви твари от типа на змии, червеи, гъсеници  Sick не ме е страх, че ще ме ухапят или наранят, просто ми се повръща, ако ще и на снимка да ги гледам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт