Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 623
  • 278
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Краси ме е изпреварила - и аз предпочитам смарагди, а и повече подхождат на черните ми очи и коса.  Flutter
Иначе любимият ми камък е сапфирът. Обожавам камъни, но обичам да имат цвят - ако е диамант, трябва да е цветен.  Flutter

# 271
  • Варна
Цитат
ако е диамант, трябва да е цветен. 
Хич не си глупава, бих казала  Mr. Green

# 272
  • Kопенхаген
Добре че се е родил Сваровски  Laughing

# 273
  • Бургас
Цитат

Налииии?!  Wink  Flutter

# 274
  • Варна
Цитат

Налииии?!  Wink  Flutter
С този ангелски вид човек би те заподозрял в крайна наивност. Mr. Green Добре, че ме разубеди Mr. Green

# 275
  • Бургас
И аз те обичам!  Hug
При блясъка на естествения скъпоценен камък всеки ангел се превърща в хищник! Sunglasses  Laughing
Естествените, най-скъпоценни камъни носят някаква магия. Неслучайно имат богата и противоречива съдба, белязват собствениците си и остават в историята. С това стават още по-ценни.  Heart Eyes  Heart Eyes

# 276
  • София
Точно, разгарят алчността човешка!

# 277
И тук ли диаманти обсъждате...Не знам дали бих различила истинският диамант,но ме учуди как бижутиер с проста лупичка (като тези дето аз продавах за 8 лева) позна диамантите на бижу на приятелка.Също ме учуди,че първо и каза,че ще и струва около 5 лева на камък (поставяне на паднали) и като видя,че са диаманти-"Оо,по 18 лева на камък!"

# 278
  • Linz
Въобще не са ми изпотрябвали романтични жестове. Подхождам с недоверие към такива, особено към скъпи подаръци- те са подходящи за отношения, които се градят на съвсем друга плоскост. Аз искам сигурност и стабилност за мен и децата- морална, емоционална, материална. И съм абсолютно безразлична към лигави прояви на любов откакто излязох от тийн-годините.
Понякога се случва и важните за мен неща да са насилени, но предполагам, че това се случва и в най-добрите английски семейства.

Общи условия

Активация на акаунт