VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 760
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 740
Любимото ви НиколЧЕ как заби нож на менторката си Патрашкова #2gunfire
Ами, не е просто момичето  Laughing

# 1 741
Момичета, не гледам Брадъра, но ви прегледах последните коментарии и ме заинтригува коя е въпросната Галена??? Аз чалга сектора го избягвам като срамна болест и  попитах чичко Гугъл- аха! оная с мастиката и дините.. много грозно момиче! Таква пластмасова физиономия и Мара отварачката даже не докарва!  Mr. Green

Досега номинациите съвпадат с моите с изключение на Юлиян- бях писала в анкетата
Юлиян
Патрашкова
Камелия
хмм..
Все ми е едно! Аз съм фенка на Къци! Дано победи на финала!

# 1 742
  • Варна/Лондон
Абе тази Никол никак не ми е красива на мен......
уж хубаво момиче, но има нещо, което никак не ми харесва във фейса й....не знам какво...

Устните ѝ са ужасни, а и има навика да прави онази ужасна физиономия, типична за кифлите.

Да, цялата челюст някак си....
Абе и аз се чудех, какво  ви е направило момичето да я набедят за красива, но си викам, че нямам афинитет за жени...и си трайкам. Laughing

# 1 743
  • София
Бона защо говори като примадона Joy Joy Joy Joy"Камъните падат" и с фалцет звучат добре,  и карат мъжовете без вратове да и слагат банкноти в роклАта Grinning Grinning

# 1 744
  • out of space
Не познах. Юли номинира мъж.

# 1 745
Номинираните - Багата, Николай, Патрашкова и Фънки...

Този път не познахме......

# 1 746
  • Велико Търново
Ау, Юлиан ме изненада.

# 1 747
Намирисва на договаряне, след седмиците на Къци , изведнъж скочиха спонтанно на Патрашкова. Ех, тази Бониии , само Ники и е в акъла, той е като вирус за някои. Обяснението на Гала за номинацията на Камелия обаче е много вярно - ако Ками излезе Люската няма да е стабилна. Браво на Юлиан, номинира Багата !

# 1 748
Ха интереснооо

# 1 749
Любимото ви НиколЧЕ как заби нож на менторката си Патрашкова #2gunfire
Ами, не е просто момичето  Laughing
Не е просто, подло е момиченцето Sick

# 1 750
Юли сцепи мрака с номинацията си и причините за нея. Rolling Eyes 5-годишен щеше да е по-честен и точен с една номинация.

# 1 751
Ейй Юлиян ме изненада сериозно. Не мога повярвам, че Къци не е номиниран.  Laughing

# 1 752
Юлиян ме изненада, но пък в анкетата правилно съм предположила, че Багата ще е сред номинираните Laughing

# 1 753
Юлиян чете ли от някъде, или така ми се струва? Thinking

# 1 754
Пак жена ще излиза май.

Общи условия

Активация на акаунт