VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 748
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 2 115
Марияна с какво е по-успяла от Орлин ?

# 2 116
Има една анкета в фейзбука вип брадър 2012 където води багата.Със най малък резултат са Кристина Патрашкова и Ники Мартинов
И аз имам същото усещане. Фънки е харесван от доста хора, а Багата със сигурност ще стигне до финал.

# 2 117
Има една анкета в фейзбука вип брадър 2012 където води багата.Със най малък резултат са Кристина Патрашкова и Ники Мартинов
И аз имам същото усещане. Фънки е харесван от доста хора, а Багата със сигурност ще стигне до финал.
Едно е да е харесван, друго е да се изпрати смс. Тук 90% не гласуваме.

# 2 118
Относно Орлин: Предполагам, че добре е проучен от дядото на приятелката си Яна.
http://www.ln.svetu.com/index.php?option=com_content&task=vi … 260&Itemid=39

# 2 119
Кои са логичните ти основания? Че Орлин не стои при мъжете, докато пият ли?
В общи линии - да, все пак ми изглежда нелогично един мъж, колкото и да е възпитан и некултурен, да предпочете да остане в спалнята и да си говори с кифлите, какви теми изобщо може да коментира с тях, освен типично женско дърдорене?

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 17:10 от Въздишкова

# 2 120
Едно е да е харесван, друго е да се изпрати смс. Тук 90% не гласуваме.
Е, имам и други основания. Винаги досега, когато е имало жена между 40 и 50 години изхвърча още при първата номинация. Дали е образована и интелигентна няма никакво значение. Ники пък го възприемам като някакъв навлек сред ВИП-овете. Какъв ВИП е ако някой може да ме осветли? какво работи?

# 2 121
Марияна с какво е по-успяла от Орлин ?

Ми аз смятам, че като за нашите стандарти горе-долу са си добре реализирани, със сигурност нямат битовите проблеми, измъчващи повечето ни сънародници, предполагам и ангажименти получават достатъчно често - я в някоя телевизия, я в някой пиано-бар или клуб, имат връзки в музикалните среди, така че чат-пат по някоя песновка с клипче не им е проблем да изкарат, какво повече да искаме от тях, световна слава ли?

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 17:15 от Въздишкова

# 2 122
Орлин ми изглежда възпитан и деликатен човек. Вероятното къртещата простотия на по-голямата част от мъжете в къщата не му допада. Държи на външния си вид, пази си гласа, без значение дали ние го намираме за талантлив или не, въобще има си режим човекът и си го спазва. Защото без режим виждаме докъде се стига - фъфлещи и агресивни пияндета, разплути като тюлени, съсипали гласи си и кариерата си с алкохол и цигари.

Напълно му повярвах вчера на Николай, че Фънки му влияе зле, нищо, че Любен Дилов направи добър каламбур от обясненията му, или че Бона пак него изкара виновен. Все пак се занимава със спорт човекът. И да пие, със сигурност пие умерено и не епостоянно. Виж, Фънки май наистина си е денонощно с чашката.

# 2 123
A кой е Батман?  Rolling Eyes И какво по-точно се случва с мисията, че не мога да гледам онлайн.

# 2 124
  • Пловдив
Рокаджията Фънки разкри ИЗМАМАТА на ВИП Брадър

Още от самото начало на сезона ВИП Брадър се шушука, че има нередни неща. Най-накрая истината излезе наяве, казана от единия от съквартирантите – Димитър Ковачев – Фънки. Той разконспирира най-голямата тайна в шоуто, а именно кой ще бъде победителят, пишат колегите от Kliuki.net.

Фънки разкри името на победителя

Упорито за финалист се спряга името на ММА боеца Благой Иванов – Багата, но… няма да е той според Фънки. Бившият шоумен Къци Вапцаров ще е този, който последен ще излезе от Къщата на ВИП Брадър, разкри рокаджията.

източник

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 125
"Как обаче е стигнал до този извод – по дрехите в багажа на шоумена. Фънки сподели със съквартирантите си Юлиан, Орлин и Кристина, че е убеден, че Къци ще е победител.

Изводът си той подплати с довода, че шоумена си е нагласил доста дрехи в багажа, включително и дебели, няколко чифта обувки и дълги панталони. "

hahaha hahaha hahaha

# 2 126
"Как обаче е стигнал до този извод – по дрехите в багажа на шоумена. Фънки сподели със съквартирантите си Юлиан, Орлин и Кристина, че е убеден, че Къци ще е победител.

Изводът си той подплати с довода, че шоумена си е нагласил доста дрехи в багажа, включително и дебели, няколко чифта обувки и дълги панталони. "

hahaha hahaha hahaha

или е тъп като гъз Фънки или смята другите за такива

Къци най вероятно си е сложил по топли дрехи за всеки слу4ай
може пък и да остане по докрая
друг пък е въпроса 4е на финала сигурно ще останат трима което прави довода му още по тъп

# 2 127
Орлин ми изглежда възпитан и деликатен човек. Вероятното къртещата простотия на по-голямата част от мъжете в къщата не му допада. Държи на външния си вид, пази си гласа, без значение дали ние го намираме за талантлив или не, въобще има си режим човекът и си го спазва. Защото без режим виждаме докъде се стига - фъфлещи и агресивни пияндета, разплути като тюлени, съсипали гласи си и кариерата си с алкохол и цигари.

Подкрепям.

# 2 128
  • София
Евгени Минчев не крие симпатиите си към Орлин, че и явни "намеци" прави
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=444499365601484&set= … ype=1&theater

# 2 129
В самото начало исках да спечели или Къци или Фънки, но колкото повече ги гледам, започвам да си променям мнението.
Николай го харесвах от преди. Сега ме дразни. Взе се много насериозно и е много дребнав.  А ми беше и той сред фаворитите.
Никол ме изненада много. Никога не съм я харесвала, тук ми харесва държанието ѝ.
Орлин е печелил и други формати. Симпатичен, готин, весел, дружелюбен.
Мариана, Патрашкова, Юлиян, не са ми никак приятни.
Златка, макар и невежа и понякога груба, арогантна... в пъти ми е по-симпатична от триото горе.
Люси и Камелия, нито хубаво, нито лошо впечатление са ми направили.
Багата - за мен все едно не е там.

Като фаворити ми се очертават май Орлин и Никол.

Общи условия

Активация на акаунт