VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 738
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 145
Гледам ББ по Нова! Тоя Юлиян е по-зле и от Бони! Същият циганин!  ooooh!

# 2 146

smile3521 smile3521 smile3521

# 2 147

И на мен това ми дойде на ум, ама мисля, че за трета вечер не е нужно да ни показват изпълненията от двора  #Cussing out

# 2 148
Гледам ББ по Нова! Тоя Юлиян е по-зле и от Бони! Същият циганин!  ooooh!

hahaha Шемет!  Мен ме забавлява.

Мариана няма ли да спре да се цупи вече? Tired

# 2 149
Не знам дали видях правилно, но ми се стори, че целиха Орлин с вафли, а не Мариана ?! Много се вживява тази Мариана...

# 2 150

Все по-надолу пада в очите ми тази певачица

# 2 151

Тя може да е спряла, ама ние гледаме кадри на 1 седмица!  Laughing

# 2 152
Не ми е любимка Мариана, но и аз бих се почувствала гадно, ако ми се покаже, че съм нежелана и недолюбвана.

# 2 153
На пияницата му е простено всичко като се напие - казах. Браво на бг мамите, защитават мъжете си и благородно им позволят да им ударят по някой и друг шамар докато са пийнали. Това са мъже и като пийнат им е позволено да се държат като идиоти. Който възроптава срещу това поведение като Марияна е лигла. Ура за пиещите.  

# 2 154
Безумно започва да ме дразни вече. Да спрели да пиели, тогава щяла да им дава автографи. Tired Каква е тя да им казва? Tired Дразни се, че Фънки не я бил защитил. ooooh!

Според мен не е сърдита защото са я целили, а защото са показали, че не я харесват. Макар да казва, че не и пука. Mr. Green

Тя може да е спряла, ама ние гледаме кадри на 1 седмица!  Laughing

Мхм. Laughing

# 2 155
На пияницата му е простено всичко като се напие - казах. Браво на бг мамите, защитават мъжете си и благородно им позволят да им ударят по някой и друг шамар докато са пийнали. Това са мъже и като пийнат им е позволено да се държат като идиоти. Който възроптава срещу това поведение като Марияна е лигла. Ура за пиещите.  

Peace
Добър пост!

А Юлиян съвсем падна с преструвките си. Жените не мрънкаха толкова, колкото той и Ласкин.

# 2 156
Мариана я дразни пиенето, ама пък тя светицата хич не дими денонощно сигурно? Не е сама все пак, като гледам грам не се съобразява. Като стане безгрешна тогава да съди останалите пфуу писна ми да й гледам кривия фасон!!!  : smile3516

Всичко го прави, щото ясно й показаха, че не ги кефи, просто не приема тоя факт. Да я маахааааааат  smile3513

# 2 157

Не виждам  връзка. Тук се обсъждат участниците, не пишещите. Peace Хайде да не си вадим заключения по този начин. Peace

# 2 158
Юлиян и той като Бонка се прави на интересен .

Къци = Тирион???  Joy Да бе, да, минал е покрай него   smile3555 Twisted Evil

# 2 159
Пийте, български мъже, позволено ви е. И, ако имате нещо по-тежко от вафли, можете да го хвърлите по съпругите си. Те нямат нищо против. Нали ви обичат.

Общи условия

Активация на акаунт