VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 295
прекрасна идея за влизане в къщата на хора от темата:

Въздишкова - провокатор №1
Дидо вече отстъпва първото място - провокатор №2

Laughing

Златка е употребена... Twisted Evil
 а щом съобщиха, че момичето на Багата е бременна, то на Златка ще и духнат скоро под опашката...  Whistling

# 2 296
Направо ни обиждат с тези истории,такава скука

# 2 297
Голям праз че Благой щял да се обебва...хаха,чудя се кога ще и дойде ума на Златка да му тегли един шут, и на него и на сегашната му приятелка и да си гледа нейният живот. И да си вирне носа...Ухааа ако знаете как го мога товааа...с виренето на носа..И ми е добре.

# 2 298
А представяте ли си, ако се окаже, че припадъкът на Златка е поради бременност от оня анонимник, женения? Joy

# 2 299
Не карайте организирано със семейството си велосипеди, българи. Смешно е. Шофьорите ви се подиграват. Детско е и някак не е мъжкарско. Мъжкарите карат автомобили и до магазина отсреща.Ако се качите на колата след почерпка също не е фатално. Тези, които не шофират след като са пили алкохол са женчовци.Не правете така българи.

Що бе? Наскоро разбрах, че пияните велосипедисти не подлежат на санкции, защото в  Закона за движение по пътищата са ги пропуснали - така, че: Българи забравете колите, а след запой - мятайте се  филосипедя !  Mr. Green

Ехаааааааааа, Багата ще става бащаааа  newsm44

Ъммм...  Честито ви внуче! Щом се радваш толкоз, освен ти да си му тъщата на Багата или ли пък дедото евентуално   Mr. Green

пп. Абе сладури, вие двамата да нямате родствена връзка по права линия? Laughing То не е задължително да знаете, де  Wink

# 2 300
все пак постъпиха гадно спрямо Златка  ,
да се включва бебе/бременна е сравнитеЛно нов хоЛивудски подход - примерно , ако правят римейк на някой стар фиЛм и е имаЛо възрастна жена , сега тя е заместена от дете/бебе  ,

и ББ ги обича тия истории - Здравко ( това не бе нарочно ) , посЛе имаше една руса бременна не от мъжа си , посЛе детето на Здравко , както и  ВиоЛета Здравкова вЛезе с детето си , а това не е такъв формат просто , но в името на рейтинга ..
нямат скрупули обаче , това , което направиха , ... сеирджии ...

# 2 301
Аз си мисля, че все едни и същи ни навират пред очите да гледаме, а други ги пазят почти непокътнати.

Все Мариана, Патрашкова, Н+Ю+Ф, и Къци. Златка вече я употребиха каквото можаха.

А пък Орлин, Люси и Камелия, Никол, и Багата донякъде са си неразработени персонажи и си остават някак чисти. Никол не толкова вече, де, но все пак. Така ли пък си измиха чинията след всяко ядене, не пръцнаха, не разказаха някой виц...

Струва ми се, че точно тези неопетнените ще са на финал, плюс Мариана и Юли за цвят. Орлин не може да спечели пак, нали вече веднъж спечели някакво реалити, ще му се понесе име, че това работи - да печели реалити форматите. Все повече си мисля, че ще е Люси.  Thinking

Това с бебето сме го гледали вече. Нали на Азис една жена му каза, че е бременна, та сълзи, та сополи...

# 2 302
Със или без бебе, в понеделник Багата ще остане.
На бг мамите може да ни е безинтересен (всъщност, неговите изяви следя с доста по-голям интерес, от тези на някои по-дейни), но има много почитатели и то не само сред тинейджърките.
Щом Гроздева, въпреки излагациите, само заради титлата допълзя до финал, Багата, каквато е медна билка, си е направо фаворит.  Peace
Да не говорим, че спортът му е много по-зрелищен и популярен.

# 2 303
А представяте ли си, ако се окаже, че припадъкът на Златка е поради бременност от оня анонимник, женения? Joy

Е, то и Камелия може да е бременна с тази смяна на настроенията... Знае ли човек вече...

Сега Багата ще подгони всички с цигарите да не пушат над главата на бъдещата майка...  Grinning

# 2 304
Багата ще остане , да , Юлиан ще се нервира още повече ...
Фънки ще изЛезе , вторият излязъл не знам кой ще е

# 2 305
А вие представяте ли си Любина да е бременна, но Багата да не е бащата.  Laughing

# 2 306
А вие представяте ли си Любина да е бременна, но Багата да не е бащата.  Laughing
От Къци, мей би. Twisted Evil

Избива ме на гавра вече с Брадъра, простете.
Обаче да ни цакат все с една и съща топла бира не бива. Crossing Arms

# 2 307

Представяме си, ама е неизползваемо.
Във  Випа  бащата ще е Багата, за да и е гадно на Златка, а иначе който и да е - няма значение

# 2 308

И се роди някое русичко, дребничко и приказливичко, като Къцко.  Joy

# 2 309
  • София-в сърцата на моите деца
Кристина и Фънки вън.. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт