VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 760
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 2 670
Ще излезе права онази журналистка Соня, която излезе първа и при Венета каза, че Мариана си търсела мъж, който да е разхожда с каляска по Шанз елизе. И слуха за връзката й с Първанката сама си го е пуснала. Тя наистина си вярва, че е най-голямата работа вкъщата.

# 2 671
А стрийм поне някога ще има ли ?  #2gunfire Когато и да пусна все няма стрийм !

# 2 672
Не знам за стрийм, но мен мн взе да ме дразни, че дават кадри не от вчера, ами от миналата седмица. Вече съвсем изтървам края коя мисия тече и какво дават уж на лайфа.

# 2 673
А стрийм поне някога ще има ли ?  #2gunfire Когато и да пусна все няма стрийм !

Оооо добре дошла в клуба  Laughing
всеки ден си помрънквам, че не го пускат, одеве имаше за 5 мин и такова щастие ...., ама нещо пак се бяха заговорили и всичко утихна както обичайно  Mr. Green

# 2 674
  • софия
ФЪЪЪНКИ, ФЪЪЪНКИ, ФЪЪЪНКИ
 newsm18 newsm18 newsm18

# 2 675
явно хвърчи перушина вътре..  Laughing и за това няма да дават.

Мен пък ме е яд, че си го нагласят както си искат за Нова и за това си искам стриймовете, и темата тук се оживява..

# 2 676

Мен пък ме е яд, че си го нагласят както си искат за Нова и за това си искам стриймовете, и темата тук се оживява..

Точно и аз за това се нервя. Прави ми впечатление, че откакто Ласкин напсува яко оператора в спалнята (което немога да повярвам, че гледах на живо)... та от тогава прекъснаха вечерните излъчвания. Многооо тъпо. Винаги са толкова забавни, а неможем да им се насладим истински. Да чакаме монтажите и да ги нареждаме тука и друго не остана  Crossing Arms

# 2 677
да ти кажа, много хора повтаряха, че вече не гледат предаването, а следят темата.. и няма как ББ да не се намеси.. че кого ще облъчват с реклами, ако не нас.. пък и там ти влияят да гласуваш..

# 2 678
Така е да... много жалко  Sad Много се изложиха с това излъчване 24/7, което си е тоталната лъжа, ако си мислят, че печелят хората така..... са в голяма грешка  Crossing Arms

Mari_Mar къде изчезна ? Нещо ми се губиш напоследък  Thinking

# 2 679
Златето милата нали е наивничка и глуповата изобщо не може да усети, че Патрашкова не е нейната компания. Кой знае как ще е разнесе като мръсни гащи из нейния вестник. Надявам се поне като излезе майка й да и даде акъл да стои далеч от нея.

# 2 680
но пък вече толкова често спират, че едва ли ще могат да дадат всичко по Нова... и така само губят интереса на много хора..

# 2 681

Абсолютна манипулация.
Сега се сетих, че от 2 дена Ники почти не влиза в кадър, явно насочват мненията към безинтересен, а пък здравето на Фънки и колко му вреди алкохола, са постоянна грижа на целия ни вип Rolling Eyes.
Затова пък Патрашкова се активизира, а понеже не могат да активизират Багата, разпердушиниха цялото му обкръжение, вятър да става.
Та май ще си ходят Ники и Фънки, натам вървят нещата. newsm78

# 2 682
но пък вече толкова често спират, че едва ли ще могат да дадат всичко по Нова... и така само губят интереса на много хора..

дааа точно това добавих в горния си пост. Губят си аудиторията, вместо да я печелят и usmihni_mi_se е много права, насочват вниманието към който си решат те, сигурно и покрай останалите се въртят интриги или нещо си, ама не показват, явно не им е дошло времето. По- добре да не правят следващ Вип или Биг брадър, че много се изложиха сега ....  Crossing Arms

# 2 683

Затова пък Патрашкова се активизира, а понеже не могат да активизират Багата,
Той милия върви и спи. Tired К'ва интрига очакват от него, не знам. И Златка като се заобяснява, че я научил да обича, да вярва в любовта... ooooh! Само си го представям... пред очите ми е гледката...
Той си каза, че не иска да го въвличат в такива истории, но принципно май и речникът му не е много богат и не знае и какво да говори, пък може и да не иска изобщо да коментира каквото и да е!
Но... заспал ми е. Много! И скучен...
Предпочитам да излезе.

# 2 684
направило ми е впечатление, че този който ще излезе има най-лошото представяне, записи на поведение, но показани в деня на елиминациите.
С Бонка така направиха (не я защитавам нея, но Брадъра си направи, това което искаше  Laughing).. така, че малко преди да затворят линиите си мисля, че ще мога да преценя кой ще излезе..
Въпреки, че когато Къци беше на елиминации и Кънчев се обърка с неговото име, пък излизаха Ирен, то тогава също бяха го нарочили Къци, но пък публиката явно си беше решила, че го харесва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт