VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 761
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 2 700
Тя беше ли номинирана Камелия?
От толкова повторения взех да забравям вече. ooooh!

С една точка и се размина . Пфууу точно точно с Бонка ли намери Камелич да споделя колко неискрени били в къщата . Тя Бонка най-искрената  hahaha  

# 2 701
Марияна, пък каза, че не се усещала, че шушука.. айде бе  Laughing

# 2 702
Златка: " Хората ша ма сметнат за ебаси простата п***а.

Айде айде по-добре Багата , от колкото онова неблагодарно недоразумение държанката на Люси .  Stop

Тука съм съгласна.
 Peace
"Държанаката" изобщо не я и отразявам, чудя се какво прави още вътре  newsm78

Дам и се сърди, че не я одобряват, еми.... ако беше биг брадър ок- ама не е   Crossing Arms
Може да е много добро момичето, ама мястото й не е там  newsm48

# 2 703
Много е грозно някой да ти шушука под носа, дори и да не става въпрос за теб. Sick

# 2 704
Не знам как сваля Багата, ама такава чаровна детска усмивка извади, като Къцко коментираше, че Златка се хили като пача...
Има чар момчето, ако вкарва някой истински мъжки чар вътре, той е!  Peace

# 2 705
Поведението на всички вътре подсказва, че явно са наясно с бъдещия победител - Багата.
Освен това Патрашкова побърза да очерни всички евентуални съперници на Благой, сближи се със Златка, сякаш това и е основната задача вътре - да е ПР на Благой.

Дразнят ме вече с разговори от различни дни, по различни поводи, извадени от контекста и монтирани така, както му изнася на ББ.

Само Орлин не съм го хващала да злослови по нечий адрес. Може да вземе отношение, но обичайно е досто пестелив в приказките си за съквартирантите. Предвид зодията му, съмнявам се и да го направи /освен ако не изтрещи много/.

А Фънки, много ясно, е моят любимец. Успял човек, с изключително земно поведение. Със своите слабости и пороци, той ми е единствения, който не си е сложил маска вътре, не следва стратегии - той е това, което виждаме.

# 2 706
тия от вип брадър са толкова нагли 4е още малко и ще дадат на Багата мисия да на.бе Златка
или обратното

а на Къцко невинния поглед е трениран и контролиран

виждате ли го по цял ден как си тренира спокойствието и си мери и кръвното
същите тренировки ги е правил с невинността - хи4 не е тъп , разбрал е 4е най- важно е какво излъ4ваш а не какво казваш, да оба4е не е достатъ4но добър - на моменти му ли4и как се вживява и как на всяка цена иска да грабне  наградата - лакомо
това хората го виждат и няма да има прошка според мен

вси4ко е въпрос на тренировки и навици

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 00:35 от papapipi

# 2 707
  • София
Оф, стига бе, хора, с това ВИП и на кой къде му е мястото. Форматът ВИП се счупи в момента, когато онова недоразумение Христина от Сливен даже го спечели. Какво има повече да се коментира кой точно е ВИП след този случай? Камелия поне изглежда и се държи по-добре от онази дива селяндурка Христина.

# 2 708
Багата ще го запомня в това предаване с погледа изпод очила  Mr. Green

# 2 709
А, питах моя мъж дали знае коя е Мариана /той не гледа ББ/, не знае. Обаче знае коя е Белослава ''''е как бе, това е 'и твойта майка също''. Crazy  Отговор на мъж.
Но той не е критерий, не слуша българска музика.

# 2 710
...
А Фънки, много ясно, е моят любимец. Успял човек, с изключително земно поведение. Със своите слабости и пороци, той ми е единствения, който не си е сложил маска вътре, не следва стратегии - той е това, което виждаме.

е как да няма маска Фънки? Маската му е алкохола... без него ще разбереш колко чувство за хумор има и колко е земен  Laughing

# 2 711
Мариана има ли някакви нови песни, албуми, нещо? newsm78 Аз я знам покрай Евровизия и Let Me Cry, Великолепната шесторка и Гласът на България. Rolling Eyes

# 2 712
  • софия

е как да няма маска Фънки? Маската му е алкохола... без него ще разбереш колко чувство за хумор има и колко е земен  Laughing

глупости

А, питах моя мъж дали знае коя е Мариана
Честно много ще ми е странно някой нормален мъж да знае коя е Марияна.

# 2 713
А, питах моя мъж дали знае коя е Мариана /той не гледа ББ/, не знае. Обаче знае коя е Белослава ''''е как бе, това е 'и твойта майка също''. Crazy  Отговор на мъж.
Но той не е критерий, не слуша българска музика.

Оооо, ей сега го будя моя да дава обяснение защо познаваше всички мацки вътре, с изключение на принцесата!
Или поне ще си запиша да му се ограничи телевизията. Naughty Записах си. Crossing Arms

# 2 714
А, спомняте ли си Златка от българската Шеметна надпревара на Слави, какво неугледно и простичко момиче беше. Но всъщност май от там и тръгна шеметкната кариера, разбира се и от силикона Laughing

Общи условия

Активация на акаунт