VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 777
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 300
Време е Бони да си тръгне, отначало и симпатизирах, но вече не. Много дразнещо същество и с този нейн етнически конфликт, сигурно си мисли, че ако продължава да драматизира, хората ще и ударят едно рамо на елиминациите . Не съм гледала ББ от известно време, така че не съм много в час с новостите. Ще се върна да Ви чета да се "образовам" и аз от изцепките на нашите "випчета"  newsm78

Бонка с конфликта си вече е демоде-сега Златето е на дневен ред и Къцко.
Всичките са....един да хванеп,друг да удариш Simple Smile Веселбата е голяма обаче като ги гледаме Simple Smile

# 301
Пропуснах няколко дни предаването, а и темата като гледам. Значи излиза, че Златка ще си ходи, тъй ли...аз пък мислех, че ще я добутат до финала.

# 302

За Злати знаем че има пропуски в образованието, а останалите имат пропуски в държанието ...
 И вече не съм сигурна кое е по добре  Joy Joy Joy Joy

# 303
Някои гледа ли на живо по Диема!? Патрашкова за кого каза, че не може така да обижда Иван и Юлиян, че били не успели!?
Орлин- Криси от както се по стрига стана зла  Laughing

# 304
Леле, как обсъждат Бонка. Явно доста се е обидила на задачата с детектора на лъжата. А е имало и голям скандал, казала е на Иван и Юлиан, че не били никакви, не са се реализирали никаде. ooooh! Нещо такова обясняваше Кристина, довечера ще е интересно.

# 305
Ама тя Златиту не казвам, че е лоша.. добра е.. всъщност сега е добра щото един мутряга И е бил шута, пък ББ я доизнасилва душевно и с въпросите си И втълпява, че без него не може и тя е сополиво кротка...
Това си е ясно.. ББ си изпълнява някакъв сценарии, като влияе на Златка, защото някъде някой казал, че се гледат от зрителите преди всичко сълзливо-сополиви истории. Да, да ама не. Не и като всички ние отстрани виждаме, че всичко е съшито с бели конци. И въобще не ме интересуват любовните истории на такъв тип хора.
Все пак това е Вип Брадър и очаквах по-интелигентни хора да влязат.
Багата вътре заради тъпия им сценарии. Това е...

И както казах - Златка може да е добра, но не мога да поощря простотията. И то съзнателната простотия - тя знае що за стока е и въобще няма намерение да си мръдне пръстта за да го промени. Такива хора не са необходими на нито едно общество, освен да задоволяват нагона на мъжете. Но това не ги прави ВИП.

так- так... толкова.. так-так  Laughing Laughing

# 306
Време е Бони да си тръгне, отначало и симпатизирах, но вече не. Много дразнещо същество и с този нейн етнически конфликт, сигурно си мисли, че ако продължава да драматизира, хората ще и ударят едно рамо на елиминациите . Не съм гледала ББ от известно време, така че не съм много в час с новостите. Ще се върна да Ви чета да се "образовам" и аз от изцепките на нашите "випчета"  newsm78

Всичките са....един да хванеп,друг да удариш Simple Smile Веселбата е голяма обаче като ги гледаме Simple Smile

Да,така е.Пък те след предаването брадърите нали задружно ходят по кръчми-като нас де Hug

# 307

Да,така е.Пък те след предаването брадърите нали задружно ходят по кръчми-като нас де Hug
Да Simple Smile Нормално,панаира е само за пред камерите.

# 308

Стига де Бо_ Laughing
Няма човек ( колкото и интелигентен да е ) да не е направен на нищо в този формат. Всички са знаели какво ще им се случи, как се изкривява информацията от вътре навън, колкото и дя се стараят, няма да си опазят името щом са там.
Междудругото вчера мярнах Давид - чехльото при Карбовски. Да не влиза в следващия брадър?

# 309

Стига де Бо_ Laughing
Няма човек ( колкото и интелигентен да е ) да не е направен на нищо в този формат. Всички са знаели какво ще им се случи, как се изкривява информацията от вътре навън, колкото и дя се стараят, няма да си опазят името щом са там.
Между другото вчера мярнах Давид - чехльото при Карбовски. Да не влиза в следващия брадър?

Златкината простота е ненадмината, това няма как да се прикрие..Брадъра няма никаква вина в случая Naughty Абсолютно съм съгласна с БО   bouquet

# 310
За мен водещо при изгонването има мнението на сценаристите.
Те търсят нещото, което може да провокира зрителския интерес.
От тези, които са номинирани сега, ще излезе този, който се е изчерпал най-много.
За мен това е Къци. Различен е. Бони им готви и като че ли още искат да поддържат темата за етническо напрежение, за интелект и т.н. Златка пък ще е сдобряват на сила с Багата.

# 311
Орлин- Ами как да не спя то това е зверска умора ядени спане ядене спане Grinning

# 312
  • София

Добре де, я се замислете, newsm78 защо всички си контактуват нормално със Златка?
 и ако не беше тази служебна номинация, съквартирантите нямаше да я номинират. значи не е толкова лоша.

Да чухте някой от съквартирантите до този момент, да се оплакват от НЕЯ?

# 313
http://vbox7.com/play:2a947c4b

Поздрав!  Mr. Green Къцката е Номер 1  Party

# 314
В къщата масово очакват тази вечер Бони да е вън........

Общи условия

Активация на акаунт