VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 525
Оф, изтървах  Tired - какъв беше 1-вият ?

bouquet
Дали наистина ще завърши средно образовани. Тя каза да, оказа се лъжа.

Аз че съм недоскив, недоскив съм, ама къде е детекторът? Rolling Eyes
Тя е отговорила преди това. Сега и задават отново въпросите и обявяват резултатите от отговорите и от преди това.

# 526
Бонка мирише  Joy Joy Joy

# 527
Тази в дясно като че ли си е отпрала един спрей-тен 5мин. преди да отиде в студиото.  ooooh!
Joy Моят мъж пита същото, дали тази не си е сложила "калифорнийски тен" в троен размер, преди да отиде...аз си казвам, че има вероятно нещо естествено  newsm78

Peace  Евала на Иван за нареждането на Бонка! Фалшива като косата си, представих си морето от косми в банята  Sick

А, че е просто лъжкиня и с, и без детектор е ясно.

Praynig Praynig Praynig Надявам се да я изхвърлят тази вечер вече!

# 528
  • Варна/Лондон
Моля психоложката да отиде на логопед. Да я последват и Мариана, Бони, Фънки ... Joy
Николай го забрави. Но той тази седмица е по-нисък и от тревата на футболно игрище. Даже и от темата си личи. Simple Smile

# 529
Ники трябваше да я пита, дали тя е расистка. Тя щеше да каже Не, и щеше да излезе лъжа. Mr. Green

# 530
  • София
Ох, Николай ми е мега противен.

Багата кефи, нищо не го интересува Simple Smile

# 531
А, запис е значи... И защо не ни пуснат него тогава? Не глас в ефир да съобщава "истина" или "лъжа" е отговорът, а екранче да ни покажат и всичко, както си му е редът...

# 532
  • Велико Търново

Той па Николай щото е големият чистник. Laughing

# 533
Peace  Евала на Иван за нареждането на Бонка! Фалшива като косата си, представих си морето от косми в банята  Sick

а косата й не е Ли нейна всичката ?

# 534
Усетих се аз, ама залепих първо нос за монитора. Joy

Биг Брадъре - толкова тъпи мисии само ти можеш да измислиш. Абсолютно безмислено занимание, унижаващо участниците.
Тях пък да ги пита човек защо се съгласяват.

# 535
Удължения има, тя сама каза.

# 536
А, запис е значи... И защо не ни пуснат него тогава? Не глас в ефир да съобщава "истина" или "лъжа" е отговорът, а екранче да ни покажат и всичко, както си му е редът...
Шоу да ни правят.

Ох, още се смея на Багата. hahaha

# 537
  • София
  Марианка обвинява други в болни амбиции.

# 538
Гуема лъжа  Joy

# 539
Какъв беше последният въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт