VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 764
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Биг Брадър, тъпак с тъпак, пускай звука  Twisted Evil

# 121
Не знам кой толкова я подкрепя Бони, направо е загадка за мен. Не ми се вярва някой да гласува заради етноса или заради стила музика, който изпълнява. Нелогично ми се вижда. Поне за мен няма логика да харесвам или пък не хората поради подобни причини. Rolling Eyes

Биг Брадър, тъпак с тъпак, пускай звука  Twisted Evil

А каза ли го в микрофона, а? hahaha

# 122
продуцентите решават кой да си тръгне , а не зритеЛите , иЛи ЗЛатка иЛи Бонка ,
Къци няма да изЛезе ...

# 123
Здравейте!
Някой от гледащите на живо ВБ случайно да е видял как Никол си къдри косата  Laughing
С ролки или маша...?

Иначе аз се надявам Бони да си тръгне  в понеделник.
Къци ми е изключително симпатичен. Очевидно е с класи над другите, затова не се вписва в пиянската им компания.

# 124
  • София
Как ги заби одеве Ласкин, направо им разгони фамилията с едно изречение.
 И, естествено, пуснаха камерата, дато е турена в Бургас. #Cussing out

Бил е на представление, хората са му се радвали. И някой го попита какви са отзивите за останалите /Патрашкова май/. И наш Ванчо им рече, че не се гледа с много добро очо на сплетниченето и шушукането.

Това е в общи линии, не съвсем точно и дословно разказано, защото на слушалките ги слушам от компютъра и гледам в същото време филм по телевизията, като в същото това време отговарям на въпроси от типа ''къде са ми чорапите?''. Crazy

Бо_, при мен не тръгва и си умирам от яд.

хван момента, когато Ласкин се върна, ето какво каза
https://picasaweb.google.com/lh/photo/EfyfN66GrrOmUV9GBKis-9MTjN … 0?feat=directlink

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 23:46 от Mari_Mar

# 125
  • София
Здравейте!
Някой от гледащите на живо ВБ случайно да е видял как Никол си къдри косата  Laughing
С ролки или маша...?

Иначе аз се надявам Бони да си тръгне  в понеделник.
Къци ми е изключително симпатичен. Очевидно е с класи над другите, затова не се вписва в пиянската им компания.

всички ползват маша и преса, но не съм хващала момент в който Нилол си навива косата, но я чух като си търсеше машата Rolling Eyes

# 126
С маша, не много дебела.

Mari_Mar, Heart Eyes

# 127
Според мен ще изкарат Бона,защото вече с нищо не е интересна-Николай не и обръща внимание т.е няма етнически конфликт.Повечето от съквартирантите също не и обръщат внимание,ако я оставят трябва да я гледаме само с огледалата като си говори.
Златка....има още хляб в тази история с Багата...особенно ако вкарат Любина за няколко дни и да дават Златка как се тръшка.Що пък да не влезе и женения приятел на Злата,че да я вкара в правия път  Joy Joy Joy
Къци ще го държат,защото дразни съквартирантите и се създават ситуации,а те и без това нямат какво да дават.

# 128

Не ми го отваря  Sad

П.П. Почва пресконференцията юпииииии  newsm44

# 129
...
П.П. Почва пресконференцията юпииииии  newsm44

тъкмо влязох за това да пиша  Laughing

# 130
  • Варна
Каква тайна е издала Никол  Thinking

# 131
''Лукавщината и шушуканто'' били най-зле - тава са точните думи на Ванчо.
Аз отворих клипа през линка от първа страница.

# 132
  • София
С маша, не много дебела.

Mari_Mar, Heart Eyes
https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/1#5799192272544530002
е имаме запис(не е мой) и за машата

# 133
Каква е тая пресконференция newsm78

# 134
  • София
''Лукавщината и шушуканто'' били най-зле - тава са точните думи на Ванчо.
Аз отворих клипа през линка от първа страница.

аз добавих и няколко клипа от днес, които успях да хвана в редките моменти, когато пускат живото излъчване.

а Ласкин уж трима човека го пазели, ама пак някой е успял да му даде инфо за къщата.

Общи условия

Активация на акаунт