VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 778
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 210
  • Във въображаемия ми свят
Запис

# 211
детектор на лъжата ли ще има ?? Някой не беше ли го споменл тук преди ден ,два?

# 212
детектор на лъжата ли ще има ?? Някой не беше ли го споменл тук преди ден ,два?

Да, ще има само не помня кой щеше да е подложен на него-Къци или Бонка

# 213
Книгата на Къци не съм я чела, нещо тогава не ме спечели....обаче ще я прегледам и ще постна тук  от нея.......

# 214
май е Бонка .защото сега го обсъждат.Искала да си одобри въпросите, а те са зададени от съквартирантите май...

# 215
Книгата на Къци не съм я чела, нещо тогава не ме спечели....обаче ще я прегледам и ще постна тук  от нея.......

Ще съм ти много благодарна да цитираш ако има интересни моменти.   bouquet

# 216
  • 2860 км северно от Екватора
Имам чувството, че ще  изгонят Къци  Sad
Книгата на Къци не съм я чела, нещо тогава не ме спечели....обаче ще я прегледам и ще постна тук  от нея.......
И за мен ще е  интересно    bouquet

# 217
  • Варна
Хм, преди малко попаднах на предаването на Гала и там говореха за ВИП Брадър. Един от гостите похвали Патрашкова, като много желязна, а някоя от другите участнички каза" Е, тя нали е от екипа.." Shocked, а Гала или някой друг я сряза "Мълчи!".

Някой друг гледа ли го? Thinking

# 218
Хм, преди малко попаднах на предаването на Гала и там говореха за ВИП Брадър. Един от гостите похвали Патрашкова, като много желязна, а някоя от другите участнички каза" Е, тя нали е от екипа.." Shocked, а Гала или някой друг я сряза "Мълчи!".

Някой друг гледа ли го? Thinking

Не го гледам, на работа съм, но предполагам, че става въпрос за това, че Кристина е от екипа на Гала.

# 219
А някой знае ли кой играе ролята на "Биг Брадър"?В смисъл,кой говори с тях в изповедалнята  Thinking
Радо Тушев това е гласът това е мозъкът на този ТЪП сезон с тези т..персони вътре Човекът отговорен за всичко харесва ли ви или не  Mr. Green

# 220
  • София
Имам чувството, че ще  изгонят Къци  Sad
И за мен ще е  интересно    bouquet

аз правя видео записи, после ще ги кача и ще можете да ги изгледате когато имате време.

# 221
  • София

Мисията на Къци се е провалила, но не разбрах защо.

# 222

Каква беше мисията на Къци Embarassed newsm78

Опс сетих се.Явно не е успял да накара никой да му се извини
Или самият той се е отказал?

# 223
  • 2860 км северно от Екватора

Аз се радвам, че не се е съгласил да се прави на нещо което не е.  ВБ много се подиграва със Къцката  Crossing Arms

# 224
  • София
Мисля, че трябваше да накара 7-те съквартиранти, които го номинираха, да му се извинят. За успешна щеше да се счете, ако беше успял поне с 5.

Общи условия

Активация на акаунт