VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 777
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета  Hug
Записвам се и аз да ви следя. Simple Smile

Жалко ,че днес съм на лекции чак до 9 и ще изпусна голяма част от предаването.Благодарение на вас ще вляза в час да разбера какво се случва ,пък и разбрах че Mari_Mar ще прави видео записи.

Лек ден на всички  Simple Smile

# 226
  • София
На Бони на лайфа ще й задават неудобни въпроси зададени от съквартирантите, тя ще е на детектора на лъжата, има право да избере на кои въпроси да отговаря. Мариана и Златка са й измислили както си коментира, някакви гадни въпроси.
Златка каза, че нейният въпрос бони веднага ще познае от кого е зададен, защото е свързан с единственото им виждане отвън, когато са се запознали и скарали. а Мариана ще я питала, нещо свързано с шоуто, май дали играе за да спечели или нещо от този род.

# 227
  • София
Запис и от мен .
Ще ми се и Златка и Бони да излязат ама уви само 1 трябва да е .
Гласувах за Златка , че ми идва too much нейните сълзи вече  Laughing

# 228
  • Пловдив
Маме, благодаря за темата.  bouquet
Mari_Mar, благодаря за записите. Когато намеря време ще изгледам всичко.
Искам Бонка да си върви вече.

# 229
  • Пловдив
Запис и от мен .

И на мен ми идват в повече!

# 230
  • София
Запис и от мен .

а бе те сълзите само излъчват, затова ни се струва, че само реве. а на живо никога не я видяхме да плаче или да говори за любовта си и за Багата.

Детето на мариана й казало ,,мама само спи, пие кафе и пуши'' майка й казала, да остави хората да си изживяват вълненията..един вид са й дали насоки, как изглежда отвън и как да си промени поведението.

Бони в момента е на детектора, значи няма да е довечера директно пред зрителите.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 11:19 от Mari_Mar

# 231
И аз се записвам.Защо само Бонка ще я подлагат на детектор на лъжата.Да беше за всички номинирани...

# 232
  • София
Аз разбирам , че има и режисьорска игра ама все пак ...стига толкова  Peace

# 233
Мисля, че трябваше да накара 7-те съквартиранти, които го номинираха, да му се извинят. За успешна щеше да се счете, ако беше успял поне с 5.

Еееее,това си е ''Мисия-невъзможна''

# 234
На мен пък Патрашкова вече ми идва в повече, тя само ходи като опашка на Мариана и сплетничи. Не се е хванала веднъж нещо да свърши.

# 235
  • София
И аз се записвам.Защо само Бонка ще я подлагат на детектор на лъжата.Да беше за всички номинирани...

Ами може и да са казали Мариана и Къци докато коментираха, но аз се разсейвах и с Гала и слушайки на двете места, да съм пропуснала, дали и другите номинирани ще ходят.

# 236
  • София
Златка е с прахосмукачката, патрашкова й носи кабела, Мариана последно я видях на дивана, да иска от Брадъра препарат за отпушване канала в банята

Никол мие пода, Мариана само мина и замина

# 237
На мен пък Патрашкова вече ми идва в повече, тя само ходи като опашка на Мариана и сплетничи. Не се е хванала веднъж нещо да свърши.
Аз много харесвах преди Патрашкова от разни предавания,
но сега съм доста разочарована от нея. Sad
Представата ми за нея беше съвсем друга.

Багата се извини на Къци, но за други не са слагали клипчета в сайта.
/ Даже коментира с Фънки, че ще му е мъчно, ако Къцко излезел,
защото само като го видел и му се оправяло настроението./
Голяма работа, айде няма нужда от още лицемерие.
Изобщо не трябваше да приема Къци тази мисия.

# 238
  • София
Добре де на Къци мисията е с извиненията, Бонка ще е на детектор, а Златка какво ще прави?
И след като е неуспешна на Къци мисията какви ще са последствията?

# 239
pinko благодаря ти  Hug Хич не си го представях такъв  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт