VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 775
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 240
а Златка какво ще прави?

Златка май по география ще я изпитват..не съм сигурна, спомена снощи,че чела някакъв учебник..

# 241
  • Велико Търново
Добре де на Къци мисията е с извиненията, Бонка ще е на детектор, а Златка какво ще прави?
И след като е неуспешна на Къци мисията какви ще са последствията?

Да се изясни с Багата. Май нещо такова казаха.

# 242
Златка щяла да проведе разговор на четири очи с Багата, за да си изяснят отношенията.

# 243
Всичко е толкова нагласено,че няма до къде.Гледах предаването при Гала.Само психоложката била човек от външният свят с когото общували...А участията по които ходят какво са,изолация?
Николета врачката предрече,че Къци ще излезе.И аз имам такова предчувствие,че е заложено по сценарий,но ми се иска да е Бонка.100% ще седи до финал,заради етн.толерантност.Убедена съм,че Ирен и Владо излязоха по поръчка да не се накърнява егото на Ст.Данаилов.Нали и някакъв комитет на артистите е създаден в негова защита.Само не разбрах от какво и кого го защитават?От сина,който е създал и признал под натиск чак след 15год.Айде нЕма нужда!
За Патрашкова,че е от екипа освен,че се знае, се и вижда.Щадят я за всичко.К'во ще и опазят ''репутето'' и на нея ли?Как не я видях в някоя по-унизителна мисия?Както и Никол,Фънки,Мариана.Къци и Ирен трябваше да ядат гнусотии,за да им подсигурят бюджета.Никол порева драматично за едно писмо и я изкараха ''героят на деня''.Фънки дето се прави на големия пич,тук също се заяжда избирателно.Мухльо жалък.

# 244
а Златка какво ще прави?

Златка май по география ще я изпитват..не съм сигурна, спомена снощи,че чела някакъв учебник..
Май по история. Тук чете учебник по история. Thinking

http://vipbrother.bg/?module=video&video=822

Silverstone   bouquet за поста ти.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 11:44 от Fan

# 245
  • София
 Бони се върна, Мариана продължава да ходи насам натам, ту в хола ту в спалнята, не знам с каква цел.

А за мисията на Къци, той каза че тя не касе другите и няма последствия. още не се знае, какво ще има за лайфа довечера за него и Златка.

# 246
Благодаря, ще опитам и аз.
Но се чудя как ли изглежда без букли и тупирана коса  newsm78

# 247
Златка да я оставят още една седмица, моля! И да й връчат една читанка!  ooooh!
Добре, че е влязла в това шоу за да се ограмоти малко! Но трябваше да почнат с четене, писане, смятане и чак след това география и история!

# 248
Но се чудя как ли изглежда без букли и тупирана коса  newsm78

И без тях е хубава. Simple Smile

# 249
  • София
Мариана си запали цигара и седна да си почине от ходенето, дава акъл, казва на Никол че тук Бони е мила вече преди два дена, да не мие и тя.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 12:34 от Mari_Mar

# 250
Златка щяла да проведе разговор на четири очи с Багата, за да си изяснят отношенията.

Че те имат ли отношения?  Laughing

# 251
  • София
Пак викнаха Бони в изповедалнята.

А Мариана бърше прах - БРАВО, не е като да минеш цялата къща с прахосмукачка и четката за пода, но пак е работа.

# 252
  • Някъде в Матрицата
 Hug Да благодаря за темата, въпреки че се записвам на 17 страница.  Grinning

За анкетата:
1. Златка
2. С всички
3. Не
4. Не

Между другото: през уикенда ходихме с колегите на пикник сред природата и нощувахме в една хижа. През нощта, както си седяхме на общата тераса на хижата, пиейки вино и обсъждайки разни случки случили се в офиса, един от другите посетители там внезапно ни дръпна една проповед.  Grinning
Той се включи в разговора ни, по простата причина, че мястото му за спане се оказа на терасата, под масата. И то не защото е злоупотребил със спиртните напитки, а защото леглото му в хижата се оказало меко.
Та накратко ни се накара за това, какви скучни корпоративни индивиди сме. Как сме потънали в желанията ни, които със сигурност ни дърпат надолу и не можем да се наслаждаваме на живота. Как нормата е тишината и други подобни. Честно ви казвам в този момент си помислих, че Владковците са много повече, отколкото очакваме.
По същият начин се нахвърли върху нас, убеждавайки ни, колко сме грешни в разсъжденията ни. А по никакъв начин не ни посочи посоката на правият път.  Laughing

Peace

# 253
  • София

За анкетата:
1. Златка
2. С всички
3. Не
4. Не

Между другото: през уикенда ходихме с колегите на пикник сред природата и нощувахме в една хижа. През нощта, както си седяхме на общата тераса на хижата, пиейки вино и обсъждайки разни случки случили се в офиса, един от другите посетители там внезапно ни дръпна една проповед.  Grinning
Той се включи в разговора ни, по простата причина, че мястото му за спане се оказа на терасата, под масата. И то не защото е злоупотребил със спиртните напитки, а защото леглото му в хижата се оказало меко.
Та накратко ни се накара за това, какви скучни корпоративни индивиди сме. Как сме потънали в желанията ни, които със сигурност ни дърпат надолу и не можем да се наслаждаваме на живота. Как нормата е тишината и други подобни. Честно ви казвам в този момент си помислих, че Владковците са много повече, отколкото очакваме.
По същият начин се нахвърли върху нас, убеждавайки ни, колко сме грешни в разсъжденията ни. А по никакъв начин не ни посочи посоката на правият път.  Laughing

Peace

И вие сега какво ще правите, като не знаете по кой път да поемете?! ooooh!

# 254
  • гр.София

За анкетата:
1. Златка
2. С всички
3. Не
4. Не

Peace
в градския транспорт има много такива, почти всекидневно имам такива срещи smile3506

Общи условия

Активация на акаунт