VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 774
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 330
Сега по НОВА съобщиха, че тримата номинирани ще се изправят пред най-големите си страхове, Златка щяла да преживее поредният отказ на Багата, Къци - ще разбере какво мислят съквартирантите за него, Бони на детектора.

процентите от гласуването били до този момент

Бони - 60%

Къци - 30%

Златка - 10

Нормално Бони има много голям електорат които гласува за нея.И като нищо е пращат на финала в вип брадър 2012 и взима голямата награда.Моят фаворит Орлин за мое огромно съжаление няма никакъв шанс срещу Бони.

# 331
Много са ми подозрителни напъните на Въздишкова.  Thinking

Да взе само добронамерени реклами да пуска hahaha

Не ми е ясно защо някой не могат да приемат, че всеки има свое мнение по въпроса. Не съм броила колко страници се изписаха с това Бонка да си ходи. Е... някой искаме Златка да си ходи.
Повечето се смяха и подиграваха на Къци, че си мери кръвното, но днес ако сте гледали ДФ се оказа, че всички си мерят кръвното и се притесняват за здравето си. Къци иска плодове, а всички ядът. Да отбележа не защитавам и не подкрепям никой, тук съм за да им гледам сеира.

А ти защо искаш Златка да си ходи? Ако е заради неграмотността й, прегледай своя пост Peace

# 332
stella2005

държа ти сметка? Rolling Eyes
така ли възприе ВЪПРОСА ми?   bouquet Извинявай, явно не съм се изразила правилно или ти не си ме разбрала.

Аз мисля, че тук водиме все пак някаква дискусия, и ако няма лични обиди, не виждам нищо лошо да ти задам въпрос и да изкажа и своето мнение. ЗАТОВА Е ФОРУМ.

Така е затова е форума разбира се, всеки да изкаже личното си мнението..явно не съм те разбрала   bouquet  

Няма проблем  Peace

изгледа ли и двете видеа които ти дадох?

Да, аз гледам онлайн в повечето време и съм ги гледала тези изтрещявания в линковете ти...Ласкин  е интелигентен, но алкохола не му прощава...превръща се в ужасно арогантно л...о  Sick

# 333
  • Пловдив
Златка няма да си тръгне със сигурност, тя е чист по душа човек без задръжки ,каквато и да я правят в писанията си хората Peace
Къци и Бонка ще се състезават и мисля че Къци ще е разочарован Peace

До колкото разбрах Ласкин има мисия да ги изнервя в къщата -довечера си излиза и ще видим newsm78

# 334
  • София-в сърцата на моите деца
Златка няма да си тръгне със сигурност, тя е чист по душа човек без задръжки ,каквато и да я правят в писанията си хората Peace
Къци и Бонка ще се състезават и мисля че Къци ще е разочарован Peace

До колкото разбрах Ласкин има мисия да ги изнервя в къщата -довечера си излиза и ще видим ewsm78

Къци ще е разочарован,че ще остане в къщата без БонитУ!! Laughing

# 335
Знае ли се вече кои ще са застъпниците тази вечер?

Не знам, а и май никога не обявяват предварително, кой ще е в студиото.
Миналата седмица се знаеше предварително, затова попитах.
За ББ най-добре ще е да си тръгне Къци. Огромен бюджет ще спестят, ако си замине тази вечер hahaha

# 336
  • София
Знае ли се вече кои ще са застъпниците тази вечер?

Не знам, а и май никога не обявяват предварително, кой ще е в студиото.
Миналата седмица се знаеше предварително, затова попитах.
За ББ най-добре ще е да си тръгне Къци. Огромен бюджет ще спестят, ако си замине тази вечер hahaha

Да бе.
А тия дето поркат и пафкат постоянно, хич не харчат Crazy
Интересно дали ще претупат мисиите и изгонването като миналата седмица.
Голяма излагация беше.

# 337
  • София
Според мен пък по-голямята част от хората, които са вътре, са си интелигентни./Златка, Бони, Багата определено не са от тях/. Не ни пускат всичко, но имат често интересни разговори.

# 338
Златка да седи вътре, че гаждето й (оня жения) ще е ядосан и няма да е  с нея, а й предстой Национален празник - имения й ден! Не ми се ще да е самичка в този ден Wink

# 339
Е,като поразмислих,реших никой да не си ходи,а аз да вляза и да изуча нещата отвътре,изоснови  jumpuu
 Joy hahaha

# 340
Аз нямам търпение Бони да си ходи днес, на Златка също ще съм доволна.
Някой сеща ли се да е имало друг ВП или ББ с толкова стари кадри? Аз не, но може и да съм забравила. Със сигурност, обаче, не е нормално да ни дават събития, случили се преди 5 дни, ако не и повече. А и доста интересни моменти не ни показаха изобщо, аз се информирам от тази тема.

# 341
  • София
Е,като поразмислих,реших никой да не си ходи,а аз да вляза и да изуча нещата отвътре,изоснови  jumpuu
 Joy hahaha

Party Крайно време беше, някой да се наеме с тази задача, как искаш да те вкараме, като троянски кон? или..?

# 342
  • София
Аз нямам търпение Бони да си ходи днес, на Златка също ще съм доволна.
Някой сеща ли се да е имало друг ВП или ББ с толкова стари кадри? Аз не, но може и да съм забравила. Със сигурност, обаче, не е нормално да ни дават събития, случили се преди 5 дни, ако не и повече. А и доста интересни моменти не ни показаха изобщо, аз се информирам от тази тема.

Това си мислех и аз, предишните сезони даваха най-късно от предишния ден.
Много скапано изпълнение като цяло има тук от самото начало.

# 343
  • София

Вчера Иван като се върна от представление, нали направи едни подмятания за лукавщината и шушукането, и каза на другите,,всичко ще разберете като излезете.'' А като го питаха, как е, той отговори - Супер, нали се видях с ПРИЯТЕЛИТЕ (натърти го)
ето видеото https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99249452815233922

а снощи попаднах на това видео и разбрах, защо е казал това за ПРИЯТЕЛИТЕ

http://www.vipbrother.bg/?module=video&video=763

А иначе, охрана го пазела да не получи инфо, но на сцената едва ли гардовете са с него.

от САЙТА
Мариана за Ласкин За Мариана няма и минута почивка, защото е заета да сипе хули срещу Иван Ласкин.

Този път тя реши да разнообрази репертоара си, като вкара и малко ирония.
 "Иван е великолепен народен артист, той пое цялата тежест на предаването, правейки шоу", започна саркастичното си изявление Мариана.

"Ние трябва да сме щастливи, че той ни се е случил в живота! България е Иван Ласкин! Няма друго! След него - потоп!"

# 344

Общи условия

Активация на акаунт