VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 775
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ахахаха, както щяха да бъдат само на плодове, изведнъж включиха и кисело мляко, може и една биричка за Патрашето /какво пък толкова/, а сега ще хапнат и по едно кюфте. Отиват да си сложат чиниите. ХАХАХАХ - ще ме уморят тия двете

# 316
  • Cyprus, Пловдив
Изпуснах ви   bouquet

# 317
В къщата масово очакват тази вечер Бони да е вън........

Горките те.  Mr. Green
И ние, де... Tired

# 318
Гласувах, да видим какво ще стане тази вечер  Grinning

# 319
  • София
Все пак това е Вип Брадър и очаквах по-интелигентни хора да влязат.

Стига де Бо_ Laughing
Няма човек ( колкото и интелигентен да е ) да не е направен на нищо в този формат. Всички са знаели какво ще им се случи, как се изкривява информацията от вътре навън, колкото и дя се стараят, няма да си опазят името щом са там.
Между другото вчера мярнах Давид - чехльото при Карбовски. Да не влиза в следващия брадър?
Всички изпростяват, особено след когато прекалят с алкохола.

Златкината простота е ненадмината, това няма как да се прикрие..Брадъра няма никаква вина в случая Naughty Абсолютно съм съгласна с БО   bouquet

Ти за колко интелигенто възприемаш това което Фънки каза на Къци, че трябвало да опита от всичко, всички наркотици, иначе все едно че не е живял и разказите му наркотиците които е ползвал, не е само този който излъчиха( за детската аудиториа в 20часа)
 а иначе аз харесвам Фънки, мисля че е добър човек, и затова тази му постъпка не ме настрои срещу него, така е и със Златка приемам я с неграмотността й, избухливия й нрав, но добродушна, а за мен това е най-важното. Дано не ме разочарова.

за начетения Ласкин, да споменавам ли? или само да покажа за кой ли път, каква класа е

https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 97466051777946338

ЗЛАТКА БИЛА ОБИДИЛА КЪЦИ, а виж Ласкин как се отнася към операторите, хора които си вършат работата и не участват в състезанието за наградата.

https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 97466391938482162

# 320
Все пак това е Вип Брадър и очаквах по-интелигентни хора да влязат.

Стига де Бо_ Laughing
Няма човек ( колкото и интелигентен да е ) да не е направен на нищо в този формат. Всички са знаели какво ще им се случи, как се изкривява информацията от вътре навън, колкото и дя се стараят, няма да си опазят името щом са там.
Между другото вчера мярнах Давид - чехльото при Карбовски. Да не влиза в следващия брадър?
Всички изпростяват, особено след когато прекалят с алкохола.

Златкината простота е ненадмината, това няма как да се прикрие..Брадъра няма никаква вина в случая Naughty Абсолютно съм съгласна с БО   bouquet

Ти за колко интелигенто възприемаш това което Фънки каза на Къци, че трябвало да опита от всичко, всички наркотици, иначе все едно че не е живял и разказите му наркотиците които е ползвал, не е само този който излъчиха( за детската аудиториа в 20часа)
 а иначе аз харесвам Фънки, мисля че е добър човек, и затова тази му постъпка не ме настрои срещу него, така е и със Златка приемам я с неграмотността й, избухливия й нрав, но добродушна, а за мен това е най-важното. Дано не ме разочарова.

за начетения Ласкин, да споменавам ли? или само да покажа за кой ли път, каква класа е

https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 97466051777946338

ЗЛАТКА БИЛА ОБИДИЛА КЪЦИ, а виж Ласкин как се отнася към операторите, хора които си вършат работата и не участват в състезанието за наградата.

https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 97466391938482162

Моля те да не държиш сметка кой кого и защо харесва или не харесва... Пак повтарям, че Златкината простотия е ненадмината..нивото и е много далеч от това на Фънки или когото и да било в къщата..може да я сравня единствено с Бонка по интелигентност..

# 321
Леле, как обсъждат Бонка. Явно доста се е обидила на задачата с детектора на лъжата. А е имало и голям скандал, казала е на Иван и Юлиан, че не били никакви, не са се реализирали никаде. ooooh! Нещо такова обясняваше Кристина, довечера ще е интересно.
Ееееее, това е най-тъпото изказване на Бони  Shocked. А тя, горката, само в едни чалга-среди се е реализирала.......Дано довечера да излезе от Къщата  Tired
Златка не е от най-интИлигентните, ама не вярвам и да е толкова ПРОСТА, колкото ВИЕ я смятате  Tired

# 322
Бонка не може да пее , забелязах оня ден колко много грачи , как е станала певица и как се е наложила изобщо ...

# 323
  • София-в сърцата на моите деца
Хайде,Бони, дим -дим да я няма...тази вечер!!Толкова нагло и просто същество няма-а,а и просто-о-о-!!Бонка да ходи в къщи ,за да си завърши образованието,което го чуваме за N-ти път от няколко години ...все това си говори!!!Като се пенсионира ще го завърши по оная програма за 4лв.за ден!!Ама лъже ,като циганка,ей...!! ooooh!

# 324
  • София
stella2005

държа ти сметка? Rolling Eyes
така ли възприе ВЪПРОСА ми?   bouquet Извинявай, явно не съм се изразила правилно или ти не си ме разбрала.

Аз мисля, че тук водиме все пак някаква дискусия, и ако няма лични обиди, не виждам нищо лошо да ти задам въпрос и да изкажа и своето мнение. ЗАТОВА Е ФОРУМ.

# 325
  • София

Дано им се сбъднат очакванията.

# 326
  • София-в сърцата на моите деца

Дано им се сбъднат очакванията.
И нашите-е-е- Party

# 327
stella2005

така ли възприе ВЪПРОСА ми?   bouquet Извинявай, явно не съм се изразила правилно или ти не си ме разбрала.

Аз мисля, че тук водиме все пак някаква дискусия, и ако няма лични обиди, не виждам нищо лошо да ти задам въпрос и да изкажа и своето мнение. ЗАТОВА Е ФОРУМ.

Така е затова е форума разбира се, всеки да изкаже личното си мнението..явно не съм те разбрала   bouquet  

# 328
  • София
stella2005

Така е затова е форума разбира се, всеки да изкаже личното си мнението..явно не съм те разбрала   bouquet  

Няма проблем  Peace

изгледа ли и двете видеа които ти дадох?

# 329
Много са ми подозрителни напъните на Въздишкова.  Thinking

Да взе само добронамерени реклами да пуска hahaha

Не ми е ясно защо някой не могат да приемат, че всеки има свое мнение по въпроса. Не съм броила колко страници се изписаха с това Бонка да си ходи. Е... някой искаме Златка да си ходи.
Повечето се смяха и подиграваха на Къци, че си мери кръвното, но днес ако сте гледали ДФ се оказа, че всички си мерят кръвното и се притесняват за здравето си. Къци иска плодове, а всички ядът. Да отбележа не защитавам и не подкрепям никой, тук съм за да им гледам сеира.

Общи условия

Активация на акаунт