VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 772
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 480
Мисията трижди по-унизителна от целия му престой. Наистина ли за пари са съгласни на това?!

Да, за пари всичко прави! Сега излезе, че го е направил за децата си ShockedАко не са знаели какъв е баща им сега им стана ясно

# 481
Стори ли ми се или пак щеше да се разплаче?

# 482
 ooooh!Аз почти не гледам, май не трябва да давам мнения. За съжаление не е интересно.

# 483
Тази мисия на Къци ми е много насбогуване нещо..
И на мен така ми се струва  Thinking А и много време му отделиха (както на Владко и мама)  Thinking

Явно Бонка няма да скача тая вечер Tired

# 484
Хайде, големият скок на Бони започва след малко...
На живо ли ще бъде или е записан предварително?

# 485
Ох, Къци- досаден си е.Какъв е професионалния подход на психолога ? Тя успя да го вкара във филма и то сравнително бързо или греша ?

# 486
разбраха Ли , че е мисия , защото много не гЛедах ?

# 487
Под пари имам предвид хонорарите им и евентуалната голяма награда за цялостното им творчество в къщата, не че мисията носи допълнителен бонус.
Всъщност, аз не разбирам мотивацията на тези точно мисии на номинираните, нито са забавни, нито са полезни, абсолютна глупост. Може би се надяват чрез тях да съберат повече смс-и, независимо дали за Къци или пренасочени към някой от другите.

# 488
Ох, един и същ "агитационен" клип... до втръсване!  ooooh! Време е да излиза Бони...

# 489
Марияна не само се е гримираЛа , дори се е сресаЛа ...

# 490
  • Бургас
Бонка вън! Време й е, че много си повярва.

# 491
  • 2860 км северно от Екватора
Хайде, големият скок на Бони започва след малко...
На живо ли ще бъде или е записан предварително?
На живо е по принцип, ама НК много сгафи предния път  hahaha може да са записали нещичко, те така или  иначе предварително знаят кой ще  е изгонен Mr. Green

# 492
  • Велико Търново
Сега пускам ТВ-то. Ласкин окончателно ли го изкарват от Къщата или само за лайфа?

# 493
loril, окончателно. Peace

# 494
Бонка, фалшива като плитката си  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт